Jump to content
lego_kid

Regulament intern Ballas

Recommended Posts

Regulament intern Ballas.

Orice abatere de la acest regulament v-a duce la rank down sau/si demiterea din factiune, dupa caz.

1. Prima saptamana de la intrarea in factiune este una de proba. Faptul ca ati trecut testele nu inseamna ca aveti loc asigurat.

2. Sunteti obligati sa ascultati de membrii cu rank mare, respectiv patru si cinci, ei find ajutoarele liderului.

3. Desi membrii de rank mare sunt superiorii vostri, ei trebuie sa respecte aceleasi reguli, nebeneficiind de tratament preferential.

4. Ceea ce se discuta pe chat-ul factiunii (/f) sau al aliantei (/fa) este privat. Nu aveti voie sa divulgati ceea ce se discuta in cadrul factiunii.

5. Orice abatere de la regulamentul serverului poate duce la demiterea din factiune.

6. Disputele intre membrii factiunii trebuie sa ramana in cadrul factiunii. Daca problema nu se poate rezolva, toti membrii participanti vor fi demisi.

7. Membrii factiunii nu se raporteaza pe forum sau prin comanda </report>. Daca un membru incalca regulile, informati liderul si el se va ocupa de restul.

8. Nu este permis limbajul jignitor/ofensator pe chat-ul factiunii sau al aliantei. Pentru "glume" cu tovarasii exista chat privat.

9. Liderul stie cand este timpul sa primiti rank up. Nu aveti voie sa cereti rank up si/sau sa stresati liderul. Cine cere rank va fi demis.

10. Nu este permis sa abuzati de comanda </tie>.

11. Nu omorati civili fara motiv. Exemplu de motiv ar fi acela ca v-a atacat, in nici un caz faptul ca nu va place skinul lui.

12. Un coleg care are nevoie de ajutor este prioritatea numarul unu si trebuie sa vina mai presus de orice altceva.

13. Acelasi lucru se aplica si cu actiunile cu intreaga factiune. Daca sunteti chemati la war (de catre lider, de catre un rank mai mare sau de catre un aliat) prezenta este obligatorie.

14. Este interzis sa atacati in safe-zone, indiferent de situatie.

15. Liderul are completa autoritate asupra factiunii si modul in care vrea sa o administreze. Nu aveti voie sa ii criticati deciziile, doar sa va prezentati sugestiile, daca credeti ca merita sa fie auzite.

Regulament ce tine de bunul simt.

Incalcarea acestor reguli nu va duce neaparat la demitere/rank down, insa, daca va regasiti in cele de mai jos, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca nu primiti rank up.

1. Este de preferat sa nu cautati scandal cu alianta adversa.

2. War-ul ar trebui luptat cu arme, nu cu orice altceva care poate sa va treaca prin minte. (Ex: Kamikaze cu masina, Barbierul mortii cu elicopterul, Mike Tyson cu pumnii s.a.m.d)

3. O reputatie proasta ca player inseamna o reputatie proasta pentru factiunea din care face parte.

4. Conceptul de "nonfp" nu poate fi pus complet in reguli, pentru ca mereu o sa gaseasca cineva o cale de a enerva alti playeri. Totusi, este recomandat sa incercati sa fiti cat de fairplay se poate, mai ales la actiunile cu factiunea. (Ex: Nu fugiti de la War la banca LS pana la bariera LV cu 6 inamici in spate , nu fugiti de la War pana la Star Tower ca sa va parasutati in ocean s.a.m.d)

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...