Dawidh Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nick: Dawidh •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 zile •De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc si altceva •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
Stewie Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Nick: CyTeC •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 zile •De ce doresti sa pleci din SMURD?: As dori sa fiu civil •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da
[CostinV] Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Nick: Costin Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7 luni, din care am activat 3 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc si altceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA :D
Pingoo Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick: Pingoo Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): O saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD?: Vreau sa intru in gang Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: DA :D
HOKAGE Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: K0sty Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Mereu ma ataca mafia si ma omoara vreau sa intru intr-un gang sa-i capacesc pentru tot ce mi-au facut cand eram in SMURD . Dessire ai fost o lidera superba si sper ca te vei descurca si de acum inainte . LIDER NOTA 11 !! Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da , oricum am stat 2 saptamani . JOS PALARIA Dessirei !! :tiphat:
Zachary Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: Orizont. Rank: 1. Vechime (cat timp ai stat in factiune): 7zile De ce doresti sa pleci din SMURD?: M-am saturat sa ma tot omoare mafia, Dessire ai facut o treaba foarte buna cu factiunea, esti o lidera de nota 20, ma voi intoarce inapoi mai tarziu. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da!
vali60 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: vali60 Rank: 4 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 luni De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc si in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
Paul15 Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: Paul14 Rank: 2 Vechime (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc si in alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
Ina Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 vali60 - Demisie acceptata. Paul14 - Demisie acceptata.
pescaru Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Nick: Pescaru Rank: 1 Vechime: 1 saptamana De ce doresti sa pleci din SMURD?: vreau sa incerc si altceva Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: da
gun360 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick:gun360 Rank:2 Vechime (cat timp ai stat in factiune):10 zile De ce doresti sa pleci din SMURD?:Vreau sa incerc alta factiune Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da Mi-a facut placere sa lucrez cu voi. Ai grija de ei Dessire;)
virgil2711 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Nick:virgil27 Rank:1 Vechime (cat timp ai stat in factiune):aproximativ 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?:sa incerc alte factiuni Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani:da
Messi Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Nick: CosmiNNN Rank: 1 Vechime (cat timp ai stat in factiune): Cam 2 saptamani De ce doresti sa pleci din SMURD?: Nu mai pot intra un timp. Poate voi reveni dupa. Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamana: Da
Mihai. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Nick: Mike. •Rank: 1 •Vechime (cat timp ai stat in factiune): o saptamana •De ce doresti sa pleci din SMURD?: Mai multe motive, ideea e ca vreau sa ies. •Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru SMURD minim 1 saptamani: Da