Jump to content
lego_kid

Aplicatii Ballas

Recommended Posts

- Nick: Mihai1200

- Factiuni precedente: Medici rank 3,Consilieri rank 2,SFR rank 1,The Mafia rank 1,UST rank 1, FBI rank 1.

- Job curent: Detectiv

- Level: 14

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune foarte organizata si un lider capabil.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: droguri, arme, waruri, killul rivalilor

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am

- Intervalul orar in care jucati: 3-5 ore

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : /stats

- Biografie (minim 100 cuvinte):Mihai1200 s-a nascut in orasul Los Santos, provenit dintr-o familie modesta.A crescut alaturi de parintii lui intr-o casa langa Spitalul Los Santos nu departe de un gang anume Ballas.In cartierul respectiv el se juca cu baieti negri provenind din gangul Ballas.S-a imprietenit cu ei dar intr-un fel a stat la distanta de ei pentru ca nu ii placea felul cum se distrau si felul lor de a-si petrece timpul prin ilegalitati, consumand alcool, droguri si traind mereu cu frica rivalilor.A hotarat sa mearga pe un drum opus si anume in SMURD.S-a angajat ca medic, la inceput fiind doar un simplu internist in spital.Cu timpul a castigat experienta in domeniu, ajungand asistent in cazul operatiilor sau interventiilor de garda.La inceput i s-a parut bun locul lui de munca privind banii, colegii si conditiile.Dupa ceva timp spitalul pierde bani dintr-o afacere, scazand salariile oamenii au devenit mai dusmanosi lasand la o parte respectul fata de colegi.Mihai vazand acestea, a hotarat sa se retraga din SMURD, stand acasa nu prea mult.Se intalneste cu fostii lui prieteni de joaca din copilarie mult mai maturi.A purtat o discutie cu ei si i-au oferit sansa de a se alatura aliantei devenind un gangster.El a acceptat si a devenit gangster SFR.Dupa putin timp este nevoit sa fie mutat la un alt niver si anume intr-o mafie numita The Mafia.Acolo nu i-a placut absolut deloc deoarece nimeni nu ii acorda atentie, nimeni nu vroia sa il ajute sau sa il apere.A avut o discutie ceva mai aprinsa cu toata alianta in privinta statutului lui fata de toti.Pana la urma nu a ajuns nicaieri si a decis sa stea departe de ilegalitati dar totusi, alianta nu l-a uitat.Mihai reuseste sa se angajeze la un service auto in San Fiero traind dintr-un salariu modest de 560$ pe luna.Dupa o saptamana de la angajarea lui, se intorc mafiotii fix la el la garaj unde repara.Fiind ca nu a fost un om fidel al mafiei au decis sa il elimine.El le-a spus ca s-a razgandit in ce priveste aceasta situatie si se va intoarce in alianta alaturi de prietenii lui din copilarie aplicand la gangul Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Stoica Mihai Alexandru

- Varsta: 17

- Orasul in care locuiti: Alexandria

- Sex (masculin/feminin): masculin

Link to comment
Share on other sites

bogdan.MA - respins (mai multa activitate, mai putin stres pe /w, fie ca esti tu sau un prieten de-al tau care ma atentioneaza ca am aplicatii pe forum)

Luger - respins (ti-am spus sa astepti sa mai treaca un timp, acum daca te bag o sa revii la vechile tale obiceiuri)

FocuStar - respins + bl general (aplicatie ballas + hitman in acelasi timp)

Deeny - acceptat pentru teste

GunmaN6 - acceptat pentru teste

RadyX - respins (aplicatii la mai multe factiuni)

StreSs - respins (prea nou, limbaj colorat, ai avut o problema cu unul din membrii mei, vreau sa vad activitate din partea ta si abia atunci sa revii cu o aplicatie)

Calibru - acceptat pentru teste

Ca7al1n - acceptat pentru teste

Mihai1200 - respins (mai multa activitate)

Link to comment
Share on other sites

- Nick: deLetE

- Factiuni precedente: Police Department,National Guard

- Job curent: -(Civil)

- Level: 20

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca imi place foarte mult.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme/droguri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Am warn pe motivu afk la cai.

- Intervalul orar in care jucati: In timpu saptamani dupa ora 14:00 pana seara.

