Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Posted

Nu mi s-a parut ca la Inactivitate e potrivit sa postez,asa ca am venit aici si imi cer scz daca am gresit.Ideea este ca vroiam sa va anuntz ,ca dupa cum ati observat nu mai pot juca mai mult de 2 ore pe zi.Motivele,sunt doua mari si tari pe care pot sa le spun pe /w in game! Sper sa nu te superi Dess si sa intelegi! :)

Posted

Nu mi s-a parut ca la Inactivitate e potrivit sa postez,asa ca am venit aici si imi cer scz daca am gresit.Ideea este ca vroiam sa va anuntz ,ca dupa cum ati observat nu mai pot juca mai mult de 2 ore pe zi.Motivele,sunt doua mari si tari pe care pot sa le spun pe /w in game! Sper sa nu te superi Dess si sa intelegi! :)

In regula, astept un PM.

Posted

Imi cer mii de scuze ca nu am putut ajunge la sedinta, dar a fost luat curentul in tot cartierul. :crybaby:

In regula.

Posted

Imi cer si eu scuze ca nu am putut veni la sedinta,am avut o problema la PC,multumesc!

In regula.

De acum, te rog sa anunti din timp. Multumesc!

Posted

Imi cer scuze ca nu am fost prezent la sedinta dar de miercuri seara nu am avut internet si nu am avut de unde sa postez. Sper sa ma intelegi.

In regula.

Posted

Incepand de la sedinta urmatoare, veti primi o suma de bani in functie de starea dumneavoastra financiara. Cu cat aveti mai putini bani, cu atat veti primi mai multi. Treaba sta in felul urmator:

Ai intre 1$ - 99.999$, primesti 50.000$.

Ai intre 100.000$ - 499.999$ primesti 40.000$.

Ai intre 500.000$ - 999.999$ primesti 30.000$.

Ai 1.000.000$ +, nu primesti nimic. :nanana:

Pentru a putea beneficia de aceast "ajutor", va trebui sa lasati Reply in acest Thread, dupa modelul urmator:

Nick:

Level:

Poza cu stats:

"Ajutorul" il veti primi la fiecare sedinta. Daca nu veti fi online la sedinta, nu veti mai beneficia de acest "ajutor".

Posted

L-am rugat pe old_man sa ma demita deoarece cand am intrat nu erai,Dess,te-am anuntat pentru a putea scrie in log,multumesc pentru intelegere

In regula.

Posted

Propun joi la 20.30, sau chiar la 21.00, e mai accesibil asa, nu e vineri sa zici ca pleaca lumea si ora consider ca e rezonabila. Singura problema ar fi ca e prea din scurt, trebuie sa treaca macar doua zile de la anunt la sedinta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...