Jump to content
lego_kid

Aplicatii Grove Street

Recommended Posts

Guest Myster
Posted

Informatii despre caracterul din joc:

• Nickname: Royality

• Level: 12

• Sex: M

• Factiuni precedente: Grove,TT & SFR

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2 SFR

• Nickname-uri precedente: VaLeNtin.

• Poza cu /stats: :photo:

• Link catre cererea de demisie: - - -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Royality s-a nascut in orasul Los Santos. Traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. Royality avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Intr-o zi venind acasa de la scoala, si-a gasit parintii intr-o balta de sange. In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost ca niste rude l-au luat si au avut grija de el. L-au educat foarte bine, avea rezultate foarte bune la scoala. Terminand scoala, parintii lui adoptivi l-au dat la un curs de Taxi, pentru a-si face proprii bani. Royality a fost foarte fericit atunci cand si-a gasit un job. Dorea sa munceasca din greu, sa castige bani frumosi si sa ajunga cineva. Dupa ceva timp, Royality a aflat ca este dat afara din compania de Taxi. Nestiind ce sa mai faca, se intorcea cu greu spre casa. La un moment dat, se aseaza pe o bordura si isi amintea de clipele bune. Deodata, apar 4 masini de gangsteri, in frunte cu liderul lor TRK. Acestia, s-au dus la el, au facut cunostiinta si se intelegeau foarte bine cu el. Royality era fericit ca si-a facut noi prieteni, se simtea ca intr-o noua familie. Dorind sa ramana mereu cu ei, la bine si la greu, in acest moment raKneT si-a depus CV-ul catre factiunea Grove Street si asteapta raspunul liderului daca va fi acceptat sau nu.

Informatii din viata reala:

• Nume: Vali

• Varsta: 15

• Sexul: M

• Orasul in care locuiti: Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4+

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este cel mai bun gang si as dori sa intru in el.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - - -

#M-a rugat sa postez pentru el

Posted

• Nickname: Enzio_

• Level: 15

• Factiuni precedente: Armata , Fbi , Hitman ,Ballas

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 6 Armata

• Nickname-uri precedente: -

• Poza cu /stats: /stats

• Link catre cererea de demisie: - - -

• Biografie (minim 100 de cuvinte):

Enzio_ provine dintr-o familie bogata din Los Santos.In primii 5 ani de viata,el a trait cu mama si tatal sau,dar aceste lucruri aveau sa se schimbe repede.Dupa un an,tatal sau divortase de sotie deoarece credea ca era in inselat de ea.Tatal sau fiind plecat la afaceri,el a stat pana in clasa 5 cu bunica sa,iar dupa moartea bunicii,tatal sau platea o bona sa stea cu el.Crescand,acesta devenea din ce in ce mai violent datorita singuratatii.In clasa 9,el a fost exmatriculat din scoala deoarece avea la el un pistol,cu,care intentiona s-o omoare pe profesoara de romana.Enzio_ fiind arestat,tatal sau incerca sa mituiasca politistii pentru a-l elibera,lucru care nu s-a intamplat.Enzio_ si-a petrecut urmatorii 2 ani dupa gratii.Dupa ce a fost eliberat,el si-a reluat viata normala.Intr-o seara,el fiind intr-un club din Los Santos,a fost atacat si rapit de 6 membri ai gang-ului Balas.Acestia cerand 500.000$ pentru eliberarea lui.Dupa ce tatal sau platise banii,Enzio_ a ajuns acasa.Acolo s-a certat cu tatal sau,dupa care a decis s-o ia pe cont propriu si sa plece de acasa.Pentru a se putea razbuna pe membrii Ballas el se alatura gangului Grove si jura razbunare celor din Ballas

• Nume: Remus

• Varsta: 17

• Orasul in care locuiti: Neamt

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? - Vreau sa fiu alaturi de un tovaras

