Jump to content
lego_kid

Aplicatii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

• Nickname in joc : JaLoL

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 11

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :-

• Factiune curenta : -

• Factiuni precedente : The Mafia,Smurd,DNB,UST

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : -

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise: -

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 Smurd

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/228/samp685m.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/29/samp686v.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Wanted 3-6,participa la blocaje,confisca droguri.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa,liderii au multa experienta in ceea ce fac,membrii sunt foarte activi.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Mult..

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : JaLoL s`a nascut in orasul Los Santos . Provenea dintr`o familie modesta ca oricare alta.Amandoi parintii mergeau la munca,inclusiv sora lui mai mare in varsta de 23 ani , care era casatorita . Parintii lui il intretineau , puneau valoare pe scoala lui.Baiatul invata foarte bine , si practica si sport si atletism . El se antrena de mic inca,pentru a-si indeplinii visul. .Acesta fiind sa devina mare,sa termine liceul si sa poata face o facultate.ca sa devina politist . Baiatul invata.si facea si sport in acelasi timp ,sustinut de parintii si sora lui mai mare .

Informatii din viata reala :

• Nume/prenume real: Andrei Viorel

• Varsta reala : 17

• De cat timp joci pe Linkmania :2 ani

• In ce interval activati : 10:00 - 17:00,22:00 - 00:01

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

• Nickname in joc : JaLoL

• Factiuni precedente : The Mafia,Smurd,DNB,UST

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 Smurd

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/228/samp685m.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/29/samp686v.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Wanted 3-6,participa la blocaje,confisca droguri.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa,liderii au multa experienta in ceea ce fac,membrii sunt foarte activi.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Mult..

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : JaLoL s`a nascut in orasul Los Santos . Provenea dintr`o familie modesta ca oricare alta.Amandoi parintii mergeau la munca,inclusiv sora lui mai mare in varsta de 23 ani , care era casatorita . Parintii lui il intretineau , puneau valoare pe scoala lui.Baiatul invata foarte bine , si practica si sport si atletism . El se antrena de mic inca,pentru a-si indeplinii visul. .Acesta fiind sa devina mare,sa termine liceul si sa poata face o facultate.ca sa devina politist . Baiatul invata.si facea si sport in acelasi timp ,sustinut de parintii si sora lui mai mare .

• Nume/prenume real: Andrei Viorel

• In ce interval activati : 10:00 - 17:00,22:00 - 00:01

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Guest raKneT
Posted

• Nickname in joc : raKneT

• Level-ul caracterului dumneavoastra :14

• Factiuni precedente : Grove Street, PD, Hitman, PD

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408552&st=150

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 PD, Hitman

• Poza cu /stats : Deocamdata nu merge serverul.

• Poza cu /licenses : Nu merge serverul, dar detin toate licentele.

