Jump to content
lego_kid

Aplicatii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

• Nickname in joc : Nutzu

• Level-ul caracterului dumneavoastra :9

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :Inainte de wipe am avut Nutu

• Factiune curenta :Civil

• Factiuni precedente :Triads,Medic,Sfr,NG,Instructor

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :Eu am demisionat din Triads pentru Lipsa membri

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise:-

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):3-Triads

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/232/samp004ef.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/513/samp005ywr.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Biroul Federal de Investigatii este o agentie care se ocupa cu investigatia crimelor, traficului de droguri, actelor de terorism si actioneaza asupra infractorilor cu gradul de urmarire intre 3-6 inclusiv.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Este multi membri,imi place sa arestez si sa dau controale de droguri.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii :Pana pe la rang 3,oare

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :Nutzu s-a nascut in spitalul din Las Venturas,prin cezariana.Parinti lui ii pusese numele Nutu care vine de la Nutu Camataru.Dupa 3 ani de la nastere printr-o discutie banala mama a divortat de Sotul sau.Eu am ramas cu tata.Eram bine intretinut deoarece era in F.B.I avea un job foarte stabil si rang 5 in factiune,era mana dreapta a lui Maryus.La 7 ani am inceput scoala.Toti ma strigau Nutzu Camataru.Pana si cei de a 8-a ziceau ca am cutit la mine.La 18 ani tatal meu a fost ucis de niste interlopi,Politia si Medici au incercat sa rezolve dar tatal meu a fost inpuscat direct in cap.De atunci mi-am jurat razbunarea Tatalui meu.Am inceput sa fac facultatea, dupa facultate am aplicat LA Birol Federal de Investigatii ca si tatal meu.

Informatii din viata reala :

• Nume/prenume real :Dan Nutzu

• Varsta reala :14

• De cat timp joci pe Linkmania :aproximativ 2 ani

• In ce interval activati :Sambata si Duminica sunt non-stop in timpul saptamii intru de pe la 2 pana seara.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt un om sincer si respe

Posted

• Nickname in joc : Vanessa

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 11

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : -

• Factiune curenta : -

• Factiuni precedente : Groove, Smurd, Lf, Ballas, Lf, Armata, Smurd

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : -

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise: -

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 4 -Smurd

• Poza cu /stats :

• Poza cu /licenses :

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : wanted intre 3-6,controale de drugs , etc

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Deoarece este o factiune bine organizata.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii :

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :

Vanessa s'a nascut la spitalul All Saints , din Los Santos, Timpul a trecut repede , iar Vanessa a implinit 10 ani. Mergand cu mama ei spre magazin , a vazut cum un groove a lovit o femeie in cap si i'a furat geanta.A ramas cu aceea imagine in cap.Acum facandu'se mare se gandii , ca poate ar fi frumos , impreuna cu colegii ei, sa nu mai fie nimeni jefuit etc.. Mergand in vizita la niste prieteni din LV, ea a vazut un anunt in ziar '' FBI angajeaza persoana capabile si cu experienta'' Ea si'a depus Cv'ul la FBI, iar acum astepta decizia liderului..

• Nume/prenume real : Andreea

• Varsta reala : 14

• De cat timp joci pe Linkmania : 1 an jumatate

• In ce interval activati : 8- 9( dimineata ) , 17- 18- 22:30 ( seara )

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname in joc : Cabanos

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 11

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :-

• Factiune curenta :-

• Factiuni precedente : DNB.

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :-

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): -

• Poza cu /stats : http://i.imgur.com/LgIhs.png

• Poza cu /licenses :http://i.imgur.com/pzZhL.png

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Wanted 3-6.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Mult..

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Cabanos un baiat,adus pe lume la spitalul San Fierro,crescut de o familie modesta.La varsta de 6 ani,se inscrie la o scoala din cartier,pentru a putea invata ceva,la scoala nu era cine stie ce dar invata cat de cat bine,Dupa ceva timp,ajunge sa lucreze ca mecanic,intr-un service din apropiere,unde nu castiga prea multi bani,dar de ajuns pentru a strange o suma de bani,pentru a putea sa dea de carnet.Reuseste sa ia carnetul,cu care,dupa un timp se angajeaza ca taximetrist.Vazand ca se descurca destul de bine.Face o cerere de Permis De Port Arma,se descurca foarte bine la manuirea armei,asa ca a decis sa faca o cere la F.B.I..Acum Asteapta ca liderul sa raspunda.

