Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

Guest MicroSoft
Posted

Informatii despre caracterul din joc:

- Factiuni precedente: Grove, SMURD

- Job curent: car jacker

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este un gang puternic si foarte bine organizat.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu traficul de arme/droguri, war-uri si omorarea a cat mai multor rivali

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) war, o mica cearta cu unul dintre admini

- Intervalul orar in care jucati: 10:00-00:30

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://img703.imageshack.us/img703/8890/samp067xj.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Vlad s-a nascut in Los Santos intr-o familie modesta, tatal sau fiind mecanic iar mama sa caznica. La varsta de 7 ani, Vlad, impreuna cu parintii sai s-au mutat intr-un apartament de langa Gun Shop Los Santos(gsls); insa proprietarul apartamentului i-a avertizat pe parintii lui Vlad ca este o zona rau famata din cauza luptelor de strada care aveau loc intre gangurile rivale Ballas si Grove Street, primele 3 luni totul a fost bine si linistit dar intr-o zi cand Vlad, impreuna cu un bun prieten de al sau au plecat la magazinul 24/7 pentru a cumpara paine, la venira acasa Vlad si prietenul sau au fost inconjurati de 5 masini versi din care s-au dat jos 15 oameni imbracati in verde si inarmati pana in dinti, era gangul Grove Street, membrii gangului au deschis focul asupra celor 2 prieteni dar acestia au apucat sa se adapoteasca, vazand asta membrii gangului Grove au fugit dupa ei pentru ai prinde cand la un moment dat din coltul strazi au aparut 5 masini mov din care s-au dat jos 15 oameni imbracati in mov si ei inarmati din cap pana in picioare, era puternicul si temutul gang Ballas, acestia vazand ce se petrece cu Vlad si prietenul sau membrii Ballas au deschis focul asupra rivalilor din Grove Street, in schimbul de focuri prietenul lui Vlad a fost ucis iar Vlad, vazand asta nu a stitu unde sa fuga, dar observand-ul pe liderul Ballas ca ii face semn cu mana sa vine la el dupa masina pentru a se adaposti Vlad nu a stat pe ganduri si a fugit la liderul gangului.Lupta s-a terminat membrii Grove Street au fost macelariti de catre puternicul gang Ballas iar Vlad, nu a stiut ce sa ii faca liderului ballas pentru ai multimii ca l-a salvat; insa lui Vlad ii vine o idee si ii cere liderului sa il ia la el in gang pentru ca pe viitor Vlad sa ajunga un temut membru Ballas si sa il razbune pe prietenul sau.La inceput liderul Ballas nu a fost de acord din cauza varstei fragede a lui Vlad dar pana la urma a acceptat ideea lui Vlad si l-a luat la el in gang. Anii au trecut Vlad a fost instruit cum sa traga cu arma si acum cand are 18 ani a devenit un membru Ballas de temut, si este madur ca a reusit sa isi razbune prietenul.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Ilovan Vlad Florin

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Nasaud

- Sex (masculin/feminin): masculin

Imi pare rau dar sunt nevoit sa imi retrag cererea.

Posted

- Factiuni precedente: DNB,Los Santos Vagos,SFR,National Guard,Grove Street,License Faction

- Job curent: nici unul

- Level: 7

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: la ora actuala mi se pare cel mai puternic gang

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu traficul de droguri/arme

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-19:00,00:00-04:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://****.us.../samp186rl.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Loc_Dogg s-a nascut in partea de est a Los Santosului.Neavand tata,de mic ii placea sa stea cu fratele sau mai mare,un Balla Royalty,care,fara sa stie el,facea trafic de droguri cu celelalte gasti din Los Santos.Intr-o seara insa,fratele sau a fost impuscat intr-un schimb de focuri intre gastile Grove Street si Ballas.Cu 2 ani mai tarziu Loc a inceput sa afle tot mai multe despre fratele sau si a decis sa intre in Grove Street pentru a-l omora pe ucigasul fratelui sau.Dupa o buna perioada de timp petrecuta printre membrii Grove Street a reusit sa-l omoare.Nemaiavand nici un scop in viata el decide sa se duca de partea legii si intra in armata.Nu se descurca prea bine din cauza temperamentului sau si hotaraste ca cel mai bine ar fi sa o ia pe urmele fratelui sau si sa intre in Ballas chiar daca stia consecintele acestui tip de viata

- Nume si prenume: Necsoiu Cristian

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Alba Iulia

Retrag cererea

Guest Oieru
Posted

- Nick : Oieru

- Factiuni precedente:--

- Job curent: Car Jacker

- Level:6

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este un gang puternic !

