Paul15 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: Paul14 Rank: 1 Motiv : Nu vreau sa ocup locul degeaba nu mai am asa mult timp de activat sunt clasa a 8-a si ma pregatesc pt examene si nu vreau sa las locul altui membru.Multumesc Pt sansa acordata si sper sa mai fim colegi # Respect Maryus/Ryan
Ryan Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick: Paul14 Rank: 1 Motiv : Nu vreau sa ocup locul degeaba nu mai am asa mult timp de activat sunt clasa a 8-a si ma pregatesc pt examene si nu vreau sa las locul altui membru.Multumesc Pt sansa acordata si sper sa mai fim colegi # Respect Maryus/Ryan Demis. Succes in UST, nu era nevoie sa ne aburesti ca ai examene sau mai stiu eu ce.
lolflamE Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick: Hawx Rank: 1 Motivul demisiei: . Nu ma regasesc intr-o factiune guvernamentala. Gangsta' 4 life Vreau sa va multumesc Ryan si Maryus pt ca mi-ati acordat aceasta sansa si sper sa mai pot sa colaborez cu voi. :tiphat:
Maryus Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nick: Hawx Rank: 1 Motivul demisiei: 1. Nu pot sa fiu asa activ, intru cam 3 ore la 2 zile, asta e.. 2. Nu ma regasesc intr-o factiune guvernamentala. Gangsta' 4 life Vreau sa va multumesc Ryan si Maryus pt ca mi-ati acordat aceasta sansa si sper sa mai pot sa colaborez cu voi. :tiphat: Demis
Crowley Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Motivul demisiei: Ma retrag , nu mai am timp de SA:MP ! Multumesc pentru sansa si imi cer scuze ca v-am dezamagit . Rog demiterea de pe forum deoarece nu mai intru in game . O seara buna :tiphat: .
Ryan Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Nick: Madalyn Rank: 1 Motivul demisiei: Ma retrag , nu mai am timp de SA:MP ! Multumesc pentru sansa si imi cer scuze ca v-am dezamagit . Rog demiterea de pe forum deoarece nu mai intru in game . O seara buna :tiphat: . Demis.
florin_alex Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick: aKaRy Rank: 3 Motivul demisiei: Doresc sa incerc si alt ceva iti multumesc frumos maryus si tie ryan pentru sansa daca osa mai am o alta ocazie ma voi intoarce.
Maryus Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick: aKaRy Rank: 3 Motivul demisiei: Doresc sa incerc si alt ceva iti multumesc frumos maryus si tie ryan pentru sansa daca osa mai am o alta ocazie ma voi intoarce. Demis
Stealth Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick: iLeGaL Rank: 1 Motivul demisiei: Liderii si colegii de nota 10, multumesc pentru sansa acordata dar a fi cop nu prea e de mine, bafta tuturor :*
Maryus Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick: iLeGaL Rank: 1 Motivul demisiei: Liderii si colegii de nota 10, multumesc pentru sansa acordata dar a fi cop nu prea e de mine, bafta tuturor :* Demis
SkateRZ Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick:SkateRZ Rank:3 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si altceva,probabil un gang,momentan raman cu impresia ca factiunile legii nu sunt de mine.Mi-a facut placere sa va am ca colegi,tot respectul,va urez numai bafta! :tiphat:
Maryus Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nick:SkateRZ Rank:3 Motivul demisiei: As vrea sa incerc si altceva,probabil un gang,momentan raman cu impresia ca factiunile legii nu sunt de mine.Mi-a facut placere sa va am ca colegi,tot respectul,va urez numai bafta! :tiphat: Demis
Flippy Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Nick: Flippy Rank: 2 Motivul demisiei: Nu prea o sa am timp sa ma joc asa mult timp in aceasta perioada pentru ca urmeaza multe examene si nu prea o sa pot sa intru pe joc.Multumesc pentru sansa acordata.
Bytza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick: Bytza Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul la hitman , multumesc pentru sansa acordata , am invatat multe alaturi de voi . Imi pare rau ca va parasesc asa de repede dar ma simnt pregatit pentru ceva mai bun . Daca norocul nu este de partea mea , cu singuranta ma voi intoarce intr-o factiune guvernamentala , deoarece in uniforma sunt apreciat . Ramaneti cel mai bun departament ! Maryus , imi cer scuze cand te-am suparat , esti un lider de nota 10 . Jaguar & Robertzhica - sa nu va schimbati aveti un viitor in fata in aceasta factiune .
