DeejayR8 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) EquinoxeTwIsTHellisHClubbingOrangeRainingBloodPaulinhoBilloEleMeNtThe_StaRahjamaTudor_CernatWentworthErRoRMarycaVlad_IoanDiabloPiqueThEFloWRemiXCinciuminu_csnPeUCarzay_TEOJUV3NTUSSSOtz3larulInsomnia7FrzNbebeold_manDon_antonioHaWeNHqTsTHCNaePureMagicTeddyDerrekLloydTranceandreyo24Ice_CoolALIKMaRyUsSDeXyYStefaNNChessterDon_AztecMaXimilianReDDoGsMicomus1cftwPointSteffyBayetzassHifT_[w0lff]ToxiComanskoobyyFLorrYnuSh.MoozykarakatekaJayZzSuSanuVa rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. Inactivi / banati permanent: Equinoxe TwIsT HellisH Clubbing ahjama Wentworth ErRoR Vlad_Ioan DiabloPiqueOtz3larul Insomnia7 bebe HaWeN HqTs Lloyd Trance DeXyY Chesster MaXimilian mus1cftw Point Steffy [w0lff] ToxiComan karakatekaSuSanuThEFloW Activi: old_manDon_antonioandreyo24 Tudor_CernatMarycaFrzNCinciuminu_csnPeUJUV3NTUSSSTHCNaePureMagicTeddyDerrekOrangePaulinhoALIKDon_AztecMaRyUsSReDDoGsMicoBayetzasskoobyyFLorrYnuSh.Moozy Pensionari: BilloEleMeNtRainingBloodRemiXCarzay_TEO Au demisionat intre timp: StefaNNThe_StarJayZzIce_CoolshifT_ Edited January 2, 2012 by Deejayk8
Orange Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Vicentzo si Don_antonio : Vedeti ca e in masina ^_^
JayZ . Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Baieti eu mi-am depus demisia motivul este cel care l-am spus la demisie,mi-a facut amre placere sa fiu alatur de voi,ma voi reintoarce in cea mai buna Mafie ! Multumesc Vicentzo si Deejayk8 de sansa acordata,succes in continuare sunteti excelenti .
DrSpeed Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Salut.Si eu mi-am depus demisia.Vreau sa le multumesc celor doi lideri pentru ajutorul acordat.Probabil ma voi intoarce in cea mai buna mafie.La multi ani tuturor si un an cat mai bun din toate punctele de vedere!
Guest Mihai Razvan Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Baieti eu mi-am depus demisia motivul este cel care l-am spus la demisie,mi-a facut amre placere sa fiu alatur de voi,ma voi reintoarce in cea mai buna Mafie ! Multumesc Vicentzo si Deejayk8 de sansa acordata,succes in continuare sunteti excelenti . Salut.Si eu mi-am depus demisia.Vreau sa le multumesc celor doi lideri pentru ajutorul acordat.Probabil ma voi intoarce in cea mai buna mafie.La multi ani tuturor si un an cat mai bun din toate punctele de vedere! Bafta in continuare ! :bye:
maryussvega Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nu pot ajunge la sedinta saptamana aceasta pentru ca sunt la munca ...de noapte!!!
minu77 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 S-ar putea sa intarzii sau sa nu ajung la sedinta.
Vicentzo Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Felicitari baietii,am castigat de 3 ori consecutiv titlul de Cea Mai Puternica Mafie ,sper sa o tinem tot asa si sa castigam si luna viitoare. 3
Orange Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Datorita tie. Pune-ti userbarul cu cel mai periculos mafiot :)) :>
Paulinho Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Scuzati ca nu am ajuns la sedinta dar...nu am avut internet si nu am avut cum sa postez. sau sa intru in joc :|.Imi cer mii de scuze
Red. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Felicitari baietii,am castigat de 3 ori consecutiv titlul de Cea Mai Puternica Mafie ,sper sa o tinem tot asa si sa castigam si luna viitoare. Daca faci blaturi cu voturile oO . Eu sunt membrul nou , si vreau sa fac putina galagie cu voi , se poate?:)) Va pupa Red. !
JaPoNeZz Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 sall baieti nu am putut ajunge la sedinta din 3-1.2012 propleme de familie imi cer mi de scz
Orange Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Reddoggs... nu mi-au iesit pozele. Nu li se vad numele la astia :-j prima data cand am facut mi-au iesit toate 'goale' ca eram mort... nu mai fac plangere ca nu am dovezi. Oricum sunt niste gunoaie toti... :-j #Vorbim marti. Bafta la killuri :-*
Fonz Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Salut,eu sunt noul vostru coleg...Sper sa ne intelegem si bafta la
Crowley Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 N`seara , sunt noul vostru mafiot . Sper sa ne intelegem bine si sa ne " canalizam energia negativa " doar asupra rivalilor :P ! Bafta la cat mai multe :gunsfire:
Fonz Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mafiotilor...V`am facut o dedicatie:)) Sper sa va placa Aici e!
Impulss Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 N`seara , sunt noul vostru mafiot . Sper sa ne intelegem bine si sa ne " canalizam energia negativa " doar asupra rivalilor :P ! Bafta la cat mai multe :gunsfire: Salut,eu sunt noul vostru coleg...Sper sa ne intelegem si bafta la Bun venit in familie.
Impulss Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Scuzati pt double post! Dragi tovarasi, The Mafia/The Triads/Hitman/UST: Rank 1 - Recrutare in factiune Rank 2 - Dupa minim 2 saptamani in factiune, daca se dovedeste apt Rank 3 - Dupa minim 2 saptamani de la promovarea la rank 2, daca se dovedeste apt si daca are o activitate multumitoare Rank 4 - Dupa minim o luna de la promovarea la rank 3, daca se dovedeste apt, are activitate peste medie si se implica in majoritatea actiunilor Rank 5 - Dupa minim 2 luni de la promovarea la rank 4, daca se dovedeste apt, are activitate cat sa cunoasca tot ce misca in factiune, se implica in toate actiunile factiunii si este capabil a prelua oricand atributiile liderului actual in cazul absentei, demisiei sau demiterii acestuia. De asemenea trebuie sa prezinte capacitatea de impartialitate, seriozitate, maturitate si sa-si arate interesul spre a ajuta comunitatea (nu doar la nivelul factiunii). Rank 6 - Lider, este numit de coordonator sau de administratorul serverului, este de preferat sa fie ales dintre membrii de rank 5 (dar nu este litera de lege) Ca sa stiti si voi :crazy:
Vicentzo Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Stiam si noi asta...te rog sa nu mai postez pentru +1 ...
DeejayR8 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Lasa ca are dreptate, double-posting, freechat nu cumva ati gresit sectiunea ? Aici discutam despre mafia fara dublupost.
2dor Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Lasa ca are dreptate, double-posting, freechat nu cumva ati gresit sectiunea ? Aici discutam despre mafia fara dublupost. Roaga te rog moderatorii sa fie mai activi in sectiunea asta.