Jump to content
lego_kid

Discutii SMURD

Recommended Posts

Posted

Nu inteleg cine v-a pus sa dati cu parerea e doar un joc si asta e alegerea mea,e opinia mea si asta sunt eu....Daca nu va convine cum sunt nu v-a bagat nimeni in seama

Posted (edited)

Nick : Instinkt

Rank : 4

Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive:

1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios

2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita

3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare ok

Sincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:)

Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa

Instinkt hai sa-ti zic si eu ceva.

1. Eu nu am intrat ca sa fac level si sa ies sa las factiunea cu ochii in soare, chiar am de gand sa stau in aceasta factiune.

2. Nu stiu cine sunt copii aia de care zici tu, iar despre reguli nu prea le respecti tu (astazi cand plecai cu ambulanta ca nu stiu ce treaba aveai tu si sebb parca ti-a zis sa-l astepti ce ai facut ? Nu folosesti tu ambulanta ca trebuie sa te duci undeva, cand altu vrea sa munceasca sa se ajute de ambulanta aia.)

3. Nu stiu cati au rank 5 eu am vazut ca doar Florin are rank 5 deci muncesti castigi rank 5 nu muncesti stai la 4 ! Ca nu cred ca te ajuta cu ceva rank 5 !

Nick : Instinkt Rank : 4Motivul demisiei : Din pacate sunt mai multe motive:1 Mai mereu toti care intra in Smurd ,intra doar ca sa urce 1-2 nivele si apoi ies lucrul asta sincer mi se pare urat si niciodata nu putem fii un colectiv serios2.Din cauza nivelului mic la care se poate intra toti copii de 10 12 ani intra in Smurd,isi noteaza regulile pe o hartie apoi trec testul insa in joc nu respecta acele reguli,plus ca /r deja a devenit mai ceva ca gradinita3.Desii sunt de ceva timp in factiuni nu am avut sansa sa iau rank 5 ,in timp ce altii au rank 5 si uita sa intre perioade indelungate si acest lucru nu mi se pare okSincer imi pare rau este prima mea factiune si nu mie usor sa ma descpart de ea (ca altii) ,poate daca intr-o zii aceste lucruri se vor diminua sau vor disparea atunci din tot sufletul mi-as dorii sa ma intorc din nou sub conducerea ta:)Pana atunci sper sa o duceti bine si poat sa faceti Smurdu-l o factiune mai serioasa

Din pacate pana aici a fost sa fie, nu trebuie sa aud nicio critica asupra fostilor colegi , asta e pana la urma e alegerea ta ! ;) Ti`am spus si ieri in joc mottoul ala ;) nu l`ai inteles cand ai timp da`mi /w in joc sa`ti explic ce si cum e treaba cu el . Have fun ! :)

Din punctul meu de vedere, nu e asa. In primul rand am dat rank peste 4, decat celor care consider eu ca merita, sunt activi si se implica cat de cat. Iar in al doilea rand, admini in factiuni sunt pentru "a atrage", intr-un sens sau altul, playerii.

In fine, eu iti respect alegerea si nu vad sensul lungirii acestei povesti.

Nu inteleg cine v-a pus sa dati cu parerea e doar un joc si asta e alegerea mea,e opinia mea si asta sunt eu....Daca nu va convine cum sunt nu v-a bagat nimeni in seama

Pur si simplu si-au dat cu parerea, insa nu cred ca era tocmai locul potrivit aici, buy anyway.

---------------------------------------------------------

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408440&view=findpost&p=6103470 -> SEDINTA.

Edited by Dessire
Guest Di'Angelo
Posted

Nu stiu daca pot fi prezent, dar voi face tot posibilu :)

Posted

Mai nou , nu se tine cont de regulament, ca deh, nu e lideru on si ne facem de cap...

[11:43:48] ** Asisstent Sebb: Tu folosesti heli in scopuri personale ?, over. **

[11:43:51] ** Asisstent Netsky: Da, over. **

[11:43:55]** Asisstent Sebb: Lasa-l la spital, over. **

[11:44:05] ** Asisstent Netsky: Nu vreau, over. **

Posted

Mai nou , nu se tine cont de regulament, ca deh, nu e lideru on si ne facem de cap...