- Poza cu stats :

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

Informatii din viata reala:

deLetE sa nascut in orasul LosSantos intr-o familie decenta.Lui ii placea foarte multa armele.deLetE a avut o viata linistita pana la varsta de 7 ani pana cand langa el sa mutat un baiat mai mare,care venea din orasul SanFiero,iar acesta se ocupa cu trafic de arme/droguri.Dupa o perioada de timp deLetE se alatura vecinului sau si pornesc amandoi pe un drum gresit.Acestia facand numai lucruri ilegale fusesera luati in vizor de catre politisti.deLetE se schimbase atata de mult incat nici parintii lui nu-l mai recunosteau.Intr-o zi pe cand deLetE si prietenul lui se indreptau spre un loc unde trebuia sa destineze o cantitate mare de materiale,pe drum li se inteapa o roata de la masina.Neavand ce sa faca sau gandit sa astepte acolo sperand ca-i va lua cineva.Asteptand foarte mult deoarece erau in apropierea unui desert iar masinile nu prea criculau pe acolo.De departe vad o masina care se indrepta spre ei.Acestia sau pos un fata ei,iar cand sa apropiat mai bine era o masina de politie.Aceasta masina era trimisa sa faca controale de lucruri ilegale.Primzandu-i pe deLetE si prietenul lui cu materiale,acestia vrand sa le confisce mafra,prietenul lui deLetE a scos pistolul si la omorat pe unul dintre politist.Ceilalti vazand cele intamplate au indreptat tinta spre el si lau ciuruit de gloante.deLetE a fost inchis pentru 2 ani,iar dupa ce a iesit si-a propus ca sa se alature si el fortelor de ordine.deLetE ajuns in Police Department era foarte fericit pentru ca devenise si el un om cum se cade.Dar intr-un timp foarte scurt parintii acestuia au fost asasinati de catre niste persoane care faceau parte dintr-un gang din orasul Los Santos.El dorind sa se razbune doreste acum sa se alature celui mai puternic gang din Los Santos,acesta fiind Ballas.

- Nume si prenume: Miescu Ionut

- Varsta: 18

- Orasul in care locuiti: Timisoara

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Nick: BeNNy

- Factiuni precedente: Triads,Grove,DNB,Ballas

- Job curent: -

- Level: 9

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: E frumos.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,mats ,sefie , caterinca

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -

- Intervalul orar in care jucati: -

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :Benny s-a nascut la periferia oraslui San Fierro intro familie obisnuita cu mama casnica si tatal lucra la o uzina de chimicale.La varsta de 16 ani tatal lui a decedat dintr-un accident la munca si a ramas doar el cu mama sa. Dupa ce a terminat liceul s-a gandit ca ar fi bine sa se apuce de o facultate si s-a mutat in Los Santos unde a inceput facultatea de drept. In anul 2 de facultate s-a apucat de droguri si pariuri si a inceput sa i-a bani de la camatari. Prietena lui a incercat din rasputeri sa il aduca pe calea cea dreapta dar cand s-a bagat prea mult in afacerile lui cei din Grove de unde se imprumutase de bani au prinso si violato pentru ca nu isi platise Benny dobanda.Acuma Benny razbunator ca nu poate sa isi continue facultatea si sa mai faca ceva cu viata lui vrea sa se alature gangului Ballas ca sa le arate la Grove ca poate sa fie peste ei si sa isi revina.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Fizbakhsh Bazargani Beniamin Alin ( daca nu ma crezi cauta pe Facebook

- Varsta: 20

- Orasul in care locuiti: Constanta

- Sex (masculin/feminin) M

Link to comment
Share on other sites

- Nick: StefaN20

- Factiuni precedente: Scoala si Politicienii

- Job curent: News Reporter

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca imi place tot ce e legat de acest gang.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Traficul de : Drugs, mats, waruri, kill-uri etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 0 warn-uri

- Intervalul orar in care jucati: 14:00-17:00 si 19:00- 23:30.

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/811/samp005un.png/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : StefaN20 s-a nascut intr-o zi de vara calduroasa in Los Santos. El a primit nota 10 la nastere parintii sai bucurandu-se de acest lucru. Mama lui era o doctorita renumita, iar tatal sau un camionangiu. Cu toate acestea mama si fiul nu stiau ca tatal ascunde un lucru esential fata de ei. El era si un traficant de droguri si de arme, care in orice clipa poate fi prins de politie si inchis. Baiatul s-a decis intr-o zi sa il spioneze sa vada de ce mereu intarzie acasa si cum reuseste sa faca uneori atat de multi bani. El il surpinde pe tatal sau vanzand un deagle si 100 grame de marijuana. Desi persoana respectiva a cumparat tot ce i s-a vandut nu a fost multumit si a inceput o cearta cu tatal baiatului. Persoana era foarte periculoasa, iar tatal nu avea de unde sa stie acest lucru. In acel moment a sunat cateva persoane sa vina in locul respectiv. Dupa 3 minute locul era inconjurat de politisti. In acel moment tatal speriat a incercat sa fuga, dar un lunetist l-a prins si l-a omorat. Baiatul a ramas socat si a fugit acasa cu lacrimile in ochi si i-a povestit tot mamei. Zilele au trecut si baiatul incepea sa se izoleze cat mai mult de mama lui devenind un asa zis "baiat al strazii". A inceput sa stranga bani pe cai ilegale, sa jefuiasca banci, sa falsifice bani, sa vanda droguri si arme, luandu-i pe urme tatalui sau. Un membru din gangul Ballas l-a observat pe baiat si i-a propus sa se alature lor, asa viata lui va fi mult mai buna si lipsita de orice greutate. Baiatul a acceptat sa li se alature , dar acest lucru nu putea fi efectuat pana cand liderul nu ii dadea acordul. El poate decat sa astepte la un raspuns incurajator....