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: - - -

Posted

• Nickname: Don_Antonio

• Level: 28

• Factiuni precedente: LSV

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 LSV

• Nickname-uri precedente: Don Antonioo

• Poza cu /stats: wlqrW.jpg

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Don_Antonio sa nascut in orasul los santos intr-o familie saraca tatal sau era mecanic auto iar mama sa era vanzatoare la un magazin alimentar. In fiecare zii don_antonio cand venea de la scoala trecea pe la mama sa pe la magazin. Intr-o zii cand se indrepta spre magazinul unde lucra mama sa a vazut 2 masini de politie si o salvare trecand pe langa el. Don_antonio a luato la fuga spre magazin ajungand acolo el o vede pe mama sa jos intr-o balta de sange in urmatoarele 10 minute mama sa decedase. Don_antonio ii spune tatalui sau ca o sa se faca dreptate daca nu face politia o sa sio faca el cu mana sa. ASa ca sa decis sa vb cu renumitul lider al gang-ului GROVE STREET sa intre si el sa isi razbune mama.

• Nume: Antonio GAbriel

• Varsta: 19

• Orasul in care locuiti: Targoviste

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este cel mai bun gang si as dori sa intru in el.

Posted

• Nickname: Alex_Velea.

• Level: 15.

• Sex: Masculin.

• Factiuni precedente: UST , SMURD , SFR , Politicieni , The Mafia.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: UST rank 3.

• Nickname-uri precedente: Mihai1200.

• Poza cu /stats: /stats.

• Link catre cererea de demisie: -- .

Alex_Velea s-a nascut in orasul Los Santos, provenit dintr-o familie modesta.A crescut alaturi de parintii lui intr-o casa langa Spitalul Los Santos nu departe de un gang anume Ballas.In cartierul respectiv el se juca cu baieti negri provenind din gangul Ballas.S-a imprietenit cu ei dar intr-un fel a stat la distanta de ei pentru ca nu ii placea felul cum se distrau si felul lor de a-si petrece timpul prin ilegalitati, consumand alcool, droguri si traind mereu cu frica rivalilor.A hotarat sa mearga pe un drum opus si anume in SMURD.S-a angajat ca medic, la inceput fiind doar un simplu internist in spital.Cu timpul a castigat experienta in domeniu, ajungand asistent in cazul operatiilor sau interventiilor de garda.La inceput i s-a parut bun locul lui de munca privind banii, colegii si conditiile.Dupa ceva timp spitalul pierde bani dintr-o afacere, scazand salariile oamenii au devenit mai dusmanosi lasand la o parte respectul fata de colegi.Mihai vazand acestea, a hotarat sa se retraga din SMURD, stand acasa nu prea mult.Se intalneste cu fostii lui prieteni de joaca din copilarie mult mai maturi.A purtat o discutie cu ei si i-au oferit sansa de a se alatura aliantei devenind un gangster.El a acceptat si a devenit gangster SFR.Dupa putin timp este nevoit sa fie mutat la un alt niver si anume intr-o mafie numita The Mafia.Acolo nu i-a placut absolut deloc deoarece nimeni nu ii acorda atentie, nimeni nu vroia sa il ajute sau sa il apere.A avut o discutie ceva mai aprinsa cu toata alianta in privinta statutului lui fata de toti.Pana la urma nu a ajuns nicaieri si a decis sa stea departe de ilegalitati dar totusi, alianta nu l-a uitat.Mihai reuseste sa se angajeze la un service auto in San Fiero traind dintr-un salariu modest de 560$ pe luna.Dupa o saptamana de la angajarea lui, se intorc mafiotii fix la el la garaj unde repara.Fiind ca nu a fost un om fidel al mafiei au decis sa il elimine.Dupa o confruntare cu cei 4 mafioti la el in garaj, reuseste sa scape de ei, da un telefon sefului sau de atelier ca il ataca 4 mafioti.Ajunge seful de atelier imediat la el la garaj dar ei deja au plecat.Se intoarce speriat si Mihai in atelier unde il astepta seful de atelier.A zis ca nu se mai poate asa ca il urmaresc si vor sa ii faca felul.I-a spus ca nu este in siguranta aici si ca va pleca cel mai degraba de partea legii.A acceptat urandu-i succes in continuare si sa aiba grija unde merge si ce face.Mihai s-a angajat ca agent FBI.Dupa cateva investigatii a aflat adresa celor care au vrut sa il omoare.Si-a mobilizat cativa colegi de al lui pentru a investiga cazul.Au ajuns la casa lor unde i-au prins pe toti in mijlocul camerei facand o tranzactie cu droguri.Cei 4 au fost prinsi, marfa au fost confiscata si au fost inchisi pentru trafic de droguri, lipsa de libertate si tentativa de omor.Dupa 1 an de calvar Mihai rasufla usurat.I-a multumit colegilor sai si al departamentului pentru efortul si ajutorul depus pentru prinderea celor 4.Dupa ce a investigat mai multe cazuri intamplate in diferite orase anume Los Santos, San Fiero si Las Venturas a observat ca majoritatea au in comun acelasi lucru, foarte asemanator cu intamplarea lui.A realizat ca oricate cazuri ar rezolva, nu se va opri.El a luat o decizie de a se alatura unei agentii fidele unde va ucide pe cei care vor sa faca rau unor oameni inocenti pentru bani.Dupa o incercare nereusita, Alex_Velea s-a antrenat pentru a fi apt si vrednic pentru aceasta factune, Grove Street.

