HuGE Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: McQueen Rank: 2 Motiv: Ocup locul degeaba; nu mai am timp de joc. Multumesc pentru sansa acordata, si, poate in viitor am sa revin in factiune daca imi mai acordati inca o data aceasta sansa.
Maryus Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: McQueen Rank: 2 Motiv: Ocup locul degeaba; nu mai am timp de joc. Multumesc pentru sansa acordata, si, poate in viitor am sa revin in factiune daca imi mai acordati inca o data aceasta sansa. Demis.
Gotec Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: GoTeK Rank: 1 Motiv:Doresc sa-mi incerc norocul in hitman.Imi cer scuze ca ies asa de repede.Multumesc pentru sansa acordata.
Ryan Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Nick: GoTeK Rank: 1 Motiv:Doresc sa-mi incerc norocul in hitman.Imi cer scuze ca ies asa de repede.Multumesc pentru sansa acordata. Demis.
faNNNtaSy Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nick: fannntasy Rank: 3 Motiv:Doresc sa-mi incerc norocul in hitman.Ii multumesc lui Maryus si lui Ryan pentru sanasa acordata,sunteti niste lideri de nota 10+ .
Maryus Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nick: fannntasy Rank: 3 Motiv:Doresc sa-mi incerc norocul in hitman.Ii multumesc lui Maryus si lui Ryan pentru sanasa acordata,sunteti niste lideri de nota 10+ . Demis , succes in Hitman .
Fonz Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nick: StefaNN Rank: 1 Motiv: Am doua plangeri cu motive destul de intemeiate...
Maryus Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Nick: StefaNN Rank: 1 Motiv: Am doua plangeri cu motive destul de intemeiate... Demis .
Zachary Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: Strict Rank: 1 Motiv: Viata de cop nu e de mine, multumesc Ryan pentru sansa acordata !
Ryan Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick: Strict Rank: 1 Motiv: Viata de cop nu e de mine, multumesc Ryan pentru sansa acordata ! Demis. Succes in continuare.
kagawa Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: Darius14 Rank: 1 Motiv: Mi s-a facut pofta de dm si as vrea sa intru intr-un gang.Multumesc de sansa ryan/maryus.: :tiphat:
Ryan Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nick: Darius14 Rank: 1 Motiv: Mi s-a facut pofta de dm si as vrea sa intru intr-un gang.Multumesc de sansa ryan/maryus.: :tiphat: Demis. Succes in gang...peste 2 saptamani.
Stefan Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nick: Mynim@l Rank:2 Motiv: Asi vrea sa incerc si alceva.Dar va multumesc pt sansa acordata.Ryan/Maryus
Maryus Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Nick: Mynim@l Rank:2 Motiv: Asi vrea sa incerc si alceva.Dar va multumesc pt sansa acordata.Ryan/Maryus Demis
Mihai1200 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nick:Mihai1200 Rank:1 Motiv:am observat k FBI nu este de mine respectele mele Maryus/Ryan
Maryus Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nick:Mihai1200 Rank:1 Motiv:am observat k FBI nu este de mine respectele mele Maryus/Ryan Ai fost demis de catre mine la ora 14:50 , ce cauti cu demisia ?
buzzardel Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick : Alesandro Rank: 2 Motiv: Imi pare rau dar nu mai am timp de joc . Nu mai pot activa , oricum am fost inactiv o caruta de timp si as vrea sa ies pentru ca ocup locul degeaba si alti playeri poate vor sa intre in FBI si nu au loc .
Ryan Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick : Alesandro Rank: 2 Motiv: Imi pare rau dar nu mai am timp de joc . Nu mai pot activa , oricum am fost inactiv o caruta de timp si as vrea sa ies pentru ca ocup locul degeaba si alti playeri poate vor sa intre in FBI si nu au loc . Demis.
Tudose_Ro Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Nick: Tudose Rank: 2 Motiv: Dupa cum ati observat am inceput sa fac numai prosti, cu colegii din NG / PD / SMURD numa ma cert si nu are rost sa stric armonia numai ca sunt eu mai pus pe cearta. De ceva timp ma gandesc sa mai incerc si altceva ,dar mi-am tot spus ca imi e bine si aici. Astazi am luat hotararea sa-mi depun demisia pt ca nu mai are rost sa va bateti capul cu mine pt greseliile care le fac si atitudinea pe care o am si oricum simteam ca urmeaza sa ma demiteti... sper sa nu va faceti o parere si mai proasta despre mine, oricum m-am simtit foarte bine alaturi de voi si colegi. Multumesc pt sansa acordata si imi pare rau ca v-am dezamagit. Mult succes in continuare cu factiune !
Maryus Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick: Tudose Rank: 2 Motiv: Dupa cum ati observat am inceput sa fac numai prosti, cu colegii din NG / PD / SMURD numa ma cert si nu are rost sa stric armonia numai ca sunt eu mai pus pe cearta. De ceva timp ma gandesc sa mai incerc si altceva ,dar mi-am tot spus ca imi e bine si aici. Astazi am luat hotararea sa-mi depun demisia pt ca nu mai are rost sa va bateti capul cu mine pt greseliile care le fac si atitudinea pe care o am si oricum simteam ca urmeaza sa ma demiteti... sper sa nu va faceti o parere si mai proasta despre mine, oricum m-am simtit foarte bine alaturi de voi si colegi. Multumesc pt sansa acordata si imi pare rau ca v-am dezamagit. Mult succes in continuare cu factiune ! Demis
Boomslide Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nick: Boomslide Rank: 2 Motiv: Imi pare extrem da rau ca aleg sa plec de langa niste colegi ca voi ,insa chiar e prea multa monotonie si m-am cam plictisit sa "apar legea".Multumesc pentru sansa acordata , sunteti cel mai bun si capabil departament.Tineti-o tot asa.
Maryus Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nick: Boomslide Rank: 2 Motiv: Imi pare extrem da rau ca aleg sa plec de langa niste colegi ca voi ,insa chiar e prea multa monotonie si m-am cam plictisit sa "apar legea".Multumesc pentru sansa acordata , sunteti cel mai bun si capabil departament.Tineti-o tot asa. Demis .
Gamyng Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nick:GamYng Rank:2 Motivul demisiei:Imi pare rau ca am demisionat dar vreau sa incerc si altceva.Cu timpul in acest departament mi-am facut destui de multi prieteni si cat timp am petrecut cu ei nu o sa uit.Lafel si pe tine Maryus.M-ai ajutat cand nu stiam ceva,cand vream sa fac ceva lafel si Ryan poate voua vi se pare ca e dur dar nu este nici Maryus nici Ryan ba din contra sunt chiar capabili si foarte buni. bafta la wanted :gun:
Ryan Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nick:GamYng Rank:2 Motivul demisiei:Imi pare rau ca am demisionat dar vreau sa incerc si altceva.Cu timpul in acest departament mi-am facut destui de multi prieteni si cat timp am petrecut cu ei nu o sa uit.Lafel si pe tine Maryus.M-ai ajutat cand nu stiam ceva,cand vream sa fac ceva lafel si Ryan poate voua vi se pare ca e dur dar nu este nici Maryus nici Ryan ba din contra sunt chiar capabili si foarte buni. bafta la wanted :gun: Demis.