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Stefan

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Targu Neamt

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Gusty

- Factiuni precedente: Triads,SFR,PD (rank-uri 3,2,1)

- Job curent: -

- Level: 11

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am vazut cum se descurca membri si stiu ca nu se lasa batuti.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,drugs ,kill,warruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00

- Poza cu stats : http://tinypic.com/r/iohef4/5

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Gusty a fost criticat inca de mic din cauza numelui sa care era asemanator cu cel de "dragon" , asa ca sa le demonstreze tuturor ca nu e un papa-lapte s-a apucat de furat masini , dupa ce si-a facut un "renume" din aceasta profesie , l-a cunoscut pe Salvatore , dupa ce au inceput s-o arda amandoi impreuna furand masini si pescuind peste , ulterior care era vandut la magazin , mancat sau aruncat inapoi in rau din cauza greutatii mici , dupa ce prietenul sau s-a alaturat bandei Ballas , care era condusa de un lider neinfricat pe nume JustinPA , Gusty a hotarat sa se alature prietenului sau in banda Ballas pentru a-i pazi spatele de dusmani si rivali.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Robert

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

deLetE - acceptat pentru teste

BeNNy - acceptat pentru teste

Stefan20 - respins

Gusty - respins

Mai este un singur loc disponibil in Ballas, cei 3 acceptati pentru teste va trebui sa se lupte pentru el, aveti timp sa dati testele pana duminica aceasta. Acestea fiind spuse, bafta! Ballas nu mai recruteaza!

Link to comment
Share on other sites

- Nick:denis_pop

- Factiuni precedente:SMURD,The Mafia

- Job curent:Job de mats

- Level:8

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Deoarece este o factiune foarte activa si are un lider foarte responsabil.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Arme,droguri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):Nu

- Intervalul orar in care jucati:De la ora 14:00 pana seara.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://postimage.org/image/sxfe4aum5/558a740e/

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : denis_pop sa nascut in orasul Los Santos dintr-o familie cu o situatie materiala nu prea buna ceea ce la determinat la varsta de 18 ani sa se alature unui grup de mafioti care sa numit Ballas care la ajutat foarte mult in asi putea ajuta familia cu bani,si in primul rand la ajutat sa treaca peste starea de depresie pe care o acumulase in copilarie. La aniversarea lui denis_pop ,doi agenti de la F.B.I au intrat in casa si i-au arestat parintii deoarece s-a aflat de ce au fugit dupa ce au incercat sa faca bani..Trist,denis_pop avea de stat 30 ani fara parinti.El a trait impreuna cu bunicii,si ei 2 fosti mari mafioti.La 2 ani dupa ce i-au fost incatusati parintii,denis_pop a aflat ca tatal sau a murit in inchisoare fiind impuscat in spate cand a incercat sa evadeze.El a vrut sa se razbune pe F.B.I asa ca sa alaturat frumoarei factiuni Ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Pop Denis

- Varsta:16 ani

- Orasul in care locuiti:Baia Mare

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick: MicutuLL

- Factiuni precedente: Smurd

- Job curent: Trucker, voi lua Arms dealer.

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit, cu membrii capabili, as vrea sa fac si eu parte din acesta.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Este un gang, omoara alianta rivala, vand arme, warr-uri, etc.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : ----

- Intervalul orar in care jucati: dupa orele 2, pana seara.

