Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Paulinho

Rank: 2

Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva :Dtiphat.gif

Multumesc si Respect Filtzer si Oliver.Ramaneti cel mai bun departament ,pup :*

Demis. Bafta !

Posted

Nick: RaZzzZoR

Rank: 1

Motivul demisiei: As dori sa va multumesc pentru ca ma`ti primit cu bratele deschise , mersi pentru sansa mi-a facut placere sa fac parte din factiune , dar as dori sa mai incerc odata in Hitman poate de data asta voi ramane acolo.

Posted

Nick: Alexus

Motivul demisiei: Simt ca nu mi'am gasit locul in aceasta factiune, nu e de mine partea legii, multumesc pentru sansa acordata! Bafta cu factiunea.

Posted

Nick: Robert

Rank: 5

Motivul demisiei: M-am simtit minunat alaturi de voi,dar simteam nevoia unei schimbari demult...am stat aproape 1 an(fara 2 saptamani daca ar fii sa scad si primaria)pentru mine fbi a fost si va ramane cel mai bun departament.Multumesc Dragos si Alecs pentru incredere :)),Maryus si Ryan pentru ca m-au ajutat foarte mult de-alungul timpului.Imi e foarte greu sa ma despart de voi dar trebuia sa vina si momentu asta candva :(.Succes Oliver si Filtzer cu factiunea.Si pentru ca se ruga de mine Jaguar sa zic ceva de el ok.Jaguar succes si tie cu ATF-u aduti aminte ca eu te-am chemat aici ;;).Succes tuturor :-* :tiphat:

Posted

Nick: Robert

Rank: 5

Motivul demisiei: M-am simtit minunat alaturi de voi,dar simteam nevoia unei schimbari demult...am stat aproape 1 an(fara 2 saptamani daca ar fii sa scad si primaria)pentru mine fbi a fost si va ramane cel mai bun departament.Multumesc Dragos si Alecs pentru incredere :)),Maryus si Ryan pentru ca m-au ajutat foarte mult de-alungul timpului.Imi e foarte greu sa ma despart de voi dar trebuia sa vina si momentu asta candva :(.Succes Oliver si Filtzer cu factiunea.Si pentru ca se ruga de mine Jaguar sa zic ceva de el ok.Jaguar succes si tie cu ATF-u aduti aminte ca eu te-am chemat aici ;;).Succes tuturor :-* :tiphat:

Retrag

Posted

Nick: Doc.

Rank: 1 spre 2 (azi fac 2 saptamani)

Motivul demisiei: Multumesc Oliver si filtzeR pentru sansa , dar as vrea sa vad cum e intr-un gang/mafie. Scuces in continuare in a fi cei mai buni. Cu stima si respect Doc.

Posted

Nick: Doc.

Rank: 1 spre 2 (azi fac 2 saptamani)

Motivul demisiei: Multumesc Oliver si filtzeR pentru sansa , dar as vrea sa vad cum e intr-un gang/mafie. Scuces in continuare in a fi cei mai buni. Cu stima si respect Doc.

Demis.

Posted

Nick: Lolecs

Motivul demisiei: Va multumesc pentru sansa acordata,imi pare rau dar este nevoie de mine in alta parte tocmai ce a luat Stefan27 lider si vreau sa il ajut sa ridicam factiunea.Sunt constient de BlackList la factiunile guvernamentale 2 saptamani.Succes in continuare sunteti si ve-ti ramane cel mai puternic departament !

P.S - demite'ma de pe site deoarece nu pot intra zilele acestea

Posted

Nick: Lolecs

Motivul demisiei: Va multumesc pentru sansa acordata,imi pare rau dar este nevoie de mine in alta parte tocmai ce a luat Stefan27 lider si vreau sa il ajut sa ridicam factiunea.Sunt constient de BlackList la factiunile guvernamentale 2 saptamani.Succes in continuare sunteti si ve-ti ramane cel mai puternic departament !

P.S - demite'ma de pe site deoarece nu pot intra zilele acestea

Demis.

In FBI nu o sa mai intri multa vreme.

Posted

Nick: Sandokan

Motivul demisiei: Multumesc foarte mult pentru sansa acordata, filtzer si oliver, sunteti niste lideri de nota 10 , tot respectul meu, cat timp am stat aici am vazut ca factiunea s-a mai ridicat, dar stiu ca o puteti ridica si mai sus ;). Multumesc foarte mult pentru sansa acordata, mai ales pentru modul in care v-ati purtat cu mine, mereu cand nu am stiut, mi-ati explicat, cand nu am putut, m-ati ajutat si m-am distrat de minune cu voi :right: Si sunt sigur ca peste ceva vreme voi reveni. Multumesc inca o data pentru tot :tiphat:

PS: Multa bafta cu factiunea!!

Posted

Nick: DowneyJr.

