Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Guest Damian.
Posted

Eu as dori ca sedinta sa se tina vineri pe la orele 16:00.

Posted

Sorin, astept aproape de 1 saptamana sa ma demiti uitate te rog frumos la demisii

De pe 25 pana pe 27 eu zic ca sunt 2 zile ? Mai am si eu activitati in viata reala nu stau doar de joc.

Posted

Spuneti si voi o zi, o ora cand ati putea sa tinem sedinta (nu vreau sa fie la 20:00,21:00...).

De ce nu e bine la acele ore? Am putea fi toti acasa, vorbesc acum in cazul meu, vin de la serviciu la ora 19:00. Sau la orice ora Duminica. Ce spui?

Posted

Spuneti si voi o zi, o ora cand ati putea sa tinem sedinta (nu vreau sa fie la 20:00,21:00...).

De ce nu e bine la acele ore? Am putea fi toti acasa, vorbesc acum in cazul meu, vin de la serviciu la ora 19:00. Sau la orice ora Duminica. Ce spui?

Pentru ca este inca vacanta mai am 2 saptamani si incep clasa a 12a un an foarte greu pentru mine. Si vreau sa mai profit de vacanta asta e problema mea.

Posted

Corect, orele 20:00-21:00 sunt ore de iesit din casa, asa ca cel mai bine ai fixa-o Duminica. Sau si pe timpul saptamanii, dar pe la ora 12:00, ca atunci am si eu pauza :D

Guest Damian.
Posted

Sorin de ce nu pui sedinta vineri la ora 16:00?

Posted

O sa posteze la "Sedinte SMURD" si probabil o sa ne aduca aceasta informatie la cunostinta si aici la Discutii, stai linistit ca n-a fost fixata, doar nu tinem sedinta in secret :))

Posted (edited)

Eu mi-am postat activitatea dar nu cred ca pot intra pentru ca la acea ora sunt la serviciu, programul mi-l termin la ora 19:00. Sunt sanse sa intru doar daca termin mai devreme, insa sunt rare cazurile...imi pare rau

@uitasem ca e topic pentru invoiri sedinte

Edited by Juan
Posted

Nick-ul: Konica

Rank: 1

Plec pe data de: 03.09.2012

Revin pe data de: 08.09.2012

Zile inactive: Sper sa nu dureze mai mult de 5 zile.

Motivul: Am probleme cu pc-ul.

Done; s-a rezolvat. :D

Posted

Nu uitati ca maine de la ora 12:30 trebuie sa fim on pentru ca participam la Factions Supremacy, insa am rugamintea la voi sa intrati inca de la ora 12:00 pentru a ne organiza si pentru a discuta despre abordarea competitiei, planul de lupta, etc, pentru ca nu suntem o factiune obisnuita cu war-uri

Posted

Nu uitati ca maine de la ora 12:30 trebuie sa fim on pentru ca participam la Factions Supremacy, insa am rugamintea la voi sa intrati inca de la ora 12:00 pentru a ne organiza si pentru a discuta despre abordarea competitiei, planul de lupta, etc, pentru ca nu suntem o factiune obisnuita cu war-uri

Cam 80 % nu pot fi on maine dimineata pentru Faction Suoremacy, am sa fac tot posibilul sa ajung.

Posted

Vezi cum faci sa ajungi, avem nevoie de jucatori cu experienta, e o competitie importanta pentru noi toti, trebuie sa o pregatim atent

Tare mi-e teama ca o sa fie un lag infernal la ora aia

Posted

Vedeti ca am fost inscrisi pentru Faction Championship ce se va tine Duminica, 30 septembrie la ora 12:30, sper sa fim cat mai multi on, incercati sa va faceti si voi timp pentru aceasta competitie, e foarte importanta

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...