Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:TayLorrrr

Rank:1

Motivul demisiei:Prea mare plictiseala,putini fac w3+,dar sincer imi pare rau de colegii mei care au fst foarte de treaba.Sincere scuze pt all colegii si pt Maryus scz.

• Downvote 1
Posted

Nick:TayLorrrr

Rank:1

Motivul demisiei:Prea mare plictiseala,putini fac w3+,dar sincer imi pare rau de colegii mei care au fst foarte de treaba.Sincere scuze pt all colegii si pt Maryus scz.

Demis

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Nick: vLN0994

Rank: 1

Motiv: Doresc sa intru in PD sper sa nu se supere colegi pe mine dar o sa ne gasim oriunde ca o sa fim colegi

Demis

Posted

Nick: ShaKaLoo

Rank: 2

Motiv: :crazy: se intelege

Posted (edited)

Nick: SpencE

Motiv: O sa iau o pauza momentan , am ceva probleme .

Ma cauti in game .

# Demis

Edited by Maryus
Posted

Nick: yAk

Rank: 4

Motiv: Am cam lasat sampu,probabil,nush sigur daca ma las. In orice caz am dat dovada de neseriozitate in ultima vreme,si nas vrea sa incurc :( Cel mai mult mia placut aici in f.b.i , Va doresc multa bafta in continuare :)

Posted

Nick: Dennys

Rank: 4 :-w

Motivul demisiei: As vrea sa incerc ceva nou , sunt de mult timp aici . Multumesc Maryus/ Dragos pentru sansa acordata , iar colegii au fost foarte de treaba

Posted

Nick: Dennys

Rank: 4 :-w

Motivul demisiei: As vrea sa incerc ceva nou , sunt de mult timp aici . Multumesc Maryus/ Dragos pentru sansa acordata , iar colegii au fost foarte de treaba

Demis

Posted

Nick: SomerhaldeR

Rank: 3

Motivul demisiei: Nu O sa mai activez prea mult si nu vreau sa tin un loc ocupat!! Multumesc De Sansa Acordata Maryus . P..S. ai ramas si vei ramane un lider capabil!

Posted

Nick: StefaNN

Motiv: As vrea sa incerc un gang...Multumesc Maryuse pentru sansa acordata.

Am sa revin daca ma mai primesti.

Posted

Nick: StefaNN

Motiv: As vrea sa incerc un gang...Multumesc Maryuse pentru sansa acordata.

Am sa revin daca ma mai primesti.

Demis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...