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Se ocupa cu investigatia crimelor, traficului de droguri, wanted 3+.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune respectata si organizata.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Destul de mult.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : raKneT s-a nascut in orasul Los Santos. Traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. raKneT avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Venind o vreme grea in intregul oras, averea acestei famili a ajuns la un sfert. Parintii lui raKneT erau disperati deoarece banii nu le mai ajungeau, nu isi mai puteau sa-si plateasca ratele, sa-si achite creditele. Asta pana intr-o zi, cand parintii lui, au decis sa joace toti banii care ii aveau la cateva jocuri de noroc. Dupa cateva ore, parintii au iesit plangand de acolo deoarece au pierdut tot ce aveau, numai detineau absolut niciun ban. Nestiind ce sa faca, si-au pus capat zilelelor, lasand pe drumuri un copil de 9 ani (raKneT). In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost bunica, care l-a luat in grija ei si a incercat sa-i faca o viata cat mai buna. Ajuns la varsta de 15 ani, raKneT a trebuit sa intre la liceu, era un copil foarte cuminte, asculta de bunica lui, nu i-a facut niciodata probleme, insa avea un viciu de a juca si el la jocuri de noroc. Paria doar sume mici, uneori castiga, alteori pierdea. Intr-o zi, venind de la scoala, s-a abatut de la drum cu cativa prieteni si a decis sa bage la pariuri o suma mare de bani. Norocul lui a fost uimitor, a castigat de 10 ori suma pariata. Acum, raKneT traia cu foarte multi bani, incepuse sa-si traisca viata. Numai statea cu tocilarii, acum statea cu adevaratii baieti de cartier. S-a apucat de fumat, a inceput sa faca trafic de arme si droguri. A dorit sa incerce si mai mult, asa ca a intrat intr-un gang foarte puternic, Grove Street. A lasat scoala la o parte, nu il mai interesa deloc. Timp de 3 ani, a trait foarte bine aici, avea tot ce isi dorea. Grove Street a devenit pentru el o a doua familie. Pana cand, intr-o seara, la un bar din centrul orasului s-au strans toti prietenii lui. S-au distrat timp de cateva ore, toti aveau droguri, arme si foarte multi bani la ei. Dar la ora 02:00, fortele de ordine in frunte cu echia DIAS au intrat peste ei si au inceput sa ii aresteze pe toti prietenii lui. Acestia nu voiau sa se predea, asa ca au inceput focul, raKneT era foarte disperat, asa ca a pus si el mana pe o arma si a omorat un ofiter fara sa vrea. Vazand ce a facut cu mana lui, a cazut in genunchi si a cerut sa fie arestat. Pedeapsa lui raKneT era una foarte mare, trebuia sa stea 8 ani la puscarie. Dupa 2 ani, de stat in puscarie, a meditat si a vazut unde a gresit, a decis sa vorbeasca cu seful politiei. Acesta la primit si au discutat impreuna timp de 2 ore, au ajuns la o decizie amandoi: aceea de a-si plati o cautine pentru eliberare. Aceasta cautine a costat toti banii pe care raKneT i-a facut. Dupa ce a iesit din puscarie, a ajuns acasa la bunica lui. Aici a avut parte de o alta surpriza, bunica lui murise in urma cu 3 luni. Maturizandu-se, a trecut si peste aceasta povara si a dorit sa faca un ban cinstit. S-a dus din nou la scoala, a terminat liceul, si o facultate foarte buna. Avand cateva pile in politie, acesta a dorit sa isi incerce norocul acolo. A fost acceptat si a trecut testele cu brio. Avand aici o vechime de peste 3 ani, raKneT a devenit un ofiter foarte respectat in orasul sau. Toti gangsterii si mafiotii ii stiau de frica. Peste cateva luni de zile, raKneT s-a gandit sa faca ceva mai multi bani si sa intre in cea mai respectata factiunea, Agentia Hitman. Pentru a intra in aceasta factiune, a trebuit sa dea teste foarte grele, unde s-a descurcat foarte bine. Aici a stat ceva timp, a devenit un asasin foarte serios, facundu-si foarte bine treaba. Nu lasa niciodata urme dupa terminarea unui contract. Din cauza unor neintelegeri, raKneT a decis sa paraseasca factiunea Hitman si sa aplice pentru PD. Intrand in PD, raKneT isi facea treaba foarte bine si dorea ca orasul in care traia sa ramana fara suspecti. Dupa un timp de liniste, meditand zile si nopti, a decis sa faca o alegere, care dupa parerea lui i-ar schimba radical viata, raKneT s-a hotarat sa aplice pentru factiunea FBI, stiind ca necesita multa seriozitate, activitate si implicare.

• Nume/prenume real: Stanciu Andrei

• Varsta reala : 18

• De cat timp joci pe Linkmania : 9 luni

• In ce interval activati : 09:00-14:00 , 16:23:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname in joc : Diablo

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 12

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : Leul

• Factiuni precedente : Grove Street,The triads,The mafia.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3-The Triads

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp301u.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp300g.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :Wanted 3+ ,investigarea cazurilor etc.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca este o factiune respectata si organizata.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Cat mai mult.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ):Diablo sa nascut in los santos in anul 1992.De mic copil diablo era passionat de filmele politiste,asa el a devenit un copil model .El invata foarte mult cu gandul ca intr-o zii va devenii un politist respectat in orasul sau.La varsta de 17 ani diablo a suferit o mare, tragedie .Tatal sau care era un biet muncitor la o fabrica a fost ucis de catre o banda .De atunci Diablo tot a continuat sperand ca va devenii un om al legii. Acum Diablo e gata sa isi depuna Cv'ul sperand ca va fii acceptat.

