Jump to content
lego_kid

Aplicatii Grove Street

Recommended Posts

Posted

Informatii despre caracterul din joc:

• Nickname:FlaviusCR7

• Level:6

• Sex:Masculin

• Factiuni precedente: -

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

• Nickname-uri precedente: -

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp005pw.png/

• Link catre cererea de demisie: -

• Biografie (minim 100 de cuvinte):FlaviusCR7 s-a nascut la periferia orasului Los Santos.El provenea dintr-o familie saraca,foarte greu putand sa-si asigure minimum pentru un trai decent.Pe deasupra cand se mai strangeau bani in familie tatal lui pleca la carciuma si cheltuia toti bani,iar cand mama lui FlaviusCR7 ii cerea explicatie pentru banii cheltuiti era batuta cu lantul.FlaviusCR7 in clasa a 10-a se lasa de scoala si se apuca sa munceasca intr-un restaurant ca ajutor de ospatar.Dupa cateva luni,intr-o zi venind de la munca se intalneste pe drum cu 2 membrii grove.Intra in discutie cu acestia si chiar se imprietenesc.Erau 2 baieti de treaba .Vazand ca este si el un tip de treaba, acestia il invita la niste probe in grove.FlaviusCR7 stia despre ce este vorba in acest gang,aflase de prestigiul acestui gang si fara sa ezite accepta.Era un pas mare pentru FlaviusCR7 si el era constient de acesta.

Informatii din viata reala:

• Nume:Flavius Iordache

• Varsta:16

• Sexul:Masculin

• Orasul in care locuiti:Bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 ore poate si mai mult

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Pentru ca este cel mai bun gang,cel mai bine organizat si pentru ca am cativa prieteni in acest gang chiar si pe fratele meu.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Eu sunt o persoana cu respect fata de toti.Si sunt un om de onoare.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

• Nickname:IceWord

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

• Poza cu /stats: 231tmb.png

• Biografie (minim 100 de cuvinte):IceWord s-a nascut la periferia orasului Los Santos.El provenea dintr-o familie saraca,foarte greu putand sa-si asigure minimum pentru un trai decent.Pe deasupra cand se mai strangeau bani in familie tatal lui pleca la carciuma si cheltuia toti bani,iar cand mama lui IceWord ii cerea explicatie pentru banii cheltuiti era batuta cu lantul.IceWord in clasa a 10-a se lasa de scoala si se apuca sa munceasca intr-un restaurant ca ajutor de ospatar.Dupa cateva luni,intr-o zi venind de la munca se intalneste pe drum cu 2 membrii grove.Intra in discutie cu acestia si chiar se imprietenesc.Erau 2 baieti de treaba .Vazand ca este si el un tip de treaba, acestia il invita la niste probe in grove.IceWord stia despre ce este vorba in acest gang,aflase de prestigiul acestui gang si fara sa ezite accepta.Era un pas mare pentru IceWord si el era constient de acesta.

• Nume:Andrei

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 H

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Este un gang respect si cu o mentalitate de fier din partea liderului si a membrilor

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Posted

• Nickname: Paul_Pop

• Level: 19

• Sex: Masculin

• Factiuni precedente: National Guard ( Armata )

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: Armata - Rank 5.

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp120rp.png/

• Link catre cererea de demisie: - ( am fost demis)

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Paul s-a nascut in Los Santos. Pentru ca era destul de sarac acesta s-a hotarat sa isi ia un job-ul de taximetrist.Paul nu facea foarte multi bani din transportul de persoane, insa aceasta slujba ii asigura un trai decent.Dupa ce a crescut mai mare,Paul s-a inrolat in Armata,si a incercat sa puna capat criminalitatilor din oras.Dupa ceva timp,Paul a inaintat in grad,ajungand la gradul de Locotenent.El avea un salar destul de mare,si avea o multime de prieteni.La un moment dat,acesta s-a certat cu Generalul,care l-a demis.Suparat ca nu mai are un loc de munca si un acoporis deasupra capului,Paul s-a gandit sa aplice in gang-ul Grove,pentru a castiga niste bani si pentru a-si face noi prieteni.

• Nume: Pop Mihai Paul

• Varsta: 15 ani si 3 luni

• Sexul: Masculin

• Orasul in care locuiti: Campia Turzii

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: ~ 4-5 ore pe zi / Joc mai mult seara.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?: Doresc sa fac parte din aceasta factiune deoarece este una serioasa,cu membrii capabili,si un lider pe masura.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Guest Azi NU baa!
Posted

• Nickname:Andr3i

• Factiuni precedente:...

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:...

• Nickname-uri precedente:....

• Poza cu /stats:click

• Link catre cererea de demisie:...