• Nume/prenume real: Alex

• Varsta reala : 17

• De cat timp joci pe Linkmania :3 ani

• In ce interval activati : 12:00 - 22:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

Informatii despre caracter :

• Nickname in joc : SkateRZ

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 19

• Factiuni precedente : SMURD,Armata,Ballas,Scoala,Armata,SFR

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): Smurd 3

• Poza cu /stats : sa-mp-033.png

• Poza cu /licenses : sa-mp-033.png

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :Blocaje,Wanted 3-6,confiscarea drogurilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru a prinde suspectii periculosi

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Mult

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : SkateRZ s-a nascut in orasul Los Santos.Avea niste parinti minunati.Timpul a trecut foarte repede.Baiatul s-a angajat in SMURD pentru a salva vietile oamenilor.Dupa mult timp petrecut aici,SkateRZ,a intrat in Armata pentru asi apara tara.Intr-o zi,parintii baiatului au fost ucisi de gangul Grove St.SkateRZ a auzit ca cei din gangul Ballas sunt rivali cu membrii Grove St.SkateRZ intra in ballas.Dupa ce si-a razbunat parintii a decis sa iasa din gang.El intra in Scoala pentru a vinde licente si pentru a face bani.Aici a avut niste colegi minunati.Colegi lui au fost omorati de o mafie pe nume The Triads.SkateRZ intra in SFR pentru asi razbuna colegii.Dupa ce a facut multe ilegalitati a decis sa intre de partea binelui.El a decis sa intre in F.B.I pentru a prinde suspectii periculosi.Acum asteapta raspunsul celor 2 lideri.

• Nume/prenume real : Dragos

• Varsta reala : 15

• De cat timp joci pe Linkmania : 7 luni

• In ce interval activati : 14:00-22:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname in joc : Cosmin

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 13

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : CosminAlex

• Factiuni precedente :Mafia,Ballas,Primarie,UST,SFR,DNB,NG

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : Log

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): rank 4,DNB

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/407/samp120k.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp121no.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Cu suspectii cu wanted cupreins intre 3 si 6

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este o factiune serioasa,cu lideri seriosi si cu o activitate mai mare ca a NG-ului

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : pana voi fi demis

Cosmin s-a nascut intr-o zi friguroasa de iarna intr-un spital din San Fiero.Cosmin a avut o copilarie cat se poate de normala,inca de mic visa la o cariera in politie.De aceea,cand a terminat scoala Cosmin se inscrie la un liceu militar din Las Venturas.Acolo observa ca totusi nu este destul de usoara viata de soldat dar totusi trage din greu pentru a reusi sa termine liceul.Dupa terminarea liceului,Cosmin isi doreste o cariera in politie si se inroleaza in armata.Acolo,Cosmin reuseste sa obtine performata de a se clasa printre primii 10 cei mai buni soldati.Astfel,Cosmin terminand stagiul militar Cosmin vrea sa se inroleze in Armata si reuseste.In armata Cosmin se descurca bine,impreuna cu colegii sai formeaza o echipa unita si merg impreuna la interventii,dar lipsea ceva,interventiile erau foarte rare,regulile foarte stricte,riscand sa fi demis dupa fiecare interventie.Astfel Cosmin isi depune demisia si aplica pentru FBI asteptand un raspuns din partea liderilor.

---------------------------------------------------

• Nume/prenume real : Cosmin

• De cat timp joci pe Linkmania : 3 ani

• In ce interval activati : 09-11 , 15-22

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu sunt

Posted

• Nickname in joc :Danutzu

• Level-ul caracterului dumneavoastra :11

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :danutz

• Factiune curenta :-

• Factiuni precedente :triade,smurd,sfr

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :am vrut sincer sa vin in pd sau fbi

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):sfr rank 3 :D

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/821/samp016jo.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/577/samp019lci.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :Biroul Federal de Investigatii se ocupa cu suspecti cu wanted cuprinse intre 3 - 6 .

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Sa ajut si pentru ca este o factiune foarte serioasa si respectuasa.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : 1-2 pe zi :D

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Danutzu sa nascut in Los Santos .El a avut o copilarie normala si sia dorit foarte mult sa stee intr-un gang.Prima data a incercat smurd ia placut dar a plecat ,a incercat tride dar a plecat si din ea iar sfr a ramasa ceva timp a acumulat rankul 3 iar dupa un anumit timp sa hotarat sa intre in F.B.I DANUTZU spera s fie acceptat si jura ca va fi cat de mult posibil serios si sincer cu orice,oricine.

