Ina Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) 1. Edita lista cu membrii. Daca am uitat pe careva, PM me! (atentie, sunt rank-urile adevarate, nu cele din joc!) 2. Numarul mic de prezenta la sedinta, m-a cam suparat. Ganditi-va la o data accesibila pentru toti pana Miercuri. 3. Daca sunteti inactivi mai mult de 3 zile, va rog sa postati ca eu va demit daca nu anuntati, respectiv, sunteti inactivi. 4. Check this. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=433024 ) Edited January 29, 2012 by Dessire
Nach3 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 In legatura cu sedinta eu pot doar in aceste zile Duminica-Joi (19:00 - ..... ). Deci daca va ganditi sa puneti sedintele in weekenduri imi pare rau, sau daca le puneti in weekenduri puneti-le mai devreme un 14:00,14:30 in jurul acestei ore.
SlayerX Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 La mine o sa fie ceva mai complicat cu sedintele, sunt la +2 ore de Romania si de obicei ajung acasa pe la 7-8 ora mea 9-10 ora Romaniei. Seara dupa orele respective daca nu e vineri sambata ma gasiti pe aici cu siguranta.
An00bY Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 vineri/sambata ora 20+ ! slayerx, +2 ore sau -2 ore ? englez ? ;;)
SlayerX Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 vineri/sambata ora 20+ ! slayerx, +2 ore sau -2 ore ? englez ? ;;) -2 sorry, nu irlandez
Ezekiel Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Datorit? nefericirii c? înca sunt in liceu si ?coala facem ca ?i in Romania, ?edinta va r?mâne s? fie stabilita de colegi pt c? eu timp am, adic?, când vre?i voi atunci e ok ?i pt mine..(Preferabil în timpul sapt?mânii/finalul ei ..)
Criss Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Legat de sedinta, in seara asta sau maine eu as putea. Chiar si vineri. In weekend sunt ocupat.
Ina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 1. Sedinta. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408440&view=findpost&p=6198389 ) 2. Doar atatia? Vreau sa vad mai multi, din 30... macar 20; daca nu vad progrese, e obligatoriu. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=433024 )
Ina Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 S-a reparat bug-ul de la heal, deci... v-am scazut rank-urile la cat le aveati. Celor care nu va convine asta, aveti topicul de Demisii. Mersi.
SlayerX Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Propun introducera injectiilor de la rank 1 sau altfel acordarea tuturor celor noi rank 3 pentru a avea optiunea de a acorda primul ajutor la fata locului. De ce spun asta? Deoarece jocul trebuie jucat ... Sa fim seriosi cati dintre noi stau in ambulanta cautand raniti? Deci ce alte atributii are un paramedic rank 1? Parerea mea e ca suntem civili cu uniforme. Orice alta factiune, gang, politie...au cate ceva mai incitant de facut fie sa fugareasca banditi, fie mai se omoara intre ei fara wanted, ceva in plus. Nu zic asta de dragul de a o spune, ganditi-va putin la ceea ce am spus mai sus si opinati si voi asupra acestei idei.
Ina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Propun introducera injectiilor de la rank 1 sau altfel acordarea tuturor celor noi rank 3 pentru a avea optiunea de a acorda primul ajutor la fata locului. De ce spun asta? Deoarece jocul trebuie jucat ... Sa fim seriosi cati dintre noi stau in ambulanta cautand raniti? Deci ce alte atributii are un paramedic rank 1? Parerea mea e ca suntem civili cu uniforme. Orice alta factiune, gang, politie...au cate ceva mai incitant de facut fie sa fugareasca banditi, fie mai se omoara intre ei fara wanted, ceva in plus. Nu zic asta de dragul de a o spune, ganditi-va putin la ceea ce am spus mai sus si opinati si voi asupra acestei idei. Sistemul actual de acordarea rank-urile este foarte bun. Daca chiar vrei rank 3, activezi cat e nevoie si nu o faci pe excursionistul dintr-o factiune, in alta. Nu sunt de acord si NU se v-a schimba asta!
