Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Guest FreaKdadisK
Posted

Salut sunt noul vostru coleg , kenzzor . Sper sa ne intelegem bn

Guest Advanced12
Posted

Salut sunt noul vostru coleg , kenzzor . Sper sa ne intelegem bn

Bine ai venit !

Posted

Lista cu membrii actuaizata. Sa imi spuenti daca am uitat pe careva sau v-am trecut gresit rank-ul.

Pentru "welcome-uri", utilizati /r, in game, va rog. Multumesc!

Posted

Imi cer mii de scuze ca nu am putut ajunge la sedinta, dar mi s-a luat curentul cu 10 minute inainte sa inceapa si doar acum mi-a revenit. :crybaby:

Posted

Imi cer mii de scuze ca nu am putut ajunge la sedinta, dar mi s-a luat curentul cu 10 minute inainte sa inceapa si doar acum mi-a revenit. :crybaby:

In regula, considera-te scutit.

Posted

Desire daca te rog sa imi lasi intrun PM Y!M si Xfire pls :)

Pentru astfel de informatii te rog si va rog, sa folositi PM de acum incolo. Multumesc!

Posted

In urma manifestarilor de pe /r, ce au existat astazi, Al1n, DestinY-> avertisment.

DestinY, nu esti lider sa decizi tu cine ia fw si cine nu, asta eu decid.

Al1n, limbajul tau lasa de dorit. Evita spamul de pe /d, cat si /r, atat cat si limbajul obscen folosit.

Iar asta e valabil pentru toti.

Posted

Incepand de saptamana viitoare, veti primi o suma de bani in functie de starea dumneavoastra financiara. Cu cat aveti mai putini bani, cu atat veti primi mai multi. Treaba sta in felul urmator:

Ai intre 1$ - 99.999$, primesti 50.000$.

Ai intre 100.000$ - 499.999$ primesti 40.000$.

Ai intre 500.000$ - 999.999$ primesti 30.000$.

Ai 1.000.000$ +, nu primesti nimic. :nanana:

Pentru a putea beneficia de aceast "ajutor", va trebui sa lasati Reply in acest Thread, dupa modelul urmator:

Nick:

Level:

Poza cu stats:

"Ajutorul" il veti primi la fiecare sedinta. Daca nu veti fi online la sedinta, nu veti mai beneficia de acest "ajutor".

Posted (edited)

http://www.linkmania...dpost&p=6273238 -> Sedinta.

*Are careva niste poze de la sedinta precedenta? Am reinstalat wind. si le-am pierdut... Dati-mi PM cu ele, in caz ca aveti. Mersi!

**Va rog sa va inscrieti la Olimpiada.

***Actualizata lista cu membri. Daca am sarit peste ceva, va rog sa imi spuneti. (use PM)

Edited by Dessire
Posted

Incepand de saptamana viitoare, veti primi o suma de bani in functie de starea dumneavoastra financiara. Cu cat aveti mai putini bani, cu atat veti primi mai multi. Treaba sta in felul urmator:

Pentru a putea beneficia de aceast "ajutor", va trebui sa lasati Reply in acest Thread, dupa modelul urmator:

Nick:

Level:

Poza cu stats:

"Ajutorul" il veti primi la fiecare sedinta. Daca nu veti fi online la sedinta, nu veti mai beneficia de acest "ajutor".

Cine doreste sa beneficieze de acest "ajutor", este rugat sa posteze pana maine la ora 19:00.

Posted

Imi cer scuze ca nu am participat nici la sedinta de azi (stiu, par neserios, e a doua oara in nici doua saptamani...), pur si simplu m-am uitat in graba pe forum si am inteles ca e la ora 20. Promit atentie mai mare de acum inainte!

Posted

Imi cer scuze ca nu am participat nici la sedinta de azi (stiu, par neserios, e a doua oara in nici doua saptamani...), pur si simplu m-am uitat in graba pe forum si am inteles ca e la ora 20. Promit atentie mai mare de acum inainte!

Sedinta nu s-a tinut ! Din cauza unor probleme pe care Dessire le-a avut, fiti atenti la urmtoarea data cand se va tine sedinta.

Posted

Nick:

Level:

Poza cu stats:

Cine doreste sa beneficieze de acest "ajutor", este rugat sa posteze dupa model pana Duminica la ora 13:30.

Posted (edited)

Nu stiu daca este locul potrivit pentru a vorbi liber:D dar m-am cam plictisit sa stau deoparte pana trece ban-ul.Asa ca...Ce Facetziii?!:)):P

@ai gresit sectiune.free chat gasesti la comunitate.

warn up

Edited by DRG
Posted

Nick: BlackOutCrys.

Level:6

Poza cu stats: 119z4zs.jpg

Daca maine la sedinta vei fi online, vei primi acel "ajutor". Cine mai doreste sa primeasca acel "ajutor" este rugat sa posteze dupa model.

Posted

buna seara simi pare rau dar 7 zile no sa mai fiu pe sv finca am loat ban de la specter si no sa mai pot ajunge la sedinte

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...