• Nume/prenume real • Varsta reala : Parpalea Danut

• De cat timp joci pe Linkmania 2 ani :

• In ce interval activati :8-11, 7:30 pana la 9 seara

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Guest MicroSoft
Posted

• Nickname in joc : Vlad

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 10

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : MicroSoft

• Factiuni precedente :SMURD, DNB, ARMATA, BALLAS

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408388&st=150, am vrut sa ma alatur fortelor de ordine

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): rank 4,SMURD

• Poza cu /stats : http://postimage.org/image/u511qn3bb/

• Poza cu /licenses : http://postimage.org/image/8kdufl6sp/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : se ocupe cu investigarea crimelor, traficul de droguri si de suspectii care au wanted intre 3 si 6

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune bine organizata cu lideri seriosi si care stiu ca gestioneze o echipa.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : cat de mult timp cu putiinta

Vlad s-a nascut in Angel Pine.La varsta de 15 ani, pleaca in San Fierro pentru a isi gasi un rost in viata.Acolo, se angajeaza ca si vanzator de ziare.Timp de 3 ani si-a castigat traiul doar din vanzarea ziarelor.La varsta de 18 ani, se inscrie la Academia De politie din San Fierro.Acolo dupa 4 ani, de academie a avut de ales dintre Politia Comunitara si FBI.

A ales FBI, in care intra in staful de profesionisti, dupa trecerea testelor.In urma cazurilor de infractiune si criminalilor prinsi este avansat ca Special Agent in teste.Dupa arestarea unui mare interlop, devine Special Agent si intra in A.T.F.Timp de 2 ani munca si-a aratat rostul si este pus intr-o misiune dificila, unde reuseste in caz de risc maxim sa o faca cu brio.Astef devine Special Agent in Charge si devine liderul A.T.F.Dupa 1 luna de la avansarea in grad, pleaca spre parinti lui acasa deoarece de 5 ani nu i-a mai vazut.Cand a ajuns acasa, parintii lui, erau foarte mandrii de el ca a reusit sa aiba un rost in viata.O saptamana mai tarziu pleaca inapoi la munca.

---------------------------------------------------

• Nume/prenume real : Vlad Ilovan

• Varsta reala : 16

• De cat timp joci pe Linkmania : 1 si 8 luni

• In ce interval activati : 16:00-21:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: sunt un om de echipa si nu agreez indisciplina.

Posted

• Nickname in joc : SkateRZ

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 19

• Factiuni precedente : SMURD,Armata,Ballas,Scoala,Armata,SFR

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): Smurd 3

• Poza cu /stats : sa-mp-036.png

• Poza cu /licenses : sa-mp-037.png

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :Blocaje,Wanted 3-6,Confiscarea drogurilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune frumoasa,serioasa,cu liderii capabili

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Pana nu ma mai vrea liderul

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : SkateRZ s-a nascut in orasul Los Santos.El avea o sora.Amandoi vroiau sa devina medici,in SMURD.Timpul a trecut repede,iar ei au devenit medici.Isi faceau bine munca.Aveau si un salariu destul de bun.Dupa ceva timp petrecut in SMURD,SkateRZ alaturi de sora lui,au intrat in Scoala pentru a vinde licente si pentru asi castiga banul.Au reusit sa vanda un numar mare de licente.Au ajutat mult orasul Los Santos.Dupa ceva timp,ei au intrat in Armata,pentru a prinde suspectii periculosi.Au avut niste colegi minunati aici,dar pentru ca isi riscau viata mereu,au hotarat sa iasa.Intr-o zi sora lui SkateRZ,vazu un anunt ,,F.B.I Recruteaza oameni capabili cu experienta''.Sora baiatului intra in F.B.I si il invita si pe fratele sau,sa ajute orasul,cum pot ei mai mult.Si-a depus CV-ul si asteapta raspunsul celor doi lideri,Dragos si Maryus.

