Jump to content
lego_kid

Antrenamente si sedinte ale Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Duminica, 08.04.2012, ora 22:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Cine crede ca nu poate veni , sa posteze la Discutii F.B.I !!

Posted

Sambata, 21.04.2012, ora 16:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Duminica, 29.04.2012, ora 17:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Miercuri, 02.05.2012, ora 16:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Joi, 10.05.2012, ora 21:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Duminica, 03.06.2012, ora 15:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Luni, 18.06.2012, ora 20:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Marti, 03.07.2012, ora 18:00, va avea loc o sedinta in train urmata de un antrenament , rog prezenta fiecarui agent.

Posted

Sedinta joi, 19 iulie la ora 12:30. V-am anuntat si mai devreme astfel incat sa ajungeti, va fi foarte importanta avand in vedere si supremacy-ul ce va urma dupa ea

Activitatea sa fie postata pana la 11:30 sau nu se ia in considerare.

Posted

Miercuri, 25 Iulie ora 12:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Ne vom pregatii pentru Supremacy si vom dezbate cateva schimbari.

Aveti timp pana la ora 11:00 sa postati activitatea.

# Am anuntat mai devreme pentru a nu va face planuri sau pentru a va rezolva problemele (daca aveti) pana la ora evenimentului.

Posted

Maine, 1 August, la ora 14:00 sedinta. Rog prezenta in numar cat mai mare a membrilor. Cei care cred ca nu pot ajunge, sunt rugati sa posteze la ''Discutii FBI'' sau vor fi sanctionati.

* Activitatea sa fie postata cel tarziu la ora 13:00.

Posted

Revenim la data normala in care se tine sedinta, deci maine ( miercuri 29 August ) ne vom intalni la ora 14:00. Avand in vedere ca nu au trecut 7 zile de la ultima sedinta, nu sunteti obligati sa indepliniti cele 15 ore saptamanale dar activitatea tot trebuie sa fie postata ( pana la ora 13:00 )

Cine crede ca nu poate sa ajunga sa posteze la discutii FBI.

Rog prezenta in numar cat mai mare a membrilor pentru ca am lucruri importante si urgente de comunicat, de aceea m-am si grabit umpic cu sedinta asta

Posted

Maine ( miercuri 5 Septembrie ) ne vom intalni la ora 14:00. Activitatea sa fie postata pana la ora 13:00.

Cine crede ca nu poate sa ajunga sa posteze la discutii FBI sau va fi sanctionat

Posted

Maine ( miercuri 12 Septembrie ) ne vom intalni la ora 14:00. Activitatea sa fie postata pana la ora 13:00.

Cine crede ca nu poate sa ajunga sa posteze la discutii FBI sau va fi sanctionat

Posted

Maine ( miercuri 19 Septembrie ) ne vom intalni la ora 20:00. Activitatea sa fie postata pana la ora 19:00.

Posted

Maine ( Luni ), 01 Octombrie, ora 20:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Daca nu puteti ajunge, postati la discutii sau veti fi sanctionati !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...