Mario Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 - Nick-ul tau in joc: HeatoN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: WeeZ90 - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta alianta rivala la war. - Dovada (screenshot):
Crowley Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 - Nick-ul tau in joc: Mr.levy - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Guta.Salam.Reggaeton - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii . - Dovada (screenshot):
filtzeR Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 WeeZ90 - inca nu Guta.Salam.Reggaeton - nu (nu are rost sa bag pe cineva care a facut contul special, ce a facut el dureaza cam o ora dupa nu mai foloseste contu)
lolflamE Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 - Nick-ul tau in joc: Hawx - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Fabolous - Factiunea din care face parte: civil - O scurta descriere a situatiei: n-am vrut sa il duc la o masina si incepe sa dea in mine - Dovada (screenshot): Doar pozele astea 2 am apucat sa le fac..
lolflamE Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: Hawx - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: piki & Mr.Razvy - Factiunea din care face parte: civili x2 - O scurta descriere a situatiei: ma omoara ca n-am vrut sa le dau deagle - Dovada (screenshot): Here
Crowley Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 - Nick-ul tau in joc: Mr.Levy - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Babycu - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Dupa ce imi fura NRG la event ( nu am apucat sa fac ss ) ii spun sa-l aduca inapoi dar incepe sa vb. cu o nesimtire de mare clasa ... - Dovada (screenshot): Click
SuperPasaroiu Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 - Nick-ul tau in joc: Strict - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: SkPw0w si Puffy - Factiunea din care face parte: Civili - O scurta descriere a situatiei: Ma impuscam cu Blacktouch (ballas), si aman2 imi dadeau pumni si picioare. Unul de lvl 7 altul 5. - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
Turok Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Adaugati ----------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w
Stealth Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: [blackAngeeLL] - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Eram la cai si vine marele smecher care face orice sa fie in hitman ( :duh: ) si ma omoara fara niciun motiv. - Dovada (screenshot):
Turok Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Adaugat ----------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL]
Mario Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 - Nick-ul tau in joc: HeatoN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: ironic. - Factiunea din care face parte: Hitman - O scurta descriere a situatiei: Incompetent ca hitman,face ctr intre 10 grovi , spam pe /w cu "ballas powah" ,grove down / nubs - Dovada (screenshot): -
Turok Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Adaugat ----------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic.
Mave Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nick-ul tau in joc: sTy Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: krank Factiunea din care face parte: SMURD O scurta descriere a situatiei: Atac Nemotivat Dovada(screenshot):
Stealth Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Calibru - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Eram la war si incepe sa traga in noi (ajuta rivalii). - Dovada (screenshot): - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: [smOkers]MaLboRo - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eram la cai, mi-a cerut un deagle si i-am spus ca nu-i dau, s-a urcat pe masina si a inceput sa zica ca ma rupe blackzz si sa loveasca masina, dupa i-a dat cineva un deagle si a inceput sa traga in mine impreuna cu blackzz si m-a omorat, eu avand multe mats nu vroiam sa fac wanted pe toti.. copiii si cand revin la cai sa ma duelez cu bikers apare el din nou si trage. - Dovada (screenshot): Cer black-list permanent pentru krank pentru ca si pe mine m-a omorat la cai de 2 ori fara motiv dar nu am poze, si la 10 sticle a inceput sa traga in mine tot fara motiv. Dovada
Turok Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Adaugati ----------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -krank - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic. -Calibru -[smOkers]MaLboRo
Mave Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nick-ul tau in joc: sTy Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Bogdan Factiunea din care face parte: Civil O scurta descriere a situatiei: Omor Nemotivat ... Dovada(screenshot):
Turok Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Adaugat ----------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -krank - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic. -Calibru -[smOkers]MaLboRo -Bogdan
Mario Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nick-ul tau in joc: HeatoN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Alex_Velea - Factiunea din care face parte: Biker - O scurta descriere a situatiei: Jigniri. - Dovada (screenshot): - Cer black list permanent.
Mihai1200 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nick-ul tau in joc: HeatoN - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Alex_Velea - Factiunea din care face parte: Biker - O scurta descriere a situatiei: Jigniri. - Dovada (screenshot): - Cer black list permanent. Dupa ce te oftici ca te omor si ma faci praf.. mai bine taceai.. ;) Last Post*
Mario Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nu mai ai ce posta aici,nu te-am facut praf ,tu mai jignit. Nu mai posta.
Turok Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Adaugat - dar nu permanent ----------------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -krank - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic. -Calibru -[smOkers]MaLboRo -Bogdan -Alex_Velea
Turok Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 WorSeN - adaugat permanent ----------------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -krank - permanent -WorSeN - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic. -Calibru -[smOkers]MaLboRo -Bogdan -Alex_Velea
Stealth Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: V_CaTaLyN - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ajuta rivalii. - Dovada (screenshot):
Turok Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 V_CaTaLyN - adaugat ----------------BLACKLIST---------------- -BllooD - permanent -BlueDunhill - permanent -AlexanderCR - permanent -Pingoo - permanent -Truman - permanent -krank - permanent -WorSeN - permanent -AndryuDeVis -eRader -Gabylando -DaMeLo -Broker -piki -Mr.Razvy -Babycu -Puffy -skpw0w -[blackAngeeLL] -IroNic. -Calibru -[smOkers]MaLboRo -Bogdan -Alex_Velea -V_CaTaLyN