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri/arme ,lupte cu rivali

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):nu am

- Intervalul orar in care jucati: 12AM - 10PM

- Poza cu stats : ://****.us/f/7/samp434k.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Oieru sa nascut in orasul San Fierro. Avea o familie cu putine posibilitati,dar faceau tot posibilul pentru el. Parintii incercau tot felul de joburi,dar cele legale nu`i puteau intretine, asa ca au incercat joburile ilegale. Tatal sau a incercat jobul de dealer si a reusit,dar din pacate mama sa nu a reusit nimic. In timp,tatal lui Oieru a reusit sa faca bani,si s`au mutat in orasul Los Santos. Ajuns acolo,Oieru creste si afla de viata de gangster. S`a imprietenit cu niste membri ai gangului Ballas,care il invatau tot felul.Cu ajutorul lor el crede ca este in stare sa intre candva in acel gang, dar nu prea avea posibilitatea,fiind prea mic. La varsta de 16 ani,tatal sau moare intr`un accident grav produs de Grove Street,un gang rival Ballasului. Frustrat si cu gandul s`o ajute pe mama lui si a se razbuna,Oieru doreste acum sa intre in Ballas.

- Nume si prenume: Lomnoseanu Mihai

- Varsta:17

- Orasul in care locuiti: Bucuresti

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Posted

- Factiuni precedente: -

- Job curent: CarJacker

- Level: 6

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este un gang puternic si respectat de toate factiunile..

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea rivalilor, armele si drogurile

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: De la 8-9 dimineata pana la 12:30 sau 1 seara.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) ****.us/f/818/samp028kc.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Hey_Chorr s-a nascut in Los Santos, cel mai populat oras din San Andreas. El a trait intr-o familie iubitoare, nici saraca nici bogata. Parintii lui Hey_Chorr si-au dorit inca de cand el s-a nascut, ca el sa devina cineva important cand o sa creasca. Totusi, lui Hey_Chorr ii placeau inca de mic masinile si armele. In fiecare zi cand iesea cu prietenii, vedea gangsteri si mafioti peste tot. Cand Hey_Chorr a facut 13 ani, familia lui s-a mutat intr-o casa de langa Glen Park, pe teritoriul Ballas. In fiecare zi Hey_Chorr auzea impuscaturi si strigate, dar pana la varsta de 15 ani s-a obisnuit si a inceput sa se imprieteneasca cu cei de pe acolo. Parintii lui au incercat sa ii explice ca nu este bine ceea ce fac cei din Ballas si celelalte bande si ca nu este bine pentru el sa se implice. Hey_Chorr nu i-a ascultat, ci a vrut sa se alature celor din Ballas. Parintii lui nu mai suportau si au plecat in San Fierro, insa Hey_Chorr a ramas si spera sa intre in cel mai puternic gang, Ballas!

- Nume si prenume: Dragomirescu Cristian

- Orasul in care locuiti: Ploiesti

Posted

- Factiuni precedente: Ballas , F.B.I , TheMafia , U.S.T

- Job curent: Carjacker

- Level: 14

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este primul meu gang dupa wipe , si as dori sa revin

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic arme , droguri si lupta pentru teritorii

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - nu

- Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval orar dar stau 6-7 ore pe zi

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/38/samp014ys.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Numele meu este InkAndrei. M-am nascut la maternitatea din Los Santos. Parinti mei au murit atunci cand eu m-am nascut . Ei au fost omorati de membrii din Grove Street si medici de la maternitate au reusit sa ma salveze pe mine.La varsta de 18 ani mi-am luat un job pentru a face bani pentru ca nu ma descurcam numai cu alocatia.Negasind un job m-am apucat de furat masini ( CarJacker).Acum la varsta de 19 ani pentru ami razbuna parintii vreau sa intru in Gangul Ballas.Am activat in ballas 2 saptamani si ceva dupa care m-am horat sa ies . Apoi am intrat in FBI unde am activat 2 saptamani si am avut rank 2.Urmatoarea factiune a fost TheMafia unde am castigat concursul de Cea mai puternica mafie si am detinut rank 1.Dupa 1 sapt de activitate in TheMafia mi-am dat demisia. apoi m-am hotart sa depun o aplicatie in Underground Street Tuning pentru a-mi face prieteni noi , sa ajut factiunea si sa organizez curse.Dupa ce mi-am dat demisia din UST am hotarat sa reintru in gangul Ballas sa termin ce am inceput.

