Jump to content
lego_kid

Discutii La Cosa Nostra

Recommended Posts

Guest BlackSwordd
Posted

S-ar putea sa intarzii 2-3 minute la sedinta ...

Guest BlackSwordd
Posted

welcome welcome da lasati spamul il salutati in joc, si grija la feechat mr.piciu, aici discutati strict despre factiune.

+1 :D

----------------------------------------

Va astept in numar cat mai mare la antrenament !

Premiile vor fi pe masura :)

# Welcome celor noi .. ne bucuram sa avem o portocala printre noi ^_^

• Upvote 1
Posted

ce mai faceti mafiotilor ? ......ia-ti scris :readthis: lu mosu ce sa va aduca de craciun?=)) :crazy2:

Noi facem bine, tu ce mai faci? Nu mai intrii pe la noi? Cu mosul vedem noi ce facem, poate vine daca ii dam mita. :D

Guest BlackSwordd
Posted

ce mai faceti mafiotilor ? ......ia-ti scris :readthis: lu mosu ce sa va aduca de craciun?=)) :crazy2:

Da,l-am rugat pe Mosu' sa te faca sa fii activ ca e frumos in mafia :x ..

Facem bine .. hai si activeaza ca ne suparam >:) ..

@ Nae - MrPiciu e Hydravision si si-a anuntat absenta .. eu sunt Amarok si ajung sigur la antrenament :D ..

Posted

DA, si eu incep sa ma plictisesc, acum e inchis srv. Asa de obicei, plictiseala, un event o data / ora, o misiune o data / saptamana. etc.

EDIT: Sarbatori fericite si tie si tuturor colegilor :tiphat:

De data asta chiar dureaza... :whistle: acest OFF!.

Posted

Maine ora 13:00 vreau sa fiti toti on, o sa fie o sedinta scurta maxim 30 de minute,trebuie sa lamurim cate ceva :D.Vreau ca toti membri sa fie prezenti,in special cei de rank 4+

Guest BlackSwordd
Posted

Maine ora 13:00 vreau sa fiti toti on, o sa fie o sedinta scurta maxim 30 de minute,trebuie sa lamurim cate ceva :D.Vreau ca toti membri sa fie prezenti,in special cei de rank 4+

Nick:Amarok

Rank:4

Nu garantez ca ajung,ori sunt plecat la sala ori am treaba prin casa . :ph34r: ... imi fac timp si sper s-ajung.

Guest BlackSwordd
Posted

Mda .. la mine a fost nevoie de o reinstalare a windows-ului.Sper ca nu s-a discutat ceva important :mellow:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...