[11:43:48] ** Asisstent Sebb: Tu folosesti heli in scopuri personale ?, over. **

Am sa rezolv asta, stai linistit.

Posted

Am sa rezolv asta, stai linistit.

Nu puteti sa cadeti aman2 de comun acord, fara a mai face atata tamtamuri pe forum . Sunt 3 spitale fiecare este dotat cu cate un heli, deci din chestia asta nu are cum sa apara cearta pe baza elicopterelor, ca sunt :)

Guest Di'Angelo
Posted

Bossule, ai 8 ani? "Te zic lu mama!!" .... in cazul acesta Dessire.

Nu mai cometa aiurea, ca din cate vad eu aici lumea a inteles ca aveai nevoie de el, puteai sa zici daca era asa, dar tu trebuia sa ma iei cu "folosesti heli in scopuri personale?" ca tu esti un adevarat sincer, am auzit de tine, odata ai castigat un event ;).

Nu il tin doar pt mine, aviz amatorilor, daca aveti nevoie si e la mine ziceti ca vil aduc.

Posted

Bossule, ai 8 ani? "Te zic lu mama!!" .... in cazul acesta Dessire.

Nu mai cometa aiurea, ca din cate vad eu aici lumea a inteles ca aveai nevoie de el, puteai sa zici daca era asa, dar tu trebuia sa ma iei cu "folosesti heli in scopuri personale?" ca tu esti un adevarat sincer, am auzit de tine, odata ai castigat un event ;).

Nu il tin doar pt mine, aviz amatorilor, daca aveti nevoie si e la mine ziceti ca vil aduc.

Sa nu mai lungim subiectul. O sa discutam la sedinta mult mai amanuntit, aici nu e tocmai locul potrivit.

Posted

Lista membrilor actualizata.

? Lista membrilor SMURD ?

?Dean of medicine (rang 6):

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Accent

4. Ciuky

?General Doctor (rang 4):

5. HEdy

6. volkswagen

7. Sorin_Nache

?Asisstent (rang 3):

8. RickRoss

9. Luger

10. BoMbOnIkA.

11. vali60

12. varuso

13. Cinciu

14. Sebb

15. ToxiComan

16. Netsky

17. RaDu

18. Amy

19. LuX.A

20. SunShine

21. BobMarley

22. Sh0ky

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Posted

Mi'a facut placere sa va cunosc :-*. Dorinta, mii de :-*.

Am simtit nevoie sa las si aici ceva scris ca sa va mai amintiti de mine :-*.

In regula, bafta. Dar ai PM. ^^

Posted

A venit si momentul pensionarii, randul la un loc de munca il au si cei tineri din oras ! Sa fiti cuminti ! Dessire , sefa cu surprize pe minut ce trece ! :))) :-*

Posted

A venit si momentul pensionarii, randul la un loc de munca il au si cei tineri din oras ! Sa fiti cuminti ! Dessire , sefa cu surprize pe minut ce trece ! :))) :-*

Si tu la fel. 11.gif

-------------------------

Lista actualizata.

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Accent

4. Ciuky

5. HEdy

6. volkswagen

7. Sorin_Nache

?Asisstent (rang 3):

8. RickRoss

9. Luger

10. vali60

11. varuso

12. Cinciu

13. Sebb

14. RaDu

15. LuX.A

16. SunShine

17. Sh0ky

18. Bogdan_C

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Posted

http://www.linkmania...dpost&p=6114487 -> Sedinta.

--------------------------------

Lista actualizata.

1. Dessire

? Surgeon (rang 5):

2. Andreea

3. Accent

4. Ciuky

5. Sorin_Nache

6. HEdy

7. volkswagen

?Asisstent (rang 3):

8. RickRoss

9. Luger

10. vali60

11. varuso

12. Cinciu

14. RaDu

15. LuX.A

16. SunShine

16. Beno

17. Madal1n

18. JaPoNeZz

19. Loris

20. Bogdan_C

21. Bay3Ta$uL

?Rezident (rang 2):

-

?Intern (rang 1):

-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...