Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Dedrick_Writh

Rank: 4

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva,sper sa ne mai intalnim.Dessire esti "O" Lider(a) foarte bunaaa,bafta si va :*

Posted

Nick: Dedrick_Writh

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva,sper sa ne mai intalnim.Dessire esti "O" Lider(a) foarte bunaaa,bafta si va :*

Demis.

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Nick: newyorker

Rank: 3

Motivul demisiei: Nu pot sa ii suport pe unii destepti de pe /d <_<

Posted (edited)

Nick: lady_d

Motivul demisiei: Vreau sa intru in Ballas :D

:* you dessire :*

Demisa.

Nick: HawX

Motivul demisiei: vreau sa incerc altceva

Demis.

Nick:Danutzu

Rank:3

Motivul demisiei: vreu in alt gang

Demis + blacklist SMURD. (excursionist)

Edited by Dessire
Posted

Nick:Ar00n

Rank:3

Motivul demisiei: A fost o experienta placuta , dar vreau sa incerc altceva pt. a-mi putea dezvolta caracterul in joc.

Demis.

Posted

Nick: Demonakita

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva :D Dessire esti cea mai buna fata care am cunoscuta bafta in continuare :*

• Upvote 1
Posted

Nick: Demonakita

Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva :D Dessire esti cea mai buna fata care am cunoscuta bafta in continuare :*

Demis.

Posted

Nick: Multihunter

Motivul demisiei: Vreau sa intru groove :D esti cea mai buna sefa :right: si mereu o sa fi :cool2: bafta si mult noroc

Demis.

Posted

Nick: Bay3Ta$uL

Motivul demisiei: vreau sa intru in ballas succes in continuare Dessire este cea mai buna sefa va urez numai succese

Nu vad sensul demisie tale; e pentru + 1 ? Sau ? Daca te uitai la "Raporteaza un membru..." vedeai ca vei fi demis.

Nick: PaulYonutz

Motivul demisiei: Vreau sa intru in F.B.I. Dessire sa ai bafta in continuare si sa sti ca esti cea mai buna sefa

Demis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...