Jump to content
lego_kid

Discutii La Cosa Nostra

Recommended Posts

Guest CristiaNNNN
Posted

S-a facut antrenamentul ? Mie nu mi-a mers serverul de pe la 7 fara 10 ... :|

Posted

Felicitari celor care ati fost on,credeam ca o sa fim mult mai multi de atat on,macar am luat locu 3 :D , la urmatoru Supremacy sper sa avem multi mai multi playeri in Alianta..

• Upvote 4
Posted

Acuma nu incerc sa gasesc scuze sau altele dar eu nu am fost la supremacy deoarece : Invat de dimineata si ma trezesc la 6:00 ca sa prind autobuzul, pt ca fac naveta. am avut ore pana la 2. De la 2 si 20 am avut pregatire. de la 16:20 am fost la M-rea Petru Voda unde eram programat la un preot numi Preotul Iustin care are 93 de ani si este foarte cult si are vederi foarte clare. Trebuia sa intru la ora 17:00-17:30 la acest preot dar de fapt am intrat la ora 22:30...Am ajuns acasa la ora 00:00...Imi pare rau dar exista si alte prioritati inaintea sa-mp-ului. Multumesc.

Posted

Iar nu pot ajunge la antrenament din cauza ca plec de la scoala la 20:00, si ajung acasa la 20:30. Am o rugaminte, puneti antrenamentele la ora 21 daca sa poate.. Multi sunt in aceeasi situatie ca si a mea :violent:

Posted

Am si eu o nelamurire!

Mi'a fost suspendat carnetul, astazi 27.11.2011 in juru' orei 20:00.

Cand il pot lua din nou si cum?! Astept "raspunsurile" voastre, multumesc :tiphat: .

Edit: Esti nebun PeU :))! N'au voie la prostii fata:))

Posted

Bun, dupa 3 zile pot sa dau eu /examen sau tre' sa vorbesc cu x'ulescu sa'mi faca nu stiu ce, care o sa ma trimita la y'ulesc, ala imi zice sa fac asa, iar nu inteleg! Stres fata!

Deci, pot sa dau /examen sau tre' sa rezolv cu cerere, etc. ? :whistle:

Posted

nu o sa pot ajunge la sedinta in seara aceasta pentru ca ies d la liceu la 20, dar am fost la mini-antrenamentul de duminica organizat de Nae :D. sper sa conteze.

Nik in joc: GreeN_ShoOoT

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...