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/207/samp007ie.png/

- Poza cu /weaponskills :

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :MicutuLL, poreclit asa de baietii din cartier, s-a nascut in orasul Los Santos, intr-un cartier plin de baietasi, care faceau combinatii, in care politia se temea sa intre. El era un baiat cuminte, era la liceul sanitar din Los Santos, era singur la parinti, iar parintii lui erau foarte multumiti de el. Mama lui a murit cand el avea 2 ani, l-a marcat foarte tare lucrul acesta, dar a trecut peste, ajutat de catre tatal sau. Totul mergea bine, dar tatal lui ii ascundea un lucru, el avea cancer..si era in stadiul cel mai grav, avea mare nevoie de bani pentru operatie. Intr-o zi..tatal sau a cazut la pat, iar el nu stia nimic despre boala. Tatal sau i-a spus tot, iar el plin de manie..si furie, a iesit din casa..l-a parasit pe tatal sau, si s-a inhaitat cu baietii din cartier, vindea droguri, fura..facea doar belele, ca sa scoata banii pentru operatia tatalui sau. Intr-o zi s-a intamplat ca un membru din gangul bine cunoscut Ballas, l-a prins la furat, si chiar l-a ajutat. S-au imprietenit, si i-a povestit membrului Ballas pevestea tataul sau, iar acesta impresionat de aceasta, l-a invitat la Liderul gang-ului pentru a incerca sa fie recrutat. MicutuLL spera acum sa poata scoate banii pentru operatia tatalui sai..i sa fie loial gangului Ballas

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Kiss Norby

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Baia Mare

- Sex (masculin/feminin):M

Link to comment
Share on other sites

- Nick:Luger

- Factiuni precedente:smurd,dnb,the triade , ballas

- Job curent:camionagiu

- Level:12

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:este una dintre cele mai bune ganguri

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:mats , droguri si arme

- Antecedente: 1warn deranjare event

- Intervalul orar in care jucati:9-12/19-24

- Poza cu stats : http://postimage.org/image/91j9qdozf/

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :Luger sa nascut la periferia orasului Los Santos. Acesta cand avea varsta de 10ani acesta sa mutat cu familia in orasul Las Venturas.Peste 5 a venit criza in familia sa si neavand alta posibilitate de a face bani tatal lui sa alaturat gangului DNB . Acesta dupa 4luni a furat niste materiale din seif si liderul a aflat si la impuscat pe acesta. Luger a vrut sa se razbune pe acest gang si a trimis o cerere la ballas acesta fiind un gang rival al DNB.Acum Luger sa mutat in Los Santos si sta cu chirie la o garsoniera asteptand un raspuns de la liderul ballas.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Babiuc Ionut

- Varsta:15

- Orasul in care locuiti:Urziceni

- Sex (masculin/feminin):masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Gusty

- Factiuni precedente: Triads,SFR,PD (rank-uri 3,2,1)

- Job curent: -

- Level: 11

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am vazut cum se descurca membri si stiu ca nu se lasa batuti si imi place foarte mult.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme,drugs ,kill,warruri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Nu am.

- Intervalul orar in care jucati: 15:00-22:00

- Poza cu stats : http://tinypic.com/r/iohef4/5

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Gusty a fost criticat inca de mic din cauza numelui sa care era asemanator cu cel de "dragon" , asa ca sa le demonstreze tuturor ca nu e un papa-lapte s-a apucat de furat masini , dupa ce si-a facut un "renume" din aceasta profesie , l-a cunoscut pe Salvatore , dupa ce au inceput s-o arda amandoi impreuna furand masini si pescuind peste , ulterior care era vandut la magazin , mancat sau aruncat inapoi in rau din cauza greutatii mici , dupa ce prietenul sau s-a alaturat bandei Ballas , care era condusa de un lider neinfricat pe nume JustinPA , Gusty a hotarat sa se alature prietenului sau in banda Ballas pentru a-i pazi spatele de dusmani si rivali.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Robert

- Varsta: 16

- Orasul in care locuiti: Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

Guest Fashionitza

- Nick:nEmEsIsw0w

- Factiuni precedente:smurd,SFR

- Job curent:nu am job deoarece am iesit din sfr,dar am avut dealer de arme

- Level:7

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:vreau sa fac parte din factiunea cea mai activa

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:trafic droguri/arme,waruri,killuri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu am avut ban

- Intervalul orar in care jucati: 10:00 12:00 si 16:00 19:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

View post on imgur.com

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :nEmEsIsw0w sa nascut in los santos.Tatal sau era camionagiu iar mama lui era somera.Odata cand tatal sau ducea o livrare era cu fiul sau.cand Tatal era pe cale sa duca livrarea ia zis lui nEmEsIsw0w sa iasa din masina ca sa mai ia aer.atunci cineva sa inzbit in duba tatalui si sa rasturnat.Tata lui nEmEsIsw0w si a murit.nEmEsIsw0w. Cand a venit acasa si ia spus mamei sale mamei nui venea sa creada.la nici un an dupa incident ii moare si mama.Acum nEmEsIsw0w este singur la nouasprezece ani.el ramane singur caci na avut cine sal creasca.cand mergea in cartier erau numai mafioti care isi bateau joc de el.La douazeci de ani sa hotarat sa intre si el intrun gang si acum nimeni nu isi mai batea joc de el caci are prieteni la nevoie

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Velescu Paul

- Varsta:15 ani

- Orasul in care locuiti:targu neamt

- Sex (masculin/feminin):masculin

Link to comment
Share on other sites

Luger - acceptat pentru teste (ultima sansa)

Gusty - respins (nu iesi in evidenta cu nimic pe server, inactiv)

nEmEsIsw0w - respins (nu cred ca ai face fata)

Ballas recruteaza playeri activi si capabili! Va asteptam aplicatiile!