- Nume si prenume: Dinu Andrei

- Varsta: 19

- Orasul in care locuiti: Lupeni , jud Hunedoara

Posted

- Factiuni precedente: -

- Job curent: CarJacker

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este un gang puternic si respectat de toate factiunile..

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea rivalilor, armele si drogurile

- Intervalul orar in care jucati: De la 8-9 dimineata pana la 12:30 sau 1 seara.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) ****.us/f/818/samp028kc.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Hey_Chorr s-a nascut in Los Santos, cel mai populat oras din San Andreas. El a trait intr-o familie iubitoare, nici saraca nici bogata. Parintii lui Hey_Chorr si-au dorit inca de cand el s-a nascut, ca el sa devina cineva important cand o sa creasca. Totusi, lui Hey_Chorr ii placeau inca de mic masinile si armele. In fiecare zi cand iesea cu prietenii, vedea gangsteri si mafioti peste tot. Cand Hey_Chorr a facut 13 ani, familia lui s-a mutat intr-o casa de langa Glen Park, pe teritoriul Ballas. In fiecare zi Hey_Chorr auzea impuscaturi si strigate, dar pana la varsta de 15 ani s-a obisnuit si a inceput sa se imprieteneasca cu cei de pe acolo. Parintii lui au incercat sa ii explice ca nu este bine ceea ce fac cei din Ballas si celelalte bande si ca nu este bine pentru el sa se implice. Hey_Chorr nu i-a ascultat, ci a vrut sa se alature celor din Ballas. Parintii lui nu mai suportau si au plecat in San Fierro, insa Hey_Chorr a ramas si spera sa intre in cel mai puternic gang, Ballas!

- Nume si prenume: Dragomirescu Cristian

- Orasul in care locuiti: Ploiesti

As fi recunoscator daca v-ati uita si pe cererea mea... O poza noua cu /stats: ****.us/f/715/samp035wj.png/

Posted

- Factiuni precedente:-

- Job curent:bodyguard

- Level:6

- Sex(masculin/feminin):M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:pt ca e o factiune generoasa

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:war droguri batai de strada vinderea armelor etc

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)warn pt ca am dat /q cand am fost legat

- Intervalul orar in care jucati:10:00 de dimineatza pana la 2:00 de diminetza

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/607/samp006co.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

Ma numesc tZunamY si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,Intr-o zi familia lui a fost atacata de Grove street.tZunamY nu a stiut ce s-a intamplat un prieten de-al lui a vazut totul si ia explicat ca un gang iau omorat parintzii.tZunamY era pe strazi din nou acel gang a vrut sal omoare si pe el dar membrii din ballas iau sarit in ajutor salvandul el vroia sa devina un membru ballas.Acum asteapta decizia liderului moses

- Nume si prenume:Ghitza Ionutz

- Varsta:12

- Orasul in care locuiti:Prahova

- Sex (masculin/feminin):M

Posted

- Factiuni precedente:SFR, PD, Ballas, Cnsilieri

- Job curent: secundar: car jacker

- Level:11

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: like :D

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: lucruri ilegale

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): none

- Intervalul orar in care jucati:mai mereu

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/845/samp001uz.png/%5Dhttp://img845.imageshack.us/img845/4121/samp001uz.png "]/stats

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : In vara anului 2009, in SanFiero , se naste un baiat numit Semos.Acesta avea o stare materiala destul de bune, neducand lipsa la nimic. Acesta urmeaza scoala din SF iar pentru liceu este nevoit sa se mute in Los Santos. Tocmai in prima zi de liceu, pe trecerea de pietoni, Semos este lovit de o masina de culoare mov, lucru care il face sa lesine. Fara sa stie, din masina, coboara in mare graba trei barbati in mov, si urca pe Semos in masina si il duc la Spitalul LS unde ii platesc tanarului operatiile si perioada de recuperare. Semos afla mai tarziu ca acei trei oameni erau membri ai gangului Ballas, un gan de temut in LS, cunoscut pentru cruzimea sa. Totusi, tanarul Semos a fost ajutat de acestia, dupa cateva luni de la incident, Semos reuseste sa obtina o intrevedere cu liderul gangului : Perpripiu.

