Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick DaRiUs14

Rank: 1

Motiv: Prea multa cearta din cauza lui Matt+ca unii zic ca daca iau un suspect is disperat de activitate,ms de sansa maryus si dragos

Bafta :right:

Demis

Posted

Nick White

Motiv: Prea multa vantoare,toti ma vaneaza,dau wanted pentru civ atak ,nici 2sec nu trece ai post...Nu mai are rost +cu un membru ca matt in factiune nu poti face nimic,tot timpu el e cu gura pe sus,de cand are rank 2 sufera.Imi pare rau ca v'am dezamagit dragos&maryus,sper sa ne revedem,daca ma mai primiti:).Bafta in continuare cu factiunea

Nick White

Motiv: Prea multa vantoare,toti ma vaneaza,dau wanted pentru civ atak ,nici 2sec nu trece ai post...Nu mai are rost +cu un membru ca matt in factiune nu poti face nimic,tot timpu el e cu gura pe sus,de cand are rank 2 sufera.Imi pare rau ca v'am dezamagit dragos&maryus,sper sa ne revedem,daca ma mai primiti:).Bafta in continuare cu factiunea

Retrag,mi s-a zis ca v-a fi demis Matt.

Posted

Nick: WarHell

Motiv: osa fiu mai inactiv , din motive personale , si pt FBI trb sa fiu activ casa pot face cat mai multe omorari si arastari , scz ca v-am dezamagit , poate osa revin in FBI pe viitor , multa bafta

Posted

Nick: WarHell

Motiv: osa fiu mai inactiv , din motive personale , si pt FBI trb sa fiu activ casa pot face cat mai multe omorari si arastari , scz ca v-am dezamagit , poate osa revin in FBI pe viitor , multa bafta

Demis

Posted

Nick:Senzo

Rank: 3

Motiv: Nu cred ca e pt mn viata de politist, vreau sa imi reiau viata de mafiot.

Postez pt el are suspend pe cont

Demis

Posted

Mada' date='21 October 2011 - 19:27' timestamp='1319218065' post='6031892']

Nick: Madalin

Rank : 1

Motivul demisiei: Stie Maryus ..

Demis

Posted

nick: wHere

rank: 2

motivul demisiei: vreau sa incerc altceva..+ nu mai suport atata disperare dupa activitate..(nu in FBI :tiphat:)

@ mersi Maryus ptr sansa acordata :)

Posted

nick: wHere

rank: 2

motivul demisiei: vreau sa incerc altceva..+ nu mai suport atata disperare dupa activitate..(nu in FBI :tiphat:)

@ mersi Maryus ptr sansa acordata :)

Demis

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...