Link to comment
Share on other sites

Informatii despre caracterul din joc:

- Nick: CovaLeR

- Factiuni precedente: Politicieni

- Job curent: Camionagiu

- Level: 6

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Mam plictisit si vreau sa intru intrun gang si sunteti cei mai puternici

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de droguri/arme warr-uri killuri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nu am avut ban

- Intervalul orar in care jucati: 11:00 13:00 si 17:00 19:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):

View post on imgur.com

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : CovaLer s-a nascut in orasul Los Santos.El traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. Covaler avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Intr-o zi venind acasa de la scoala, si-a gasit parintii intr-o balta de sange. In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost ca niste rude l-au luat si au avut grija de el. L-au educat foarte bine, avea rezultate foarte bune la scoala. Terminand scoala, parintii lui adoptivi l-au dat la un curs de Taxi, pentru a-si face proprii bani. Covaler a fost foarte fericit atunci cand si-a gasit un job. Dorea sa munceasca din greu, sa castige bani frumosi si sa ajunga cineva. Dupa ceva timp, Covaler a aflat ca este dat afara din compania de Taxi. Nestiind ce sa mai faca, se intorcea cu greu spre casa. La un moment dat, se aseaza pe o bordura si isi amintea de clipele bune. Deodata, apar 2 masini de gangsteri, in frunte cu liderul lor JustinPA. Acestia, s-au dus la el, au facut cunostiinta si se intelegeau foarte bine cu el. Covaler era fericit ca si-a facut noi prieteni, se simtea ca intr-o noua familie. Dorind sa ramana mereu cu ei, la bine si la greu, in acest moment el a aplicat la Ballas si asteapta un raspuns de la JustinPA.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Ciprian Anghel

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Piatra Neamt

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Sandokan

- Factiuni precedente: NG, SFR, Ballas, DNB, Medici, TheTriads.

- Job curent: Detectiv

- Level: 10

- Sex(masculin/feminin): masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune serioasa.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu traficul de arme si droguri , asistarea si organizarea war-urilor/luptelor stradale.

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Ban pentru BugAbuse( cand am luat ban eram nou pe srv. jucam de o saptamana si cv.) si warn pentru Non-fp.

- Intervalul orar in care jucati: In timpul saptamanii 2-3 ore si in weekend 3-4 ore.

- Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/40/samp041jp.png/

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Sandokan s-a nascut in Los Santos. La varsta de 9 ani , tatal sau a murit de cancer. A fost o lovitura mare pentru el. Dupa ce s-a maturizat el a cunoscut arta furtului de masini, invatand tot mai multe despre acest job ilegal. La un moment dat mama sa a trebuit sa plece si sa lucreze in strainatate ca sa poate sa trimita niste bani acasa. Sandokan astepta cu nerabdare ca mama lui sa-i trimita niste banii sa aiba ce manca. Dar cum mama lui inca nu-i putea trimite banii a fost nevoit sa prinda pesti pe care o parte sa-i manance si o parte sa-i vanda ca sa poata trai. La un moment dat el a cunoscut cativa prieteni care l-au ajutat cu niste bani, iar intr-o zi cand mergeau sa cumpere mancare si haine, o masina plina cu membri GroveStreet au oprit in fata masinii lor. Atunci prietenii lui Sandokan au scos armele ca sa se apere. Un prieten al lui Sandokan a fost impuscat in piept de un membru GroveStreet. Sandokan si prietenii sai l-au dus la spital, iar in timp ce era pe targa , prietenul lui Sandokan i-a dat arma sa. Prietenul lui Sandokan murise, iar ceilalti prieteni i-au spus ca erau membri Ballas. Sandokan auzind toate acestea a spus ca pentru prietenul sau drag care a murit va intra si el in Ballas si se va razbuna cu sange rece pe GroveSreet si factiunile aliate. Asa ca Sandokan si-a depus CV-ul , iar acum asteapta un raspuns de la lider factiunii Ballas anume JustinPA.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Barcs Cristian