• Nume/prenume real : Dragos

• De cat timp joci pe Linkmania : 7 luni

• In ce interval activati : 14:00-22:00

Posted

• Nickname in joc : Ffv

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 8

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : Anarki99/10Grei

• Factiuni precedente : Consilieri/SFr

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2-Sfr

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/829/samp008wyy.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/543/samp009bo.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : wanted intre 3-6,controale de drugs.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Este o factiune organizata,uni prieteni sunt aici si vreau sa imi fac prieteni noi.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Cat mai mult posibil.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Ffv s-a nascut in San Fierro ,intr-o familie bogata.Tatal sau fiind avocat ,iar mama sa procuroare.Nimic nu ii lipsea,avea tot ce isi putea dori,era printre cei mai bogatii baieti din oras,avea totul .A terminat liceul cu brio ,a intrat la Facultatea de Drept doriind foarte mult sa ajunga de partea legi.A terminat cei 4 ani de facultate si cei 2 de master.Era nerabdator sa intre in F.B.I,asa ca isi aplica CV-ul si asteapta nerabdator raspunsul leaderului .

• Nume/prenume real : Madalin

• Varsta reala : 19

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani

• In ce interval activati : 10-13 18-22

Posted

• Nickname in joc : ZealL

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 18

• Factiuni precedente : Medici

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis: am fost demis...

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 Medici

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp005hv.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/21/samp004jb.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : capturarea traficantilor de arme si / sau droguri,si suspecti wanted 3+

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa+lideri de treaba.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Cat de mult posibil

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Neavand aproape nici bani de trecut strada, am decis ca cel mai bine pt mn la inceput a fost sa am un job illegal si anume car jacker. Din acest job am castigat suficienti bani incat sa ma intretin. La lvl 3 am intrat in Mafia, loc unde m-am simtit destul de bine, dar dandu-mi seama ca nu e exact ceea ce vreau, am iesit si am intrat in SFR. Acolo m-am simtit foarte bine, dar dintr-un motiv banal si total aiurea am fost demis de catre drake. Apoi m-am alaturat celor din Ballas, o factiune frumoasa, cu unii colegi de treaba, dar nu toti dintre ei sunt si uniiti asa ca am decis sa ma retrag. Acum as vrea sa incerc ceva mai linistit si anume as vrea sa intru in activitatea instructorilor pt a-i putea ajuta pe altii. Totul a fost bine si frumos, pana la venirea noului lider Smiley care cu impresile lui a stricat factiunea si m-a demis, dar am promis ca ma voi intoarce. Apoi m-am alaturat celor din UST, dar din lipsa de ocupatie mi-am dat demisia si m-am reintors in Scoala asa cum am promis, dar dupa doua luni de zile am decis ca as vrea sa ma alatur Biroului Federal de Investigatii. Dupa ceva vreme am vrut sa imi ajut un prieten si m-am alaturat celor din ballas, dar totusi.. gangurile si mafiile nu sunt pt mine si as vrea sa reintru in FBI

• Nume/prenume real : Dani

• De cat timp joci pe Linkmania : 6 luni

• In ce interval activati : nu am un interval orar, seara

Posted

• Nickname in joc : Snoop

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 20

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : Rocco

• Factiune curenta : Civil

• Factiuni precedente : Grove , Armata , Ballas , Politicieni

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis: A expirat mandatul.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp004pul.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/694/samp005eo.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Gradul de urmarire intre 3-6 si droguri.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este o factiune serioasa cu lideri capabili.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Foarte mult.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Snoop a fost de mic un copil vesel si jucaus , ii placea sa se joace cu prieteni lui la groapa de nisip. El avea un frate in varsta de 20ani care era dependent de heroina. Intr-o zi insorita din luna august Snoop se juca cu prietenii si dintr-o data a auzit tipete si strigate din curtea casei lui. Sa dus acolo intr-un suflet si a zarit niste mafioti cum ii bateau fratele pentru ca nu a putut achita o suma uriasa care a dat-o pe droguri , fratele lui a murit si familia lui avea doar 30zile la dispozitie sa inapoieze banii. Vremea a trecut , Snoop a crescut si sa dus in Armata , vreme de 2ani a facut armata undeva la baza muntelui Chilliad. Dupa ce sa intors din Armata a dat mai departe la academia de politie , de acolo a iesit cu diploma. Sa gandit multa vreme unde sa depuna un CV pentru un loc de munca , pana la urma el sa indreptat catre Biroul Federal de Investigatii.

• Nume/prenume real : W. Andreas

• Varsta reala : 16

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani jumatate.

• In ce interval activati : Nu am un interval orar , joc cand am timp.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.

Posted

• Nickname in joc : mc9

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 7

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : DarkStar,aKaRy

• Factiune curenta : Civil

• Factiuni precedente :

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis:

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): -

• Poza cu /stats : Click!