Ryan Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick: Flippy Rank: 2 Motivul demisiei: Nu prea o sa am timp sa ma joc asa mult timp in aceasta perioada pentru ca urmeaza multe examene si nu prea o sa pot sa intru pe joc.Multumesc pentru sansa acordata. Nick: Bytza Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa imi incerc norocul la hitman , multumesc pentru sansa acordata , am invatat multe alaturi de voi . Imi pare rau ca va parasesc asa de repede dar ma simnt pregatit pentru ceva mai bun . Daca norocul nu este de partea mea , cu singuranta ma voi intoarce intr-o factiune guvernamentala , deoarece in uniforma sunt apreciat . Ramaneti cel mai bun departament ! Maryus , imi cer scuze cand te-am suparat , esti un lider de nota 10 . Jaguar & Robertzhica - sa nu va schimbati aveti un viitor in fata in aceasta factiune . Demisi. Succes in continuare.
costyb Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick: CostyB Rank: 4 Motivul demisiei: am copilarit destul :D m-am angajat si nu o sa mai intru. bafta baieti si sa aveti grija de voi.
Harris! Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nick: Mynim@L Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai am timp de joc. Multumesc pentru sansa acordata!
Maryus Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Nick: Mynim@L Rank: 1 Motivul demisiei: Nu mai am timp de joc. Multumesc pentru sansa acordata! Demis + blacklist F.B.I. Nu mai ai timp de joc dar aplici la bikers ,nu ?
Andreisd Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Andreis Rank: 3 Motivul demisiei: Maryus/Ryan Vreau sa va multumesc pt sansa acordata. Sunteti de nota 10 ! Pt mine ati fost cei mai buni colegi,dar imi pare rau ca trebuie sa ne despartim chiar acum. Ati fost mereu disponibili sa ma ajutati . Multumesc! Toti sunteti de nota 10. Jagura, Robertzicha( nu stiu daca am scris bine) ramaneti tot asa..ca sunteti pe drumul cel bun.. Aveti grija de voi. Bafta. Imi pare rau pt ca imi dau acum demisia. Multumesc pt tot. Succes in continuare. !
Bytza Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Bytza Rank: 1 Motivul demisiei: imi cer scuze de sederea mea relativ scurta in aceasta factiune , de inactivitatea mea si de faptul ca am tinut un loc ocupat , insa nu mai e FBI-ul de o data .. si am ajuns sa cred ca nu ma regasesc in aceasta factiune . Maryus esti un lider cu functie dubla , stiu ca e greu , ai o inima mare pentru membrii tai , dar incearca pe viitor sa fi mai aspru si sa reformezi o elita . Ai respectele mele , si poate in viitor vom mai colabora impreuna .
Ryan Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick: Andreis Rank: 3 Motivul demisiei: Maryus/Ryan Vreau sa va multumesc pt sansa acordata. Sunteti de nota 10 ! Pt mine ati fost cei mai buni colegi,dar imi pare rau ca trebuie sa ne despartim chiar acum. Ati fost mereu disponibili sa ma ajutati . Multumesc! Toti sunteti de nota 10. Jagura, Robertzicha( nu stiu daca am scris bine) ramaneti tot asa..ca sunteti pe drumul cel bun.. Aveti grija de voi. Bafta. Imi pare rau pt ca imi dau acum demisia. Multumesc pt tot. Succes in continuare. ! Demis. Succes mai departe. Nick: Bytza Rank: 1 Motivul demisiei: imi cer scuze de sederea mea relativ scurta in aceasta factiune , de inactivitatea mea si de faptul ca am tinut un loc ocupat , insa nu mai e FBI-ul de o data .. si am ajuns sa cred ca nu ma regasesc in aceasta factiune . Maryus esti un lider cu functie dubla , stiu ca e greu , ai o inima mare pentru membrii tai , dar incearca pe viitor sa fi mai aspru si sa reformezi o elita . Ai respectele mele , si poate in viitor vom mai colabora impreuna . Demis. Nu stiu cum ai ajuns tu la concluzia ca FBI nu mai e ce a fost odata pentru ca nu te-am vazut de prea multe ori online, dar in fine. Succes si tie.
defragus Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Defragus Rank: 2 Motivul demisiei: Motive personale.Vom discuta in joc.
Ryan Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Nick: Defragus Rank: 2 Motivul demisiei: Motive personale.Vom discuta in joc. Demis.