- Varsta: 11 ani

- Orasul in care locuiti: BaiaMare

- Sex (masculin/feminin): masculin

PS: Chiar daca am 11 ani nu inseamna ca nu ma pricep pe GTA.(joc de 2 ani)

Link to comment
Share on other sites

Guest DHS

- Nick:RiScX

- Factiuni precedente:NG,PD,FBI,Smurd,Politicieni

- Job curent:NG

- Level:10

- Sex(masculin/feminin):masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Doresc sa vad cum e sa fiu intr-o mafie

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill-uri,droguri,arme,war-uri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)

- Intervalul orar in care jucati:17:00 - 20:00

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):i.imgur.com/Z9nSG.png

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :

In primavara anului 2011 , RiScX s-a nascut in orasul Los Santos , el a crescut alaturi de parinti pana la varsta de 17 ani . Avea prieteni din 3 orase diferite si se intalnea mereu cu ei sa bea , sa fumeze , sa se bata , era usor influentabil asa ca anturajul l-a schimbat . Intr-o zi unul dintre prietenii lui statea pe o banca in Glen Park si a vazut un membru Grove Street cum se ascundea , a venit si Gang iar acesta ii arata acea persoana cum se ascunde de cineva , ei se uitau fara sa para suspiciosi .. si deodata venii o masina de culoare mov , au coborat 4 tipi cu bentite mov iar cei 2 care se uitau la toata scena au vazut cum cei 4 tipi au omorat acel membru Grove Street deoarece era o rivalitate imensa intre ei iar acel membru Grove Street ramasese pe cont propriu pe teritoriul Ballas . Intr`o zi RiScX se apuca de munca incercand sa uite cele vazute , iar un prieten l-a indemnat la jaful de masini .. a vazut ca se descurca excelent dar nu-i prea parea bine ca face asta . Prietenul sau intrase in acel gang iar el ramasese cu munca .. acum e mai mare si vrea sa intre alaturi de prietenul sau in Ballas gang pentru a fi cu o familie pentru ca cei de acasa sunt deja o tinta mult prea usoara si nu mai poate locui impreuna cu ei , e pregatit sa isi lase familia si sa faca un pact cu cei din Ballas si sa intre aici .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume:Trofin Valentin

- Varsta:12

- Orasul in care locuiti:Targu Neamt

- Sex (masculin/feminin):masculin

Link to comment
Share on other sites

CovaLer - respins (nu ai experienta, nu cred ca vei face fata)

Sandokan - respins (nu cred ca te vei descurca)

RiScX - adaugat pe blacklist, permanent

Ballas recruteaza in continuare, asteptam aplicatiile dumneavoastra!

Link to comment
Share on other sites

Postez pt un prieten ca nu are cont pe forum si nu se descurca :)

- Nick: Nycu93

Factiuni precedente:Nici una

Job curent:Nici unul

Level:6

Sex(masculin/feminin):M

Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este un gang bine organizat

Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cu trafic de droguri , taxe de protectie si cu smecherie

Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): nup ... deabia m-am apucat de joc

Intervalul orar in care jucati: Cand am timp .. dupa scoala seara de obicei

Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://tinypic.com/view.php?pic=20hubsl&s=6

Poza cu /weaponskills :Numai exista weaponwkills

Biografie (minim 100 cuvinte) - : nycu93 s-a nascut in Las Venturas , chiar in fata celebrului casino "Caligulas" deoarece mama lui aflata in taxiu a nascut prematur . Ajuns la varsta pubertatii , nycu93 a inceput sa frecventeze casinourile , deoarece nu mai avea bani "de pierdut" la casinouri a inceput sa fure bani de la mama sa , in cele din urma a fost prins si parasit de aceasta . Nycu93 nu se putea abtine sa nu mai frecventeze casinourile si astfel s-a imprumutat cu o suma importanta de la unu membru la mafiei The Triads , timpul a trecut iar nycu nu putea restitui imprumutul , iar din pricina acetui motiv mama sa a fost ucisa de catre membrii The Triads. Astfel, vanzand la ce a dus "foamea" lui pt jocurile de noroc s-a decis sa renunte la jocuri si tot odata sa inceapa alta viata mutandu-se in Los Santos , sa aplice pt gangul Ballas si sa se razbune pe moartea mamei sale.

Informatii din viata reala

Nume si prenume: Stefan Ghiorghidiu

Varsta:19

Orasul in care locuiti: Focsani

Sex (masculin/feminin): Nu a mai fost intrebarea asta o data =))? masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: Sayid

- Factiuni precedente: PD

- Job curent: NR

- Level:29

- Sex(masculin/feminin): M

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Gang bun, alianta puternica, lider fost membru PD baiat de nota 10, membrii ok.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,mats,drugs.