• Nume: Mihai.

• Varsta: 19.

• Sexul: Masculin.

• Orasul in care locuiti: Alexandria.

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5 ore.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca este un gang puternic si cu noul lider sper sa rupem recordurile.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu.

Posted

• Nickname: outlook

• Level: 22

• Factiuni precedente: smurd triads sfr ng sfr ng triade

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: rank 3 in sfr

• Nickname-uri precedente: pescaru , x.s.l

• Poza cu /stats: 2EW1Y.jpg

• Link catre cererea de demisie:

• Biografie (minim 100 de cuvinte): outlooks-a nascut la periferia orasului Los Santos, langa cartierul Grove Street. De mic era invatat cu viata de strada, asa ca la varsta de 16 ani s-a de vanzare de droguri. A dus-o bine vreo 2 ani, pana cand l-a prins si l-a arestat. Cand a iesit din inchisoare, pentru a uita de trecut, s-a bagat intr-o agentie care omoara oameni contra-cost. A lucrat la aceasta agentia 3 luni, pana cand a fost prins intr-un schimb de focuri, ia un membru celor din Ballas l-a impuscat aproape de inima. Dupa 6 luni de spitalizare, outlook s-a hotarat sa intre in gangul lui de sufelt Grove Street, si sa se razbune,

• Nume: andrei

• Varsta: 16

• Orasul in care locuiti: Targu Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? cam toata ziua

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Deoarece este cel mai bun gang in momentul de fata si are un lider capabil

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: iLeGaL

• Level: 24

• Factiuni precedente: UST, Mafia, SFR, PD, Mafia, LSV, FBI, DNB.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Mafia - 3

• Poza cu /stats: b8gyn.png

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Numele meu este iLeGaL, m-am nascut in Los Santos, fiind pasionat de curse, drift-uri, masini prima mea factiune a fost Underground Street Tuning unde am petrecut 3 saptamani si mi-a placut foarte mult, am iesit pentru a intra in Mafia unde am facut multe crime si am avut multe probleme cu politia, am iesit pentru a intra intr-un gang si am intrat in SFR unde nu era zi fara vreun war, am intrat in PD pentru a ajuta lumea dar nu mi-a placut si am iesit, am reintrat in Mafia pentru a ridica factiunea si am iesit din cauza colegilor incepatori care toata ziua faceau mats, stateau afk si nu veneau niciodata la war-uri, niciodata nu ajutau factiunea, am intrat in gang-ul Los Santos Vagos unde mi-a placut si m-am distrat foarte mult, am iesit pentru a lua o pauza de samp, cand am revenit am intrat in DNB unde aproape am castigat titlul de cel mai bun gang, am iesit pentru ca numai aveam timp de samp.