SlayerX Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sistemul actual de acordarea rank-urile este foarte bun. Daca chiar vrei rank 3, activezi cat e nevoie si nu o faci pe excursionistul dintr-o factiune, in alta. Nu sunt de acord si NU se v-a schimba asta! Scuze ca zic asta dar ceea ce tocmai ai zis tu mai sus suna a dictatura, ai zis NU ..pentru ca nu sistemul e bun (care suna mai mult a nu vreau) fara a da si noua o lamurire de ce anume. Chiar nu vreau sa ofensez, dar e dictatura? sa stiu din timp.
Ina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Sistemul actual de acordarea rank-urile este foarte bun. Daca chiar vrei rank 3, activezi cat e nevoie si nu o faci pe excursionistul dintr-o factiune, in alta. Nu sunt de acord si NU se v-a schimba asta! Scuze ca zic asta dar ceea ce tocmai ai zis tu mai sus suna a dictatura, ai zis NU ..pentru ca nu sistemul e bun (care suna mai mult a nu vreau) fara a da si noua o lamurire de ce anume. Chiar nu vreau sa ofensez, dar e dictatura? sa stiu din timp. Nu e nici o dictatura. Asta nu tine de mine, pur si simplu respect un regulament care imi e impus. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430978&view=findpost&p=6149581 )
SlayerX Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 b]Nu e nici o dictatura. Asta nu tine de mine, pur si simplu respect un regulament care imi e impus. ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=430978&view=findpost&p=6149581 ) Ok, mersi de clarificare. Tot raman la impresia ca avand injectii la useri noi ar fi mai atragator pentru ei sa intre si sa ramana in factiune dar asta e. Nu se poate schimba ca la rank 1 sa poti da injectii? elicopterul sa ramana rank 3 si astfel jocul ar deveni mai atragator si pentru un medic nou. Daca nu se poate din nou, asta e ... doar intreb pentru mine
Ina Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 b]Nu e nici o dictatura. Asta nu tine de mine, pur si simplu respect un regulament care imi e impus. ( http://www.linkmania...dpost&p=6149581 ) Ok, mersi de clarificare. Tot raman la impresia ca avand injectii la useri noi ar fi mai atragator pentru ei sa intre si sa ramana in factiune dar asta e. Nu se poate schimba ca la rank 1 sa poti da injectii? elicopterul sa ramana rank 3 si astfel jocul ar deveni mai atragator si pentru un medic nou. Daca nu se poate din nou, asta e ... doar intreb pentru mine Din pacate nu cred ca se poate face asa ceva, mergem pe un sistem si astfel de modificari, ma indoiesc ca se vor face.
meetique Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 buna la toti. m-a rugat frumos HydraVision sa postez ca nu poate ajunge la sedinta. Va multumesc. Life's good!!
Ina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 buna la toti. m-a rugat frumos HydraVision sa postez ca nu poate ajunge la sedinta. Va multumesc. Life's good!! In regula.
Ina Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Va rog sa propuneti o data si o ora pentru sedinta, accesibila tuturor. Mersi!
MrPiciu Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Va rog sa propuneti o data si o ora pentru sedinta, accesibila tuturor. Mersi! duminica 16:00-18:00
Criss Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Maine, 9 februarie. Daca va fi alta data voi vedea daca pot ajunge.
LapTEEE Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Va rog sa propuneti o data si o ora pentru sedinta, accesibila tuturor. Mersi! Sambata/Duminica ora 21:00.
Nach3 Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nu o sa pot Vineri-Sambata. Vineri imi fac majoratul. Sambata am alt majorat. Maine sau duminica. Ora 18:00......
Katalyn Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Va rog sa propuneti o data si o ora pentru sedinta, accesibila tuturor. Mersi! Vineri-Sambata ora...
Ina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408440&view=findpost&p=6211932 Va rog sa fiti prezenti.