• Nume/prenume real: Preda Daniel.

• De cat timp joci pe Linkmania : Aproape 3 ani.

• In ce interval activati :14:00 - 20:00-04:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt o persoana sociabila si cu simtul responsabilitati.

Posted

• Nickname in joc : InkAndrei

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 17

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : DonDiNu

• Factiuni precedente : Ballas , UST , TheMafia , F.B.I , Police Departament

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : Am patrulat singur(dar promit ca nu se va mai intampla)

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 Ballas

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp037wb.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp038ci.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Wanted 3-6,confisca droguri, Actioneaza la war

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Am mai fost si m-am simtit foarte bine.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Cat mai mult posibil

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Numele meu este InkAndrei.Prima mea factiune a fost Gangul Ballas in care am activat 2 saptamani si am avut rank 2.Am parasit gangul deoarece vroiam sa ma alatur de partea legii. Dupa ce mi-am dat demisia m-am alaturat Biroului Federal de Investigatii in care am activat tot 2 saptamani si am avut rank 2 unde m-am simtit foarte bine si am facut o treaba foarte bunaalatur de mebrii F.B.I. Urmatoarea factiune a fost TheMafia unde am stat 1 saptamana si am avut rank 1 si m-am simtit foarte bine si am reusit sa luam locul 2 la SA Supremacy. Dupaia m-am dus in Underground Street Tunning unde am activat 1 saptamana si ceva si am fost trecut pe BlackList pentru inca 1 saptamana. Urmatoare factiune a fost dinou Ballas unde am activat aproape 1 luna si am avut rank 3. Ultima factiune a fost Police Departament unde am fost demis dupa 3 zile .Acum as vrea sa ma reintorc in F.B.I.

• Nume/prenume real: Dinu Andrei

• Varsta reala : 19

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani si ceva

• In ce interval activati : Nu am un interval, dar joc 6 ore pe zi

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Posted

• Nickname in joc : ShaKaLoo

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 14

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : -

• Factiune curenta : Grove Street

• Factiuni precedente : F.B.I.

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408381&st=125&gopid=5944022&#entry5944022

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise:

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 3 FBI

• Poza cu /stats :

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp017hvm.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : wanted 3 - wanted 6

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Imi place FBI

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : 3 luni minim

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : ShaKaLoo s-a nascut in orasul Los Santos.Facea parte dintr-o familie destul de modesta care traia bine din punct de vedere financiar.In copilarie ShaKaLoo a avut tot ce a dorit el,a avut o copilarie foarte frumoasa iar asta datorita tatalui sau care lucra in F.B.I.In fiecare zi cand tatal lui ShaKaLoo venea acasa ii povestea fiului sau,ce arestari a facut in ziua respectiva si ce misiuni a mai efectuat. ShaKaLoo asculta cu mult entuziasm ce povestea tatal sau....si pe zi ce trecea isi dorea din ce in ce mai mult ca atunci cand va fi mare sa faca si el parte din F.B.I.Cu timpul ShaKaLoo a crescut si s-a schimbat radical fiindui schimbata gandirea cea buna de baietasii din cartier iar din baiatul cel cuminte ce era a devenit si el un smecher ca toti altii.Fiind mare pe primul plan la el era procurarea banilor dar stiind ca tatal sau are un salar foarte mare el isi spunea mereu ca nu trebuie sa mai munceasca.Dar dupa atatea zile de fericire si de buna-stare a venit si o clipa de neuitat cand liderul F.B.I-ului ,Dragos a transmis vestea rea mamei lui ShaKaLoo ca tatal sau a murit intr-o misiune speciala.La auzirea acestei vesti,ShaKaLoo a ramas socat.In momentul acela a capatat o furie imensa si era foarte hotarat sa faca tot posibilul sa-l afle pe cel care i-a omorat tatal.Stia ca trebuia sa se antreneze in arme pentru a trece de proba practica in F.B.I si sa-i calce pe urme tatalui sau.S-a antrenat cu Smiley si tot asa se antrena in fiecare zi ,pana cand a ajuns la ziua decisiva in care s-a hotarat sa depuna C.V-ul la F.B.I.