• Nume: Mihai

• Varsta:15

• Orasul in care locuiti: Tulcea

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4h+, in timpul scolii dimineata si seara.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este un gang foarte bun, are lider capabil.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

• Nickname: mc9

• Level: 17

• Sex: Masculin

• Factiuni precedente: The Triads , NG , F.B.I , LSV

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: The Triads (5)

• Nickname-uri precedente: DarkStar

• Poza cu /stats: 98pyu.jpg

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Avand un inceput de viata cutremurator , cu necazuri peste necazuri , tristete,tragedie,saracie , modestie , dusmanie , usor usor ,mc9 a ajuns unde a ajuns , sprijinindu-se pe niste "puncte" fie bune , fie rele , reusind sa treaca cu chiu cu vai peste o noua zi.Maturizarea , a avut loc in copilarie , cand era un simplu "initiat" al vietii.

Intr-o seara ploioasa pe strazile orasului,doi tipi il tot urmareau, mc9 vazand ca nu il lasa in pace, a inceput sa fuga cat il tin puterile si intr-un final reusind sa scape ascunzandu-se intr-o scara de bloc.Dintr-o data, mc9 a simtit pe cineva in spatele sau, se intoarce rapid dar...Tot ce isi mai aduce aminte acum este sunetul unui pistol si bluza o mov.

Gasit intr-o balta de sange de locatarii acelei scari,mc9 ajunge in stare grava la spital din Los Santos.Intr-un final se recupereaza si convins fiind de faptul ca membri Ballas i-au facut rau, acesta vrea sa se alature gang-ului Grove Street pentru a se razbuna.

• Nume: Alexandru

• Varsta: 18

• Sexul: Masculin

• Orasul in care locuiti: Bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 5h

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca este o factiune puternica si serioasa cu un lider si membrii capabili

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

• Nickname: Strict

• Level: 12

• Factiuni precedente: Bikers

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 1 Bikers

• Nickname-uri precedente: Greatbird | Tarzan

• Poza cu /stats: stats

• Link catre cererea de demisie: demisia

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Strict s-a nascut in orasul Las Venturas, pe o barca de croaziera. Primele 2 saptamani el le-a stat pe vas, fara prea mari ingrijiri medicale sau atat de multa atentie, motivul pentru care nimeni nu a sesizat ca avea o ciuperca in zona barbiei, ceea ce i-a provocat o arsura pe fata micutului, ramanand cu semne. Copilaria si adolescenta au fost un calvar, toti copii radeau de aspectu lui fizic, pana cand a descoperit ca ii poate pune la respect, fiind mai bine dezvoltat. Dupa terminarea liceului, viciile au luat locu slujbei pe care o avea si l-au indrumat catre un anturaj rau famat. In urma experientei acumulate, el este sigur pe el cand se va intalni cu liderul de la Grove Street.

• Nume: Mitica

• Orasul in care locuiti: Bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 2~5

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Este un gang cu potential, iar liderul imi ofera certitudinea ca nu voi regreta aplicatia facuta.

Posted

• Nickname: BobMarley

• Level: 10

• Sex: Mascul

• Factiuni precedente: Grove, Pd, SMURD, Bikers , LSV

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2

• Poza cu /stats: chnW1.png

• Link catre cererea de demisie: ///////\\\\\\\\\\

• Biografie (minim 100 de cuvinte): BobMarley s-a nascut in San Fierro. La varsta de 2 ani a fugit de acasa si a decis ca este cazul sa-si inceapa o viata pe cont propriu. S-a mutat in Los Santos unde timp de cativa ani a trait pe strazi, neavand bani sau job. S-a hotarat ca este cazul sa se straduiasca putin si si-a gasit un job , Hot de masini, desi era riscant , BobMarley a acceptat jobul. A inceput sa faca bani si incepea sa duca o viata ca un normal. Visul lui de cand era mic era sa devina un om al legii dar neavand sansa la alte job-uri a decis ca ramane la jobul de Hot de masini si incearca sa intre intr-un gang. A depus cerere pentru Groove Street si asteapta raspuns.