Aici ii sunt testate cunostiintele ilegale, insaSemos nu exceleaza. Perpripiu este gata sa il respinga, insa cei trei oameni, intervin din nou pentru Semos, spunand ca il vor invata personal pe 'boboc' tot ce trebuie sa stie. Stiind ca sunt oameni de onoare, Perpripiu, accepta si il invita pe Semos in Ballas. Acesta, incetul cu incetul isi cladeste respectul alaturi de gangul Ballas. In scurt timp, Perpripiu paraseste gangul iar la conducerea sa, vine MusiC. Dupa o cearta cu liderul, Semos se hotaraste sa iasa din Ballas.

Acesta vrea sa se calmeze, pentru ca stie ca e spre binele familiei sale, asa ca aplica in LSPD, fiind insa respins. Totusi, acesta aude la scurt timp de un gang, San Fiero Rifa care a devenit foarte puternic de la venirea noului lider : Perpripiu. Semos aplica, fiind testat de un om de baza din SFR : Alexxutzu. Acesta trece testele cu brio. In SFR, Semos are cea mai frumoasa perioada, Alexxutzu ii devine unul din cei mai buni prieteni, alaturi de Dan33, miticazauca si multi altii. Totusi, Semos este fortat la o mica perioada de inactivitate, timp in care, contul ii revine unui bun prieten pt. a asigura prezenta la war-uri. Intors cu forte proaspete, Semos afla cu stupoare ca a fost banat pt reclama.....

Vrand sa-si dovedeasca nevinovatia, Semos incepe o alta viata, de data aceasta numindu-se [Mr]Semos. La level 3, [Mr]Semos aplica penttru functia pe consilier, ajutor pentru noul primar , shp4nky . Pe perioada petrecuta aic, [Mr]Semos gaseste in shp4nky un model de urmat. Totusi la scurt timp... vine WIPE.

Pe noul mod, Semos revine din nou, cu forte proaspete, asa ca la level 2, acesta aplica din nou in SFR. Insa lucrurile nu mai sunt la fel, kidzeen este demis si in locul sau este pus Rohan, un lider super de treaba, bun prieten cu Semos. Apoi pentru a-l ajuta pe Rohan, este introdus si Drake. Insa incetul cu incetul, activitatea membrilor SFR scade, iar Semos stie ca e timpul sa plece, asa ca demisioneaza. Sta putin timp civil, pentru a-si clarifica lucrurile. Prima idee a fost sa intre in Mafia, o mafie foarte organizata si periculoasa. Insa, cand vede ca HkR este noul lider al Departamentului de Politie, Semos aplica, trecand testele.Insa iese dupa o cearta cu Adi, acum el vrea sa revina in gangul care l-a format .... Ballas

- Nume si prenume: Ganescu George

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti: Targoviste

- Sex (masculin/feminin): M

Posted

-Factiuni precedente: Departamentul de politie

- Job curent: Detectiv,dar o sa iau arms dealer.

- Level:11

- Sex(masculin/feminin): Masculin.

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este factiunea mea preferata si in care am activat cel mai mult pe acest server.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficuri ilegale,waruri,etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu.

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata si seara.

- Poza cu stats :Here.

