Jump to content
lego_kid

Discutii La Cosa Nostra

Recommended Posts

Posted

Depinde :) daca esti de treaba si daca te integrezi usor atunci o sa fie fain....Welcome! cool2.gif

Posted

Vreau ca toti membrii mafia care au xfire sa intre in echipa the mafia: http://www.xfire.com/communities/mafialm/ . Atentie daca NU aveti acelasi nick pe xfire ca in game precizati cine sunteti altfel nu primiti accept. Avantajele daca intrati sunt ca ne putem gasi mai usor, ajuta la niste statistici, faciliteaza chatul si mai vedem noi ce putem face. Pana la sedinta urmatoare am sa va rog pe toti cei care aveti xfire sa intrati in echipa.

Posted

Am o problema cu placa video cred, se vede totul in patratele si nu pot deschide pc-ul. Nu pot sa postez activitatea nici sa ajung la sedinta.

Probabil ca vineri o sa mai intru in joc .. sorry.

Posted

Salut Vicentzo salut Deejayk8 vreu sa v-a spun in primul rand de ce nu am venit la sedinta ,deoarece nu am avut sursa mi sa dus sursa ,eu am venit la 7 de la scoala si nu am avut timp sa caut o sursa,Imi Pare Nespus De Rau ca nu am putut sa ajung .Promit ca la urmatoarea sedinta o sa fiu prezent.Daca au fost discutii sau altceva eu nu am avut probleme sau altceva.

Posted

Salut Vicentzo salut Deejayk8 vreu sa v-a spun in primul rand de ce nu am venit la sedinta ,deoarece nu am avut sursa mi sa dus sursa ,eu am venit la 7 de la scoala si nu am avut timp sa caut o sursa,Imi Pare Nespus De Rau ca nu am putut sa ajung .Promit ca la urmatoarea sedinta o sa fiu prezent.Daca au fost discutii sau altceva eu nu am avut probleme sau altceva.

Posted

#Fvl- apasa pe link,si vezi ca jos de tot in stanga scrie "Join Team" apasa pe el.

#ok Piki,Axxell

Si uitati-va la Event Mafia,sper sa participati in numar cat mai mare.

Posted

Despre ce e vorba cu eventu asta?

Posted

Postez aici deoarece nu sunt sigur daca o sa ajung sau nu la sedinta asa ca postez la discutii .Am ceva probleme in familie si nu cred ca pot s aintru dar daca o sa pot ar fi bine.

Posted

Dragi mei mafioti... Va rog sa imi dati PM cu id'urile voastre de mess, cei la care am avut id'ul sau cei care vor sa "tinem legatura". Mi'am schimbat id'ul actual de messenger din cauza unor "probleme tehnice" si nu pot recupera nici un id de pe vechea adresa de mess, deci cine doreste poate sa'mi dea un PM cu id'ul de mess. Multumesc :tiphat: .

Semnat: PureMagic

Posted

Dragi mei mafioti... Va rog sa imi dati PM cu id'urile voastre de mess, cei la care am avut id'ul sau cei care vor sa "tinem legatura". Mi'am schimbat id'ul actual de messenger din cauza unor "probleme tehnice" si nu pot recupera nici un id de pe vechea adresa de mess, deci cine doreste poate sa'mi dea un PM cu id'ul de mess. Multumesc :tiphat: .

Semnat: PureMagic

nu ii dati, nu merita

Aceeasi treaba si la mine, din greseala am sters toate contactele din lista de YM, cine ma avea si nu i-am dat add pana acum sa imi dea el. Dar mai comod pentru mine e ca cei din factiune sa intre in grupul nostru de pe xfire ( unde ma gasiti usor ). http://www.xfire.com/communities/mafialm/ Daca cumva ati dat join si nu am dat accept (eu / vic) dati un pm.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...