Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Posted

So... am facut pace cu The Mafia, aveti grija ce faceti. Nu ii mai atacati sau mai stiu eu ce faceti voi.

@Vreau raspunsuri si de la ceilalti 28 membrii.

Posted (edited)

Here. Activez.

In urma sedintei din 13.01.2012:

Am discutat despre:

• problemele factiunii;
  • nelamuririle membrilor;

Membrii prezenti: 13

• An00by
  • CosmiNNN
  • vali60
  • PariSs
  • Nasri
  • kenn
  • frezatu
  • Paul14
  • gun360
  • Valee
  • virgil27
  • buzy
  • Vallentine

Membrii absenti: 17

• Sorin_Nache
  • Cappyshor
  • Insane
  • Zedge
  • vlad199
  • Shawn
  • Dianne
  • pescaru
  • Insane
  • hellbound_
  • Criss
  • Ricky
  • Jhony_Alex
  • BorneoJr
  • CHOCO.
  • OgLoc
  • Accent

Membrii invoiti: 2

• harvet02
  • Andreea

RANK UP/ DOWN: 1

• gun360 - rank 2

Cei care ati fost absenti la sedinta aveti cate un factionwarn !

• Nick: Criss
  • Rank: 3
  • Data sedinta pentru care vrei sa te invoiesti: 14.01.2012
  • Motivul: Sunt la servici.
  • Alte precizari: Imi cer scuze dar la mine e posibil sa existe mai mereu aceasta problema a absentei la sedinte din pricina faptului ca lucrez...Cand sunt liber sau sedinta e programata cand nu sunt la servici si nu am altceva in program vin cu mare placere. Scuze inca odata. :D

Criss - Invoit.

Sorin_Nache - Invoit.

Am fost invoit. :P

Edited by Criss
Posted

Felicitari pentru factiunea cu cei mai multi membrii : 72 conform acestor statistici -> http://area52.linkma...o/gta/stats.php

Membri ai factiunii Paramedics: 72

Thank you.

Da, my bad.

Corectat.

Vezi ca e o greseala, sedinta a fost facuta pe 14 nu pe 13. Deci stiam eu ca m-am invoit :) !

Clar, am gresit toata lista. :))

@Corectat.

Posted

Cei de pe lista asta au fost demisi.

Sa inteleg ca doar 3 membrii am in factiune ? Restul, nu mai activati... ? Aveti terment de raspuns 2 zile ! (20.01.2012)

Posted

Nu facem si noi sambata ? Nu de alta dar sa mai vin si eu la o sedinta caci nu am fost decat pe la doua pana acum iar sambata sunt liber si as putea. :D Majoritatea decide oricum...

Posted

Nu facem si noi sambata ? Nu de alta dar sa mai vin si eu la o sedinta caci nu am fost decat pe la doua pana acum iar sambata sunt liber si as putea. :D Majoritatea decide oricum...

Ok. Modificat, Sambata la ora 21:00.

Posted

Sedinta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408440&view=findpost&p=6186814

Incercati sa veniti cei care nu au fost prezenti la 2 sedinte +. Ati vrut sedinta in timpul saptamanii, asta aveti; acum sa vad si eu prezenta.

Sambata, 25.01.2012, ora 19:00 va avea loc o sedinta !

Cei care nu pot fi prezenti ii rog sa posteze in topicul *Invoiri sedinte*. Cei care nu au anuntat absenta lor la sedinta, vor primi cate un warnfaction ! (la 2 factionwarn, aveti 1 avertisment)

Din cate stiu astazi 25/01/2012 este miercuri ! Deci sa inteleg ca astazi este sedinta?

Posted

Care a vrut sedinta in timpul saptamanii, mare destept a fost. Premiul Nobel din partea mea la categoria idei destepte...

Multumesc frumos. :))

Deci... nu a fost o dorinta a mea. Mai multi au vrut sedinta in timpul saptamnii, asa ca... asta e.

Nu va puteti prezenta, aveti topic. :)

Posted

Care a vrut sedinta in timpul saptamanii, mare destept a fost. Premiul Nobel din partea mea la categoria idei destepte...

Si eu am dorit sa fie sedinta in timpul saptamanii. Si mi se pare o idee buna din partea mea si hai sa-ti zic si de ce.

Vineri dupa o saptamana de scoala, vreau si eu sa ma relaxez deci seara ies p`afara vin tarziu (nu stau eu sa vin la sedinta sa las prietenii pentru sa:mp ca vezi doamne am sedinta) Iar sambata este lafel seara ies afara plec nu stau acasa sa ma joc sa:mp o.O

Dessire daca este vreo problema o poti face odata in weekend odata in timpul saptamanii !

Posted

Nu-mi zi ca si duminca seara esti ocupat sau e ceva de facut? Sau ma rog, duminca in timpul zilei, ca inteleg, seara ies si eu, nu sunt addicted. Dar eu in timpul saptamanii nu prea am timp ca am antrenamente, scoala, proiecte, sedinte s.a.m.d....

Si Dess, scuze pentru afirmatia facuta :D:D

Posted (edited)

Nu-mi zi ca si duminca seara esti ocupat sau e ceva de facut? Sau ma rog, duminca in timpul zilei, ca inteleg, seara ies si eu, nu sunt addicted. Dar eu in timpul saptamanii nu prea am timp ca am antrenamente, scoala, proiecte, sedinte s.a.m.d....

Si Dess, scuze pentru afirmatia facuta :D:D

In regula.

! Atentie, e bug la heal... so, cei cu rank 1-2, o sa primeasca rank 3. E decat temporar.

Ma cautati in joc.

Edited by Dessire
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...