Motivul demisiei: incep facultatea si nu vreau sa mai am de a face cu jocuri si alte minunatii. Multumesc pt sansa acordata, imi va fi dor de duelurile "non fp" cu filtzer si de certurile cu oliver. BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nick: Mr.Levy

Rank: Special Agent

Motivul demisiei: S-a vazut inactivitatea mea din ultima vreme , am fost preocupat de alte lucruri dar nu asta este motivul principal , vreau sa merg inapoi in Grove sa-i ajut la ridicarea factiunii acolo unde ii este locul . Va multumesc amandurora pentru sansa si increderea acordata . Sper ca nu v-am dezamagit in tot acest timp . Multa bafta tuturor agentilor si multa bafta maine la Supremacy . Mr.Lesby va pwpa :*

Posted

Nick: ExTrEm

Motivul demisiei: Sincer sa fiu membrii sunt foarte ok nu am probleme cu ei , dar inainte parca ma distram altfel , cand intru parca nu am ce face ma plictisesc in 10 min.Imi voi cauta o factiune in care sa am ce face de cand intru pana ies din joc.

Imi pare rau ca nu pot sta mai mult..

Succes F.B.I

Posted

Nick: ExTrEm

Motivul demisiei: Sincer sa fiu membrii sunt foarte ok nu am probleme cu ei , dar inainte parca ma distram altfel , cand intru parca nu am ce face ma plictisesc in 10 min.Imi voi cauta o factiune in care sa am ce face de cand intru pana ies din joc.

Imi pare rau ca nu pot sta mai mult..

Succes F.B.I

Demis.

Posted

Nick: Wolfram

Rank: 2(trebuia sa iau 3 but whatever :-j )

Motivul demisiei: Nu vreau sa credeti ca sunt rankist ca luam sau nu rank tot aceeasi chestie se intampla m-am plictisit si eu ca orice om si ma gandeam sa incerc si altceva... Colegi! ati fost superbi, cand va chemam la wanted veneati fara ezitare... filtzer si Oliver va urez succes cu factiunea, in momentul de fatza FBI este si sper ca va fi in continuare cel mai bun departament! Keep it up!

Posted

Nick: Blacktouch

Motivul demisiei: Va multumesc pentru ca m-ati primit si mi-ati acordat o sansa , dar am promis unui prieten ca ma duc la el sa il ajut , Olivia & Filtzer sunteti niste lideri excelenti tineti-o tot asa , fbi a fost si va fi in continuare cel mai bun departament :) . Mi-am facut multi prieteni aici si sper sa ramanem si in continuare ! Bafta baietii si fetele si spor la wanted !

Posted

Nick: Wolfram

Rank: 2(trebuia sa iau 3 but whatever :-j )

Motivul demisiei: Nu vreau sa credeti ca sunt rankist ca luam sau nu rank tot aceeasi chestie se intampla m-am plictisit si eu ca orice om si ma gandeam sa incerc si altceva... Colegi! ati fost superbi, cand va chemam la wanted veneati fara ezitare... filtzer si Oliver va urez succes cu factiunea, in momentul de fatza FBI este si sper ca va fi in continuare cel mai bun departament! Keep it up!

Nick: Blacktouch

Motivul demisiei: Va multumesc pentru ca m-ati primit si mi-ati acordat o sansa , dar am promis unui prieten ca ma duc la el sa il ajut , Olivia & Filtzer sunteti niste lideri excelenti tineti-o tot asa , fbi a fost si va fi in continuare cel mai bun departament :) . Mi-am facut multi prieteni aici si sper sa ramanem si in continuare ! Bafta baietii si fetele si spor la wanted !

Demisi. Nu ma asteptam tocmai de la voi

Posted

In acest topic veti posta daca doriti sa parasiti factiunea Biroul Federal de Investigatii, dupa modelul urmator:

Nick:dumitrur.

Rank:2

Motivul demisiei: Va multumesc ca mi-ati oferit onoarea de a face parte timp de 1 luna in acest minunat departament,insa in urma unor probleme cu un coleg am decis sa nu mai raman.A-ti fost niste lideri extraordinari si sper sa ramaneti asa in continuare.Salutare si succes in continuare.

Posted

In acest topic veti posta daca doriti sa parasiti factiunea Biroul Federal de Investigatii, dupa modelul urmator:

Nick:dumitrur.

Rank:2

Motivul demisiei: Va multumesc ca mi-ati oferit onoarea de a face parte timp de 1 luna in acest minunat departament,insa in urma unor probleme cu un coleg am decis sa nu mai raman.A-ti fost niste lideri extraordinari si sper sa ramaneti asa in continuare.Salutare si succes in continuare.

M-ai dezamagit, te-ai vazut cu rank 2 si ai inceput sa faci scandal pe /d si sa te iei de altii, si tot tu esti ala cu probleme? Ai noroc ca nu te-am prins in joc ca te demiteam direct.

Daca ai nevoie de dovezi PM.

PS: Cauta-ma in joc pentru uninvite, asigura-te ca ai armura scoasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...