• Nume/prenume real : Craiu Raul

• Varsta reala : 16

• De cat timp joci pe Linkmania : 2 ani si cv

• In ce interval activati : 8-12 14 - 19

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

Informatii despre caracter :

• Nickname in joc : Semos

• Factiune curenta : civil

• Factiuni precedente : SFR-PD-Ballas

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : sunt civil

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2 - SFR

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp000jq.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/43/samp001zh.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : wanted 3-6, confiscarea drogurilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : sa prind infractori

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : mult :D

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : In vara anului 2009, in SanFiero , se naste un baiat numit Semos.Acesta avea o stare materiala destul de bune, neducand lipsa la nimic. Acesta urmeaza scoala din SF iar pentru liceu este nevoit sa se mute in Los Santos. Tocmai in prima zi de liceu, pe trecerea de pietoni, Semos este lovit de o masina de culoare mov, lucru care il face sa lesine. Fara sa stie, din masina, coboara in mare graba trei barbati in mov, si urca pe Semos in masina si il duc la Spitalul LS unde ii platesc tanarului operatiile si perioada de recuperare. Semos afla mai tarziu ca acei trei oameni erau membri ai gangului Ballas, un gan de temut in LS, cunoscut pentru cruzimea sa. Totusi, tanarul Semos a fost ajutat de acestia, dupa cateva luni de la incident, Semos reuseste sa obtina o intrevedere cu liderul gangului : Perpripiu.

Aici ii sunt testate cunostiintele ilegale, insaSemos nu exceleaza. Perpripiu este gata sa il respinga, insa cei trei oameni, intervin din nou pentru Semos, spunand ca il vor invata personal pe 'boboc' tot ce trebuie sa stie. Stiind ca sunt oameni de onoare, Perpripiu, accepta si il invita pe Semos in Ballas. Acesta, incetul cu incetul isi cladeste respectul alaturi de gangul Ballas. In scurt timp, Perpripiu paraseste gangul iar la conducerea sa, vine MusiC. Dupa o cearta cu liderul, Semos se hotaraste sa iasa din Ballas.

Acesta vrea sa se calmeze, pentru ca stie ca e spre binele familiei sale, asa ca aplica in LSPD, fiind insa respins. Totusi, acesta aude la scurt timp de un gang, San Fiero Rifa care a devenit foarte puternic de la venirea noului lider : Perpripiu. Semos aplica, fiind testat de un om de baza din SFR : Alexxutzu. Acesta trece testele cu brio. In SFR, Semos are cea mai frumoasa perioada, Alexxutzu ii devine unul din cei mai buni prieteni, alaturi de Dan33, miticazauca si multi altii. Totusi, Semos este fortat la o mica perioada de inactivitate, timp in care, contul ii revine unui bun prieten pt. a asigura prezenta la war-uri. Intors cu forte proaspete, Semos afla cu stupoare ca a fost banat pt reclama.....

Vrand sa-si dovedeasca nevinovatia, Semos incepe o alta viata, de data aceasta numindu-se [Mr]Semos. La level 3, [Mr]Semos aplica penttru functia pe consilier, ajutor pentru noul primar , shp4nky . Pe perioada petrecuta aic, [Mr]Semos gaseste in shp4nky un model de urmat. Totusi la scurt timp... vine WIPE.

Pe noul mod, Semos revine din nou, cu forte proaspete, asa ca la level 2, acesta aplica din nou in SFR. Insa lucrurile nu mai sunt la fel, kidzeen este demis si in locul sau este pus Rohan, un lider super de treaba, bun prieten cu Semos. Apoi pentru a-l ajuta pe Rohan, este introdus si Drake. Insa incetul cu incetul, activitatea membrilor SFR scade, iar Semos stie ca e timpul sa plece, asa ca demisioneaza. Sta putin timp civil, pentru a-si clarifica lucrurile. Prima idee a fost sa intre in Mafia, o mafie foarte organizata si periculoasa. Insa, cand vede ca HkR este noul lider al Departamentului de Politie, Semos aplica, trecand testele.Insa iese dupa o cearta cu Adi, iese din PD si intra iar in Ballas.Acum vrea sa intre in FBI pt ca i se pare o factiune organizata.

