Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:Andywwe

Rank:1

Motivul demisiei: Vreau sa fac si eu niste bani...aici nu faci nimic,colegii sunt...

Dragos,multumesc pentru ca mi-ai dat sansa sa intru in FBI.

Posted

Nick:Andywwe

Motivul demisiei: Vreau sa fac si eu niste bani...aici nu faci nimic,colegii sunt...

Dragos,multumesc pentru ca mi-ai dat sansa sa intru in FBI.

Demis.

Guest Dragos.
Posted

Nick:Oblivion

Motivul demisiei: Mi-am ales gresit factiunea.

Bafta.

Demis, nu mai calci in FBI.

Posted

Nick: Hamsik

Rank: 2

Motivul demisiei: Pierd foarte multi bani din cauza codatilor cu fake kill si nu-mi convine sa fac bani si dupaia sa mi ia ei si sa fac ss ca nebunul.

Bafta.

Posted

Nick: Hamsik

Motivul demisiei: Pierd foarte multi bani din cauza codatilor cu fake kill si nu-mi convine sa fac bani si dupaia sa mi ia ei si sa fac ss ca nebunul.

Bafta.

Demis

• Upvote 1
Posted

Nick: InkAndreI

Motivul demisiei: M-am saturat tot sa imi dispara banii din cauza unui codat.Si vreau sa incerc altceva.Scz alecs si Dragos si multumesc pentru Sansa acordata.Succes in continuare.

Posted

Nick: InkAndreI

Motivul demisiei: M-am saturat tot sa imi dispara banii din cauza unui codat.Si vreau sa incerc altceva.Scz alecs si Dragos si multumesc pentru Sansa acordata.Succes in continuare.

Demis, asta nu e un motiv...

Posted

Nick : Edy

Rank : 2

Motivul demisiei : vreau sa intru in pd si inafara de dragos si alecs , nu ma inteleg cu nimeni prea stralucit

Guest Dragos.
Posted

Nick : Edy

Rank : 2

Motivul demisiei : vreau sa intru in pd si inafara de dragos si alecs , nu ma inteleg cu nimeni prea stralucit

Edy - demis

Guest Dragos.
Posted

Nick:RoSu

Rank: 1

Motivul demisiei: Plictiseala, si nu fac bani ....

adevaru-i ca erai si activ rau si ai observat ca nu reusesti sa strangi nimic, demis.

Posted

Nick: ShaKaLoo

Rank: 3

Motivul demisiei:Vreau sa incerc si alt ceva :D mia facut placere sa fiu colegi cu voi am sa intru din nou cu prima ocazie :D

Posted

Nick: Cheta

Rank: 1

Motivul demisiei: vreau sa incerc si altceva, as vrea sa le multumesc liderilor Alecs Si Dragos ca mi-au dat ocazia sa intru in aceasta factiune , liderii de nota 10 iar colegi tot de nota 10 :D

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...