KataGreen Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nick: KataGreen •Rank: 2 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani •De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa incerc si altceva •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
HuGE Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick: McQueen •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 saptamana •De ce doresti sa pleci din SMURD?: Doresc sa incerc si alta factiune. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
thu2n Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick: thu2n Rank: 7 in SMURD rang 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 sap De ce doresti sa pleci din SMURD?: ca sa ma bag in FBI Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
FcR Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Nick:FcR Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 10 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: Nu este un job care mi se potriveste. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:Da Multumesc anticipat Dessire si tot respectul :tiphat:
Aidan Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick : Aidan Rank: 1 Vechime: 12 zile De ce doresti sa pleci din Smurd ? : Vreau sa aplic la o alta factiune, respectiv FBI, fiindca am vazut ca recruteaza. P.S. Am cunoscut playeri de calitate in Smurd : Dessire, Kenn, Destiny, Quatro, etc. Sper sa ramanem prieteni...... :)
hedastro Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Nick : _QuaTro_ Rank: 2 Vechime: 3 saptamani De ce doresti sa pleci din Smurd ? : Vreau sa merg in FBI,imi pare rau daca v-am dezamagit cu plecarea mea dar in mintea mea ve-ti ramane mult succes Dizair cu medicii,v-am pupat!
MrPiciu Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nick : Hydarvision Rank: 2 Vechime: 3 saptamani De ce doresti sa pleci din Smurd ? : Vreau sa merg in alta factiune unde e apreciata munca depusa :)
Ezekiel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Nick: KENN Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 1 luna si 3 saptamani. De ce doresti sa pleci din SMURD?: Consider ca toate obiectivele personale cat si cerintele le-am indeplinit cu succes in aceasta factiune, asadar, doresc sa-mi continui "evolutia". Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da, desi nu e cazul.
Criss Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Nick: Criss Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): ~ 2 luni jumatate De ce doresti sa pleci din SMURD?: Motive personale Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
ToxiComan Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: ToxiComan Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: ca sa intru in pd ca nam fost iciodata sa vad cum e :kar: Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Nu
DestinY. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) Nu ai o saptamana! doar liderul posteaza aici. warn up Edited March 5, 2012 by DRG
Refl3x Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Nick: Refl3xx Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3-4sap. De ce doresti sa pleci din SMURD?: pai ca sa imi caut ofactiune si sa am mai mult timp liber,ca si asa nu prea is on. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da, da la mine no sa fie cazul
ToxiComan Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) o sa fiu civil o saptamana? :hail: ;;) ai citit macar ce ai scris in cerere? "Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:" asta nu-ti spune nimic? @ warn up - daca ai intrebari de genul,ii poti da PM liderului. Edited March 5, 2012 by DRG
Blacktouch Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nick : Blenis Rank: 1 Vechime: 1 saptamana De ce doresti sa pleci din Smurd ? : vreau sa ma duc si in alta factiune sa incerc ceva nou , multumesc ca m-ati primit aici si bafta in continuare Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da