- Antecedente(ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn-weapon skill acum ceva timp...

- Intervalul orar in care jucati: nu am un interval anume.

- Poza cu stats : ruu238.png

- Poza cu /weaponskills : -

- Biografie (minim 100 cuvinte) - : Am inceput sa joc sa:mp pe linkmania din 09 August 2011.Inainte de a incepe un nou cont pe acest server, am mai jucat si pe un alt server RP unde am detinut admin 1337.Pe LinkMania, mi-am facut cont, am inceput sa imi procur job-urile dupa care acest server m-a atras foarte mult, playerii erau intelegatori la fel si membrii din staff, intotdeauna iti acordau tot ajutorul lor la nevoie.Am facut level 6 dupa care am intrat in SFR (San Fiero Riffa) pe vremea cand era Erick lider, o factiune foarte frumoasa, am stat in ea pana am capatat ceva cunostiinte despre viata gang-sterilor.Dupa un scurt timp am iesit si m-am hotarat sa ma duc in una din aliantele acestei factiuni, Ballas, un gang foarte motivat, intotdeauna tulburam tot LS-ul cu fostii colegi.Mi-am petrecut si aici ceva timp pana cand s-a ajuns la niste certuri pe care nimeni nu le putea intelege.M-am decis sa merg in Grove Street, rivalii celor din Ballas, mi-am petrecut foarte mult timp in aceasta factiune, liderul ne asculta la toti deciziile si mereu era foarte rabdator si ingaduitor cu noi.Dupa un timp foarte indelungat, multi imi spuneau sa imi accept singur o sansa de a aplica la fortele de ordine.Am demisionat din Grove si am aplicat la Police Department.Speram sa am o sansa la acest departament dupa o intreaga viata de mafiot.Odata acceptat pentru teste, am decis sa raman in aceasta factiune deoarece era una foarte serioasa, membrii capabili si lideri intelegatori.Imi dedicam tot timpul meu acestei factiuni, patrulam impreuna cu colegii, mergeam la controale rutiere, wanted list-ul era gol mereu, organizam evenimente in cadrul factiunii cu acordul liderului, etc.A venit momentul cand am primit Membrul Lunii si o noua functie, "Lider Rutiera" , mi-a placut foarte mult aceasta divizie, imi placea sa organizez playerii noi acceptati in factiune.In fiecare saptamana organizam cate o sedinta pentru aceasta divizie.A venit momentul cand HkR, fostul lider a fost promovat ca si Admin level 2.Am ramas o perioada fara lideri.In aceasta perioada, eu impreuna cu Zozo am coordonat intregul departament, am participat la concursuri organizare de Admini, pana cand le-am si castigat.Venise momentul cand am fost promovat ca cel mai competent politist deoarece ma implicam foarte mult.Atunci am fost promovat rank 4.Dexter fiind noul lider PD, a gresit in legatura cu o problema si a fost demis.In acel moment, se cauta lider PD.Am trimis cerere cu speranta ca voi fi unul din cei alesi.A trecut ceva timp si coordonatorul mi-a acordat o sansa ca si lider PD.Fiind lider 5 luni, in tot acest timp mi-am dat toata silinta pentru a invata membrii cum sa actioneze cat mai corect.Am facut intr-asa fel incat sa creez o noua divizie, "Academia de Politie".Aici am instruit playerii de la level 3+ cum e sa fii politist, cum trebuie sa actionezi, regulile si regulamentul intern.La un moment dat am fost demis din functie pentru abuz de rank.Am acordat gresit rank unui player si mi-am asumat intreg riscul.Mi-a parut foarte rau pentru aceasta pierdere si pentru tot acest timp pierdut alaturi de cei din staff.Avand foarte multi prieteni , atat simpli jucatori,cat si admini , si GM,mi-a fost mult mai usor sa imi continui cariera pe acest server ca si player.Mi-am castigat increderea in multi playeri.

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Nicolae Bogdan

- Varsta:17

- Orasul in care locuiti: Rm.Valcea

- Sex (masculin/feminin): M

Link to comment
Share on other sites

- Nick:denis_pop

- Factiuni precedente:SMURD,Mafia

- Job curent:Detective

- Level:8(si 30 puncte)

- Sex(masculin/feminin):Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este un gang puternis si foarte bine organizat de lider.

