Jump to content
lego_kid

Discutii Ballas

Recommended Posts

Guest Tempest.
Posted

SPer sa ajung la antrenament , nu promit nimic ! :nanana:

Posted

Duminica, 29.06.2012, ora 14:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze la discutii.

Nu promit ca ajung, sa vad cum imi organizez timpul.

Guest Tempest.
Posted

O sa ajung la sedinta , doar daca imi merge netu ! [ E vreme urata pe aici , sper sa am net] :cool2:

Guest Tempest.
Posted

fac tot posibilul sa ajung la antrenament , nu promit nimic!

Posted

Aviz inactivilor, incepem curatenia in factiune, daca nu activati si NU ma anuntati cu problema voastra veti fi demisi. La fel, daca mai vad motive de genul "nu pot sa vin la sedinta ca ies afara" sau "nu pot sa vin la sedinta pentru ca n-am chef", sedinta are o ORA ACCESIBILA, la ora 14:00 este prea cald sa iesi afara si poti sa si dormi.

Posted

Duminica, 29.06.2012, ora 14:00 va avea loc o sedinta urmata de un antrenament. Cine nu poate ajunge este rugat sa posteze la discutii.

Nu promit ca ajung, sa vad cum imi organizez timpul.

Ajung mai mult ca sigur.

Posted

Bai aure ba... :| Ce e asta ma?? Ba frate... :| ba nu stiu ce sa zic :| De ce iesi maa? Unde intrii?

Te-ai certat cu cineva?? Frate... Eu nu vreau sa iesi... :|

EDIT: Ai iesit... salut in continuare :-<

Posted

Nu am apucat sa scriu si un mesaj aici, cum am spus si la demisii: Va urez succes in continuare si ramaneti cel mai bun gang. Mi-a facut placere sa lucrez cu voi,dar simt nevoia unei schimbari. Va pwp.

Guest HitlerAdolf
Posted

Nu cred ca voi ajunge ajunge la antrenament

Posted

nick: where

rank: 2

perioada: 3-4 zile

motiv: plec in afara orasului (nu mai postez la discutii ca nu vin maine la sedinta)

back in business :hello:

Guest Tempest.
Posted

Bft aurica , sa ai sanatate si spor in ceea ce vei face , o sa imi fie dor de tine :beer: ! bft si tie sensEI

Guest HitlerAdolf
Posted

Felicitari Albano pt membru lunii !!!

Guest Tempest.
Posted

O sa fiu prezent la sedinta , doar daca imi merge netu ! :kar:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...