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :Razor_Lucy s'a nascut in marele spital din centrul Los Santosului.El a locuit impreuna cu parintii lui o mare perioada de timp.Traind la periferia orasului familia lui Razor nu era o familie bogata,dar nici foate saraca.Tatal lui muncea in fiecare zi ca sa abia bani pentru bunurile casnice iar mama lui statea acasa si avea grija de casa si de Razor.Cand el a crescut a mers si el la munca cu tatal lui.Bani nu le mai ajungeau deoarece mama lui era intr'o stare foarte grava si trebuia sa plateasca medicul sa vina la ea acasa sa o vada in fieacre zi pentru ca nu'si permiteau sa o tina la spital.Intr'o seara tata lui Razor s'a hotarat sa plece mai repede la munca si sa vada cum se smite sotia lui.Razor a mai ramas putin peste program ca sa primeasca un plus de bani.Cand el a plecat acasa a vazut pe o straduta ingusta din spatele casei cum fugeai multi gasteri si se auzeau niste tipete de la casa lui.Cand a ajuns acasa a vazut ca aceasta este in flacari si parintii lui inauntru.Acesta a sunat repede la pompieri si la medici sa vina sa'i salveze.Razor si niste vecini au incercat sa stinga focul dar nu au reusit,pana au ajuns pompierii casa era distrusa total si parintii lui nu mai erau.Acesta nu mai stia ce sa faca si nu mai avea nici unde sa doarma.Urmatoare zi cand a mers la munca,seful lui a auzit ce s'a intamplat si s'a hotarat sa'l plateasca putin mai bine pe Razor ca sa se poata descurca.Acum Razor locuia impreuna cu bunicul lui tot in aceeasi zona.Intr'o seara Razor s'a gandit ca ar fi bine sa afle cine i'a omorat parintii si sa incerce sa se razbune.Acesta a incercat sa se inroleze cu gangsterii din zona.Mergand cu ei aproape peste tot a fost nevoit sa renunte la slujba pe care o avea.A aflat ca tatal lui avea o datorie la acei gangsteri pe care nu a putut'o plati si de accea gangsterii i'au dat foc la casa.Razor a mai aflat si cine a aruncat cu molotov in casa si s'a hotarat sa se razbune pe el.Intr'o seara l'a vazut singur pe strada pe acel gangster care a aruncat cu molotov si a incercat sa'l ucida dar ceilalti gangsteri erau dupa colt si l'au prins pe Razor,bunicul lui a vazut de pe geam ce se intampla si a sunat la politie,politia a ajuns cat te repede a putut si l'a salvat pe Razor,iar pe gangsteri i'au luat cu ei.Razor a vazut cat de organizata e politia si cat de frumos lucreaza impreuna si s'a hotarat sa li se alature,a reusit,Razor a deveit un membru al Departamentului de Polite.Dupa un scurt timp Razor a parasit departamentul din cauza unor certuri.Acum el vrea sa devina din nou un gangster si isi depune CV'ul la Ballas.

- Nume si prenume: Luci Petri.

- Orasul in care locuiti: Nasaud.

Posted

- Factiuni precedente: Ballas , F.B.I , TheMafia , U.S.T

- Job curent: Nu am

- Level: 15

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este primul meu gang dupa wipe , si as dorii sa revin

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic arme , droguri si lupta pentru teritorii

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - nu

- Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval orar dar stau 6-7 ore pe zi

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) 2h4jqx1.png

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Numele meu este InkAndrei. Parinti mei au murit atunci cand eu m-am nascut . Ei au fost omorati de membrii din Grove Street si medici de la maternitate au reusit sa ma salveze pe mine.La varsta de 18 ani mi-am luat un job pentru a face bani pentru ca nu ma descurcam numai cu alocatia.Negasind un job m-am apucat de furat masini ( CarJacker).Acum la varsta de 19 ani pentru a-mi razbuna parintii vreau sa intru in Gangul Ballas.Am activat in ballas 2 saptamani si ceva dupa care m-am hotarat sa ies . Apoi am intrat in FBI unde am activat 2 saptamani si am avut rank 2.Urmatoarea factiune a fost TheMafia unde am castigat concursul de Cea mai puternica mafie si am detinut rank 1.Dupa 1 sapt de activitate in TheMafia mi-am dat demisia. Apoi am aplicat pentru factiunea Underground Street Tuning pentru a-mi face prieteni noi , sa ajut factiunea si sa organizez curse.Dupa ce mi-am dat demisia din UST am hotarat sa reintru in gangul Ballas sa termin ce am inceput.

- Nume si prenume: Dinu Andrei

- Varsta: 19

- Orasul in care locuiti: Lupeni , jud Hunedoara

Posted

- Factiuni precedente:PD , Hitman Agency

- Job curent: Civilian

- Level: 14

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: In timpul activitatii mele in celelalte factiuni alianta triadelor mi-au creeat probleme, si eu nu am avea drept sa ma razbun. Acum o pot face din placere.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri, Materiale, illegal things . :)