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill-uri,droguri,arme,war-uri

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):-

- Intervalul orar in care jucati:14-18,19-22

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://postimage.org/image/3lz77hs0x/

- Poza cu /weaponskills :-

- Biografie(minim 10 de cuvinte):denis_pop s-a nascut in Los Santos.Necunoscandu-si tatal,a invatat aproape tot de la fratele lui mai mare,omul pe care il considera un model de urmat.Chiar si cu impotrivirea mamei,nu a durat mult timp pana cand denis a inceput sa se antureze cu fratele sau si cu ceilalti golanasi din cartier facand mici infractiuni.La doar 16 ani denis_pop este prins furand dintr-un magazin si petrece 6 luni intr-un centru de corectie din Los Santos.La nici o saptamana dupa ce se intoarce,mama lui moare,avand o ultima dorinta pentru fiul cel mai mic.Sa incerce sa se indrepte si sa lase stilul sau de viata in urma".denis_pop asculta cu sfintenie cuvintele mamei lui si aplica pentru o scoala de soferi unde trece toate testele cu brio.Dar,cum soarta nu era niciodata de partea lui,denis_pop a fost fortat sa demisioneze din cauza salariului foarte mic.Frustrat,el se gandeste din nou sa apeleze la fratele sau,care,era acum un membru complet al gastii Ballas.

-Nume si prenume:Pop Denis

- Varsta:16

- Orasul in care locuiti:Baia Mare

- Sex (masculin/feminin):Masculin

Link to comment
Share on other sites

- Nick: GunmaN6

- Factiuni precedente: SmurD

- Job curent: TruckeR

- Level: 7

- Sex(masculin/feminin): Masculin

- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece este un gang puternic cu membrii seriosi si lider de nota 10 .

- Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War , kill , drugs , mats , arme .

- Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) ----nu am avut .

- Intervalul orar in care jucati: cam 4 ore - 5 ore , dar depinde si de orarul scolar , miercurea am mai multe ore si nu voi putea sa fiu on 5 ore :D , depinde de scoala , ex : lunea si miercurea : nu cred ca voi avea 5 ore , scoala multa .

- Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/815/samp000kd.png/

- Poza cu /weaponskills : ------

- Biografie (minim 100 cuvinte) - :

GunmaN6 sa nascut acum 15 ani intr-un sat micut din padurile Ls . Acesta de mic a fost bine crescut si avea si un frate mai mare , de care nici el nici parintii sai nu stia prea multe de el, deoarece pleca dimineata si venea noaptea acasa . Intr-o zi cand sa trezit GunmaN6 vazusera afara pe fratele sau , acesta era acasa . GunmaN vroia sa se joace cu fratele sau si acesta a decis sai dea un deagle sa il invete sa traga cu arma pentru ca pe viitor nu se stia nimic . Acesta cum avea arma in mana incepusera sa traga si el , parintii sai cand auzisera se speriasera si se certasera cu toti , dar pana la urma nu avusera de ales si la lasat sa invete si el sa traga cu arma.

Cand vazuse tata-l si fratele sau ca este un expert la deagle sau hotarat sai spuna GunmaN6 (Pistolar) , ( 6 numarul sau preferat , si data in care sa nascut acesta ) . Peste un timp fratele sau statea mai tot timpul acasa si nu mai pleca mereu cum facea inainte . Intr-o seara cand stateau toti la masa venisera o banda numita Grove Street si ii ucisera parintii si pe fratele sau in fata lui GunmaN6 la masa , acei Grove Steet au spus " Lasal pe acesta ca este prea mic si nu stie el ce se intampla , si tot o sa moara , este singur nu are cine sa-l creasca " , atunci el a jurat ca o sa se razbune pe acei banditi numiti Grove Steet , si in acea seara a plecat singur de acasa ingrozit de ce sa intamplat . Dadusera de o alta banda numita Ballas , fugise si de acestia dar unul dintre membrii ballas in prinsese , si in intreba ce cauta el singur pe strada , unul dintre marii membrii ballas in recunoscuse si stiia ca este fratele unui membru Grove Street si acestia se hotarase sa-l omoare ca razbunare pe fratele sau , dar GunmaN6 le spunesera " la ce bun , toti din familia mea sunt morti , acum este randul meu " , cand auzisera asta grove il intrebasera ce sa petrecut si acesta ii povesti totul si ca el vrea sa se razbune , celor de la ballas li se facu mila si il crescuse si fusese si ei mirati de cum trage acesta cu arma , acum ca a crescut mare GunmaN6 vrea sa se alature celor de la Ballas ca sa se razbune pe ei pentru familia sa stiind ca Ballas si Grove sunt rivali de cand cerul si pamantul , dar totul depinde de liderul Ballas JustinPA .

Informatii din viata reala:

- Nume si prenume: Florin

- Varsta: 15

- Orasul in care locuiti: Focsani

- Sex (masculin/feminin): Masculin

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...