• Nume/prenume real : - George

• Varsta reala : 18

• De cat timp joci pe Linkmania :de cca 3ani

• In ce interval activati : dimineata si dupa-amiaza

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: niciuna

Posted

- Nick: Colinzink

- Level: 7

- Varsta reala: 16

- Nume real: Cristi

- Oras: Buzau

- Sexul: Masculin

- De cat timp jucati pe LinkMania: De 1 an si ceva

- Factiuni precedente:

- Job curent: Detectiv

- Ati fost vreodata membru al unei mafii/gang?: Nu

- Cel mai mare rank detinut intr-o factiune:

- In ce interval activati?: 10:00 - 14:00 si 20:00 - 00:00

- De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii?: Pentru ca am fost membru al acestei factiuni timp de 4 luni inainte de wipe, m-am atasat de ea ,si doresc sa revin.

- Nick-uri anterioare:

- Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii ?: Wanted 3+ si confiscarea drogurilor.

- Poza cu status: http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp009ra.png/

- Link catre cerere de anulare a crimelor comise:

- Intelegeti ca suntem o factiune importanta si ca orice abatere de la regulament duce la demitere?: Da

- Stiti regulamentul factiunii?: Da

- Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ): Colinzink s-a nascut acum 20 ani in orasul Los Santos. El locuia impreuna cu familia sa, dar la varsta de 19 ani a decis sa se mute singur si sa isi castige banii singur. S-a mutat in orasul San Fierro langa scoala de instructori unde a si reusit sa se angajeze. Acolo castiga foarte bine, si-a facut noi prieteni dar intr-o zi s-a gandit sa isi ia un nou job ilegal pentru a mai catiga cativa bani in plus, fara ca seful lui de la scoala de instructori sa stie. Asa a si facut si a reusit sa se angajeze hot de masini. Intr-o zi cand vindea masini ilegal, a fost vazut de seful lui si a fost dat afara din scoala de instructori. Dupa ce a fost concediat a renuntat la jobul ilegal de hot de masini deoarece ii era frica sa nu aiba probleme cu polistii. A reusit sa se angajeze ca taximetrist dar nu castiga foarte bine din acest job, si ii era foarte greu sa traiasca. El vazand ca nu mai are unde sa se angajeze a decis sa se intoarca la parintii sai in orasul Los Santos si sa le ceara ajutorul. Tatal lui l-a dus la scoala speciala de agenti FBI pentru a-l pregati sa devina un bun agent FBI. Dupa cativa ani de pregatire la aceea scoala, decide sa aplice pentru FBI si asteapta decizia liderilor.

Guest Dragos.
Posted

Refa aplicatia dupa urmatorul model, cel completat de tine nu mai este valabil :

Model Aplicatie:

• Nickname in joc :

• Level-ul caracterului dumneavoastra :

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :

• Factiune curenta :

• Factiuni precedente :

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):

• Poza cu /stats :

• Poza cu /licenses :

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii :

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :

• Nume/prenume real :

• Varsta reala :

• De cat timp joci pe Linkmania :

• In ce interval activati :

Posted

- Nick: Colinzink

- Level: 7

- Varsta reala: 16

- Nume real: Cristi

- Oras: Buzau

- Sexul: Masculin

- De cat timp jucati pe LinkMania: De 1 an si ceva

- Factiuni precedente:

- Job curent: Detectiv

• Nickname in joc : Colinzink

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 7

• Factiuni precedente : Politicieni

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&st=25

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): Rank 2 (Politicieni)

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp009ra.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/27/samp010pw.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii :Membrii Biroului Federal de Investigatii se ocupa in special de de suspectii cu gradul de urmarire intre 3 si 6.Daca in lista suspectilor nu exista nimeni cu gradul de urmarire cuprins intre 3 si 6, atunci membrii Biroului Federal De Investigatii nu se ocupa de nici un grad mai jos de 3 si mai mare de 6, DOAR in cazul in care nu sunt membri al Departamentului de Politie/Armatei online.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pare una dintre cele mai serioase factiuni datorita liderilor si membrilor devotati.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii :

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :Colinzink s-a nascut acum 20 ani in orasul Los Santos. El locuia impreuna cu familia sa, dar la varsta de 19 ani a decis sa se mute singur si sa isi castige banii singur. S-a mutat in orasul San Fierro langa scoala de instructori unde a si reusit sa se angajeze. Acolo castiga foarte bine, si-a facut noi prieteni dar intr-o zi s-a gandit sa isi ia un nou job ilegal pentru a mai catiga cativa bani in plus, fara ca seful lui de la scoala de instructori sa stie. Asa a si facut si a reusit sa se angajeze hot de masini. Intr-o zi cand vindea masini ilegal, a fost vazut de seful lui si a fost dat afara din scoala de instructori. Dupa ce a fost concediat a renuntat la jobul ilegal de hot de masini deoarece ii era frica sa nu aiba probleme cu polistii. A reusit sa se angajeze ca taximetrist dar nu castiga foarte bine din acest job, si ii era foarte greu sa traiasca. El vazand ca nu mai are unde sa se angajeze a decis sa se intoarca la parintii sai in orasul Los Santos si sa le ceara ajutorul. Tatal lui l-a dus la scoala speciala de agenti FBI pentru a-l pregati sa devina un bun agent FBI. Dupa cativa ani de pregatire la aceea scoala, decide sa aplice pentru FBI si asteapta decizia liderilor.

• Nume/prenume real : I.Cristian

• De cat timp joci pe Linkmania : 1 an si ceva.

• In ce interval activati :10:00 - 14:00 si 20:00 - 00:00

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu am.

PS:Dragos scuzama ca am gresit prima data modelul.

Posted

• Nickname in joc : L.c.

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 10

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : Krom

• Factiuni precedente : Smurd,Ng.

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : sunt civil

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):3-Smurd 2-NG

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/189/samp004qaf.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/233/samp005wcb.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : este o agentie care se ocupa cu droguri , actelor teroriste si cu suspecti cu wanted 3 - 6

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru a pastra linistea in orasul San Andreas si pentru a opri mafiile de la afacerile ilegale

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : mult este o agentie in care ai ce face

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :

Cateva cuvinte despre L.c.:S-a nascut intr-o zi de toamna, in 4 septembrie.A crescut cu parinti lui, niste oameni modesti care locuiau in mijlocul Los Santosului intr-o frumoasa casa. L.c. era un baiat ambitios , muncitor si serios isi ajuta parintii la orice treaba si munca de prin casa . Dar cand a crescut mai mare si`a dat seama ca ar trebui sa isi castige banul singur astfel a decis sa plece in San Fierro sa-si castige existenta .El nu mai dorea ajutorul parintilor,dar ne avand prea multi bani Accent la ajutat in majoritatea timpului cu bani pentru trai si pentru facultate ,el se angazase ca si asistent la spital cu timpul a devenit sofer pe ambulanta cu bani economisiti a reusit sa isi termine cursurile , dupa terminarea facultati L.c. a stat mult pe ganduri in ceea ce v-a face in viitor el avea un vis de mic de a se inrola in armata.Pentru a deveni si el un barbat in toata firea.Zis si facut dupa multe teste din regulament si arme baiatul reuseste sa se inroleaze in armata sta acolo aproape o luna acolo unde a invatat multe chesti care in viitor ii vor fi foarte folositoare acum dupa demisia din armata el doreste ceva la un nivel mai mare si de aceea isi depune CV-ul la Biroul Federal de Investiga?ii .

• Nume/prenume real : - Florin

• Varsta reala : 17 peste cateva zile

• De cat timp joci pe Linkmania :De dupa primul wipe

• In ce interval activati : dimineata putin dupa amiaza si seara

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: niciuna

Posted

• Nickname in joc : Nanok

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 8

• Factiuni precedente : triade

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2 triade

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/685/samp008eec.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/851/samp009ad.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : agentia care merge dupa wanted 3-6 si cu confiscarea drogurilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa,am experienta si imi place foarte mult.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Nanok s-a nascut in orasul San Fiero la periferie aici a facut scoala,liceul si facultatea dupa terminare s-a angajat ca si diller de masini la rent car sf , cu bani ce ii castiga isi ajuta parintii . Nanok a fost atras de mafia din oras si a fost luat printre iei dupa un timp nanok si-a dat seama de tot raul ce il provoata si toate afacerile ilegale pe care le face si asa s-a decis sa renunte la acea viata murdara din mafie si si-a dat demisia acum el vrea o viata cu totul noua fara infractiuni si fara rautati de aceea el isi face un permis de portarma se antreneaza si vrea sa se alature fortelor de ordine el sta mult pe ganduri si alege Biroul Federal de Investigatii acum citeste regulamentul pentu a fi pregatit pentru orice .