- Intervalul orar in care jucati: 18:00 ~ 00:00

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/842/samp501yg.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : GrEaTBiRD s-a nascut in orasul Los Santos, la spitalul de urgenta, (unde l-a avut ca doctor pe Melvin), fiu al unui renumit avocat si al unei cunoscute reporterite. Parintii s?I au avut grija sa-l dea la scoala din timp, si odata cu trecerea anilor a obtinut licentele semnificative fiecarei ramuri a scolii. Dupa ce a terminat si un liceu sportiv, s-a inscris la Academia de Politie , unde a fost si admis. Dupa cativa ani, Greatbird a terminat academia, si era unul dintre Cadetii Departamentului de Politie Los Santos. In timpul activitatii sale, Greatbird a intervenit intre un conflict dintre un membru al gang-ului Ballas si un rival de al lui, din Groove. Greatbird l-a favorizat pe membru Ballas-ului, arrestandu-i rivalul. Groov-ul a facut o constatare catre directoratul Departamentului de Politie, motiv pentru care Great a fost demis din functia sa. In timpul activitatii sale ca Politist, el a aflat de la un suspect de o organizatie criminala, care omoara pentru sume diferite de bani, aceea fiind Hitman. Din sursele sale obtinute in perioada activitatii sale, a ajuns la liderul Agentiei, unde si-a depus CV-ul. Dupa ce a trecut cateva teste , banale pentru el, a intrat in factiune. A activat ca hitman pana a ajuns la rang-ul de Agent, dupa care a decis ca rolul sau nu este acela de asasin platit, ci de ucigas, incurajand-ul si talentul sau de a trage cu Deagle-ul. Parasindu-si fosta factiune, aceea de Agent Hitman, cu lacrimi in ochi dar cu ganduri criminale, incearca sa dea de Moses, liderul Ballas-ului, pentru a intra in perioada de testare, si sa faca ravagii pe strazile oraselor.

- Nume si prenume: Ronen Leonard

• Upvote 1
Posted

- Nume (in joc) : Nanok

- Varsta (in joc): 14

- Factiuni precedente: Consilier

- Job curent: News Reporter

- Level: 5 dar am 28/24 Respect (As vrea sa ma intelegeti imi trb 60.000$ pt a creste lv si deaabia am 7.000$)

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este factiunea mea de suflet pe acest server am fost si voi fii un Ballas

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri

- Antecedente: -

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata de la 8-9 pana la 10 seara

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/691/samp011pm.png/

- Biografie : Nanok sa nascut acum 14 ani intrun satuc din Los Santos tatal sau a murit acum 4 ani intrun accident de masina asa ca a ramas doar cu mama sa.Fiind foarte saraci Nanok a trebuit sa plece intrun oras mai mare la munca ca sa aiba grija de el si de mama lui.Sa angajat ca Vanzator de Arme cu un prieten care la intalnit in Los Santos intro zi cand voia sa mearga la tara so vada pe mama lui a gasit langa casa cateva masini de politie si catva mafioti si gangstari care erau arestati cand a intrat in casa mama lui era moara find omorata de mafioti asa ca find ajutat de prietenu lui sia cumparat un apartament in Los Santos.Intro zi mergea pe strada si ia vazut un Ballas atacat de 2 mafioti atunci sia adus aminte de mama lui sia scos un pistol si la ajutat pe Ballas sai omoare apoi Ballas-ul ia zis daca vrea sa vina in gang la el ca sa se razbune pe mafioti care ia ucis mama el a acceptat sa bagat in Ballas si asa a inceput sai ajute la tot felu de atacuri importriva mafiotilor.

- Nume si prenume: Marin Ionut Danyel

Posted

- Nume (in joc) : Nanok

- Varsta (in joc): 14

- Factiuni precedente: Consilier

- Job curent: News Reporter

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ballas este factiunea mea de suflet pe acest server am fost si voi fii un Ballas

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,droguri

- Antecedente: -

- Intervalul orar in care jucati: Dimineata de la 8-9 pana la 10 seara

- Poza cu stats :http://postimage.org/image/2l7nuszfo/

- Biografie : Nanok sa nascut acum 14 ani intrun satuc din Los Santos tatal sau a murit acum 4 ani intrun accident de masina asa ca a ramas doar cu mama sa.Fiind foarte saraci Nanok a trebuit sa plece intrun oras mai mare la munca ca sa aiba grija de el si de mama lui.Sa angajat ca Vanzator de Arme cu un prieten care la intalnit in Los Santos intro zi cand voia sa mearga la tara so vada pe mama lui a gasit langa casa cateva masini de politie si catva mafioti si gangstari care erau arestati cand a intrat in casa mama lui era moara find omorata de mafioti asa ca find ajutat de prietenu lui sia cumparat un apartament in Los Santos.Intro zi mergea pe strada si ia vazut un Ballas atacat de 2 mafioti atunci sia adus aminte de mama lui sia scos un pistol si la ajutat pe Ballas sai omoare apoi Ballas-ul ia zis daca vrea sa vina in gang la el ca sa se razbune pe mafioti care ia ucis mama el a acceptat sa bagat in Ballas si asa a inceput sai ajute la tot felu de atacuri importriva mafiotilor.

- Nume si prenume: Marin Ionut Danyel

PS: Ai zis so refac cand am lv 6 gata am facut lv 6

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...