• Poza cu /licenses : Click!

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Gradul de urmarire intre 3 si 6.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este o factiune serioasa cu lideri capabili.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Foarte mult.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : mc9 s-a nascut intr-o familie de oameni saraci din orasul Los Santos. Cartierul in care locuiau era plin de infractori iar parintilor le era frica sa iasa pe strada. Intr-o zi fratele lui mc9 iese afara fara stirea parintilor si nimereste intr-un schimb de focuri dintre doua gasti periculoase,mc9 il vede alergand spre locul unde era conflictul si striga, cu forta, dupa el... acesta isi vede propriul frate murind, impuscat. mc9, plangand, jura sa isi razbune fratele si face tot ce e nevoie pentru a intra in FBI.

• Nume/prenume real : Alexandru Ionut

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani

• In ce interval activati : Dupa ora 18:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.

• Downvote 1
Posted

• Nickname in joc :KasKo

• Level-ul caracterului dumneavoastra :8

• Factiune curenta :Nici una

• Factiuni precedente :Grove,Smurd

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408425&st=100 am iesit eu nu am fost demis

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):rank 3 Smurd

• Poza cu /stats :http://imageshack.us/photo/my-images/259/samp441r.png/

• Poza cu /licenses :http://imageshack.us/photo/my-images/833/samp442h.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :cu Investigati si cu cercetari asupra infractorilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :imi place foarte mult factiunea F.B.I

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii :3/4 saptamani chiar si mai mult

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :KasKo sa nascut in orasul Los Santos.Tatal lui era agent F.B.I iar mama lui era caznica.De mic KasKo isi dorea sa ajunga agent F.B.I tatal lui la inpins de la spate.Intr-o zi de miercuri KasKo a aplicat pentru F.B.I.Isi dorea foarte mult sa intre in F.B.I a facut tot ce-a putut pentru a fi acceptat in fbi

• Nume/prenume real :Dragnea Valentin

• Varsta reala :16 ani

• De cat timp joci pe Linkmania :1 an

• In ce interval activati :pai in week de la 9:00-22:00 iar in cursu saptamanei de dimineata intre :8:30-11:50 iar seara 19:20-22:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:sunt un om sociabil nu vorbesc urat si ma inteleg bine cu toata lumea

Posted

• Nickname in joc : LaZoE

• Level-ul caracterului dumneavoastra :8

• Factiune curenta :Nici una

• Factiuni precedente :SMURD , Mafia

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408406&st=100

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): Rank 5 Smurd

• Poza cu /stats : 61869548420527985469.png

• Poza cu /licenses : 04692243218723928733.png

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Se ocupa cu : Suspecti cu wanted intre 3 si 6 , doguri .

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este una din cele mai serioase factiuni de pe server si cu lideri capabili care isi fac treaba .

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Destul de mult

Intr-o zi de 7 Aprilie 2010 intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit LaZoE deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.Scopul lui era sa invete locurile din toate cele 3 orase deoarece stia ca o sa-i foloseasca foarte mult cand va fi mare.Strazile orasului Los Santos erau controlate de cele doua aliante.Intr-o zi cand afara tuna aproape ca nu se mai putea vedea nimic LaZoE a plecat pana la Burger Shot pentru a-si cumpara ceva de mancare.El era foarte costient ca daca il va prinde politie va iesi rau deoarece el nici nu impliniste varsta pentru a-si lua carnet de conducere si nici nu respecta regulile de circulatie.Odata ajuns la Burger el a intrat in incapere si-a cumparat tot ce a avut de luat si dupa care a iesit linistit pe usa restaurantului.Afara il asteptau 3 mafioti care l-au rapit si l-au dus pe plaja orasului Los Santos si au vrut sa il omoare cu sange rece.Dar la un moment dat cateva masini pline de FBI au aparut in calea mafiotilor si i'au arestat.Pe atunci LaZoE era foarte pasioant de aceasta meserie si pana la urma s'a gandit ca are toate calitatile pentru a deveni un om al legii si a restabili linistea oraselor.Acuma LaZoE vrea sa se alature Biroului Federal de Investigatii si de aceaa isi depune si CV'ul si va astepta un raspuns de la liderul facitunii.

• Nume/prenume real : Catalin

• Varsta reala :17 ani

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani si cv

• In ce interval activati :Nu am un orar stabil

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...