• Nume/prenume real: Andrei

• In ce interval activati : 10:00 - 17:00,23:00 - 00:03

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs

Posted

• Nickname in joc : mieztw

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 7 (aproape 8)

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : mary_maryan,lucikRAP

• Factiuni precedente : DNB

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : am vrut sa intru in fbi alaturi de un coleg

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2 dnb (singura)

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/84/samp017dn.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp018at.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : este o agentia care se ocupa cu confiscarea drogurilor si cu suspeci de wanted 3-6

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Pentru ca stiu ca are membri de treaba si lider pe masura, de accea vreau sa ii ajut la prinderea infractorilor si traficatilor de droguri

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Destul de mult timp pt ca imi place actiune de aici

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Mieztw sa nascut in anul 1993 la spitalul din LosSantos intr-o zi de primavara,totul a fost frumos pana la inplinirea varstei de 12 anii cand mieztw a fost indemnat de un prieten al sau de a intra intr-un gang,acolo toti trebui sa sacrifice oameni nevinovati pt greselile fratilor/prietenilor sai pt ai ii razbuna pe colegi de factiune sau de aliata ,Mieztw si un coleg de al sau nemaisuportand aceste scene zilnice si nesatisfacatoare cre ii umplea de rusine si-au dat demisia amndoi sperand ca vor fii dinou colegi intr-o alta factiune mult mai respectata si mult mai cintita.Asa ca si-au depus cv-urile la Biroul Federal de Inestigatii asteptand nerabdatorii

• Nume/prenume real : Dumitru Lucian Marian

• De cat timp joci pe Linkmania :aproape 2 ani ...

• In ce interval activati : dupa masa si seara

Guest boboalecu
Posted

• Nickname in joc : Boboalecu

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 8

• Alte nick-uri pe care le-ati avut :-nu

• Factiune curenta : -civil

• Factiuni precedente : DNB

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : -demisie

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise: -nu

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea): 2

• Poza cu /stats :http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp012zu.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp011kt.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : agentia care merge dupa wanted 3-6 si cu confiscarea drogurilor

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa,si imi place sa alerg dupa wanted,si sa scpa orasu de hoti si oameni rai.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : totdeauna (iubesc factiunea asta )

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) :Boboalecu s-a nascut in orasul San Fiero la periferie aici a facut scoala, dupa terminare s-a angajat ca si diller de masini la rent car sf , cu bani ce ii castiga isi ajuta parintii . Boboalecu a fost atras de mafia din oras si a fost luat printre iei dupa un timp boboalecu si-a dat seama de tot raul ce il provoata si toate afacerile ilegale pe care le face si asa s-a decis sa renunte la acea viata murdara din mafie si si-a dat demisia acum el vrea o viata cu totul noua fara infractiuni si fara rautati de aceea el isi face un permis de portarma se antreneaza si vrea sa se alature fortelor de ordine el sta mult pe ganduri si alege Biroul Federal de Investigatii acum citeste regulamentul pentu a fi pregatit pentru orice .Dupa ani multi de antrenament el astepta sa dea testele pt a intra in F.B.I !

Posted

• Nickname in joc : Meleagru

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 10

• Factiune curenta :-

• Factiuni precedente :DNB

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis :Am hotarat ca e timpul pentru ceva nou.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea):DNB-Rank 5(Gunman)

• Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp000ld.png/

• Poza cu /licenses : http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp000ar.png/

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Membrii Biroului Federal de Investigatii se ocupa in special de de suspectii cu gradul de urmarire intre 3 si 6.

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii :Consider ca este o factiune respectata si bine organizata.

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : O perioada destul de lunga.