• Nume: Elvis

• Sexul: Mascul

• Orasul in care locuiti: DTS

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cat vreau !

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? pentru ca vreau !

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --

Posted

BobMarley - acceptat pentru teste

Strict - acceptat pentru teste

iLeGaL - acceptat pentru teste

mc9 - respins (inactiv)

Posted

• Nickname:Axxy

• Level:8

• Sex:Masculin

• Factiuni precedente:

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:

• Nickname-uri precedente:

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/856/programmanager201207240.png/

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Axxy s-a nascut in orasul Las Venturas, pe o barca de croaziera. Primele 2 saptamani el le-a stat pe vas, fara prea mari ingrijiri medicale sau atat de multa atentie, motivul pentru care nimeni nu a sesizat ca avea o ciuperca in zona barbiei, ceea ce i-a provocat o arsura pe fata micutului, ramanand cu semne. Copilaria si adolescenta au fost un calvar, toti copii radeau de aspectu lui fizic, pana cand a descoperit ca ii poate pune la respect, fiind mai bine dezvoltat. Dupa terminarea liceului, viciile au luat locu slujbei pe care o avea si l-au indrumat catre un anturaj rau famat. In urma experientei acumulate, el este sigur pe el cand se va intalni cu liderul de la Grove Street.

• Nume:Cristi

• Varsta:18

• Sexul:M

• Orasul in care locuiti:bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Cate vreau

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? ca doar asta imi place

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

• Nickname: sTy

• Level: 6

• Factiuni precedente: Consilier

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 Consilier

• Nickname-uri precedente: Mave

• Poza cu /stats: http://img688.imageshack.us/img688/7204/samp002hh.png

sTy era un pusti care traia intr-o familie saraca din Los Santos . Tatal sau se ocupa cu vanzarea armelor de la un magazin din Los Santos. sTy a fost invatat de mic sa traga cu arma de catre tatal sau . Mama sa lucra la un market din orasul Los Santos. sTy era un copil nazdravan si nu prea asculta de parinitii sai , la scoala nu prea invata . In cartierul in care locuiau sTy avea niste prieteni , ai caror tati erau membri Grove Street ... ei isi doreau sa ajunga ca tatii lor membri Grove , ei m-au convins si pe mine sa intru in acest gang cand voi creste.

• Nume: Daniel

• Varsta: 15

• Orasul in care locuiti: Targu Neamt

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 7-8 ore pe zi

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? E singura care-mi place de pe server :>

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

# Am copiat alt model :D

Posted

• Nickname: MrrN

• Level: 10

• Factiuni precedente: NG, Ballas

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Inainte de wipe 5 (Ballas, NG), dupa wipe rank 2 (NG).

• Poza cu /stats: /stats

• Biografie: MrrN s-a nascut intr-o urata si ploioasa zi de Marti la ora 5 dimineata in Los Santos, la spitalul central. El a crescut alaturi de fratele lui cu care, s-au dus impreuna Ballas o perioada de timp. MrrN se plictisise si vroia sa omoare pe bani, asa ca s-a dus in Hitman. A petrecut o buna perioada de timp si acolo, apoi a inceput sa-i para rau pentru raul ce il facuse, si s-a dus in armata, sa repare tot raul. Dupa o lunga perioada de inactivitate MrrN revenise inapoi in armata, plecase in Ballas, iar acum vrea sa vina de partea verzilor.

• Nume: Marian

• Varsta: 20

• Orasul in care locuiti: Baia Mare

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? Depinde.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Oameni de treaba.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nimic deosebit.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...