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Meleagru sa nascut in San Fiero insa nu petrecut mult timp in acest oras deoarece parinti au primit noi slujbe in Los Santos.Au locuit aici pana la pensionare iar dupa aceea sau intors din nou in San fiero.Meleagru insa a ales sa ramana in orasul Los Santos deoarece aici isi facuse multi prieteni de care nu putea sa se desparta.A ales sa-si castige banii din pescuit din furtul de masini si din vanzarea armeleor cu toate ca de multe ori era prins de politie si amendat dar el avea nevoie de bani pentru un trai decent.A ales sa se alature gangsterilor din Da Nang Boys, aici a reusit sa obtina cel mai inalt rank dupa lider.Cu timpul sa hotarat ca trebuie sa incerce ceva nou si s-a gandit ca ar fi bine sa se alature celor din F.B.I .

• Nume/prenume real : Mihai Alex

• Varsta reala : 15

• De cat timp joci pe Linkmania : 2-3 ani

• In ce interval activati :Depinde de ce planuri imi fac in ziua respective.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Dornic de a invata si a experimenta lucruri noi.

Guest Dragos.
Posted

Meleagru acceptat pentru teste

restul respinsi.

• Upvote 1
Posted

• Nickname in joc : Tech

• Level-ul caracterului dumneavoastra : 15

• Alte nick-uri pe care le-ati avut : n/a

• Factiune curenta : n/a

• Factiuni precedente : Scoala / Armata

• Link catre demisie / motivul pentru care ati fost demis : Here

• Link catre cerere de anulare a crimelor comise : n/a

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune(si care este factiunea) : 2 - Scoala

• Poza cu /stats : Here

• Poza cu /licenses : Here

• Cu ce se ocupa factiunea Biroul Federal de Investigatii : Membrii F.B.I se ocupa cu prinderea si arestarea suspectilor cu gradul de urmarire intre 3 si 6 , cu prinderea tranficantilor de droguri si cu confiscarea drogurilor .

• De ce doriti sa intrati in Biroul Federal de Investigatii : Este o factiune serioasa , liderul de treaba si serios .

• Cat timp aveti de gand sa petreceti in cadrul factiunii Biroul Federal de Investigatii : Cat mai mult

• Biografie a caracterului ( minim 100 de cuvinte ) : Tech s-a nascut acum 20 de ani in orasul Los Santos , oras care l-a pus la incercare pana in momentul de fata . Tatal sau era un renumit agent federal , poate cel mai bun din cati au fost . Inca de mic el iubea meseria tatalui sau si isi dorea ca intr-o buna zi sa ajunga si el la fel ca tatal lui . De la varsta de 14 ani Tech mergea cu tatal sau in sala de antrenamente unde se antrena cot la cot cu ceilalti colegi ai tatalui . Toti erau uimiti de aptitudinile lui . Intr-o noapte de vara tatal lui Tech a primit un telefon prin care era chemat de urgenta la servici . Gasisera un periculos traficant de droguri . Dupa ce toata politia s-a mobilizat bine , au plecat in cautarea infractorului . La gasirea acestuia a urmat un schimb de focuri care s-a terminat tragic pentru parintele mult iubit al lui Tech . Un glont i-a strapuns inima si a murit pe loc . Copilul a fost chemat la sediu iar colegii tatalui sau nu stiau cum sa ii dea vestea cea tragica . Auzind ce s-a intamplat Tech a fugit si s-a refugiat intr-o casuta din padurea din apropierea orasului . A stats acolo o vreme pana a fost gasit de liderul SFR . Acesta l-a amagit pe Tech sa mearga cu ei iar acesta fara sa isi dea seama s-a alaturat lor . Au urmat de atunci 2 ani de crime pana ce agentii federali l-au gasit si l-au recunoscut . Atunci Tech si-a dat seama de greseala facuta . Acum el avea 18 ani si era suficient de mare sa se alature Biroului Federal de Investigatii . Membrii acestui birou cunoscandu-i aptitudinile l-au primit printre ei cu inima deschisa .

• Nume/prenume real : Stefan Olteanu

• De cat timp joci pe Linkmania : De aproximativ 2 ani

• In ce interval activati : Depinde , as spune cam toata ziua .

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt de treaba , stiu cand sa glumesc dar stiu si cand sa fiu serios , stiu sa ascult cand mi se spune ceva .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...