• Biografie :Andr3i s-a nascut la maternitatea din San Fierro .Acesta traia impreuna cu parintii lui intr'o casa de oameni simpli in San Fierro, in partea de est.De mic a vrut sa fie un mafiot asa ca si'a depus CV'ul la gang'ul Killers si a fost acceptat.Acolo a stat foarte putin pentru ca sa desfintat.Dupa ceva timp a aflat ca parintii lui plecasera spre Los Santos. Oras condus de temuta gasca Grove Street care se ocupa cu trafic de arme .Intr-o zi parinti lui Andr3i au fost ucisi de cei din gasca Ballas din acea zi Andr3i a jurat razbunare acelora.Acesta sia depus CV-ul la cei din Grove Street sperand sa il ajute

• Sexul:Mascultin

• Orasul in care locuiti:Hunedoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Depinde

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Preteni si membri organizati :)

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu:)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nickname: Bulls3ye

Level: 7

Sex: M

Factiuni precedente: -

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

Nickname-uri precedente: -

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp050p.png/

Link catre cererea de demisie: -

Biografie (minim 100 de cuvinte):Bulls este un baiat ce a fost adus pe lume de o chelnerita care a lucrat in clubul Caligula din Las Venturas pe data de 4.iulie.2011 .Tatal sau era traficant de droguri si a fost ucis cu cruzime de catre niste mafioti chinezi condusi de renumitul Mr. Woozie.Dupa moartea acestuia el s-a mutat in orasul Los Santos impreuna cu mama sa unde a fost violata si apoi ucisa si aceasta de catre 2 dintre membrii clanului Ballas. Acesta ramanand singur a inceput sa intre in tot felul de probleme , din ce in ce mai mari incepand sa faca trafic cu arme ilegale si trafic de droguri . Dupa 2 ani reuseste sa-si faca un nume printre traficanti si plateste 5 oameni sa-l insoteasca intr-un gang'bang in teritoriul clanului Ballas dorind sa razbune moartea mamei sale.In acest atac Bulls este impuscat si dus la spital unde isi revine miraculos,si atunci el a decis sa incerce sa-si faca un nume in cartierul Grove si sa-si razbune moartea parintiolor lui

Nume: Marius

Varsta: 16

Sexul: M

Orasul in care locuiti: Focsani

Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 4 ore minim dar nu joc la ore exacte

De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Doresc sa devin gangster

Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

• Downvote 2
Posted

Nickname: Bulls3ye

Level: 7

Sex: M

Factiuni precedente: -

Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: -

Nickname-uri precedente: -

Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp050p.png/

Link catre cererea de demisie: -

Biografie (minim 100 de cuvinte):Bulls este un baiat ce a fost adus pe lume de o chelnerita care a lucrat in clubul Caligula din Las Venturas pe data de 4.iulie.2011 .Tatal sau era traficant de droguri si a fost ucis cu cruzime de catre niste mafioti chinezi condusi de renumitul Mr. Woozie.Dupa moartea acestuia el s-a mutat in orasul Los Santos impreuna cu mama sa unde a fost violata si apoi ucisa si aceasta de catre 2 dintre membrii clanului Ballas. Acesta ramanand singur a inceput sa intre in tot felul de probleme , din ce in ce mai mari incepand sa faca trafic cu arme ilegale si trafic de droguri . Dupa 2 ani reuseste sa-si faca un nume printre traficanti si plateste 5 oameni sa-l insoteasca intr-un gang'bang in teritoriul clanului Ballas dorind sa razbune moartea mamei sale.In acest atac Bulls este impuscat si dus la spital unde isi revine miraculos,si atunci el a decis sa incerce sa-si faca un nume in cartierul Grove si sa-si razbune moartea parintiolor lui

Nume: Marius

Varsta: 16

Sexul: M

Orasul in care locuiti: Focsani

Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? : 4 ore minim dar nu joc la ore exacte

De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Doresc sa devin gangster

Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Va rog frumos sa ma scuzati. Retrag cererea.

• Downvote 2
Posted

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp005pw.png/

• Biografie (minim 100 de cuvinte):FlaviusCR7 s-a nascut la periferia orasului Los Santos.El provenea dintr-o familie saraca,foarte greu putand sa-si asigure minimum pentru un trai decent.Pe deasupra cand se mai strangeau bani in familie tatal lui pleca la carciuma si cheltuia toti bani,iar cand mama lui FlaviusCR7 ii cerea explicatie pentru banii cheltuiti era batuta cu lantul.FlaviusCR7 in clasa a 10-a se lasa de scoala si se apuca sa munceasca intr-un restaurant ca ajutor de ospatar.Dupa cateva luni,intr-o zi venind de la munca se intalneste pe drum cu 2 membrii grove.Intra in discutie cu acestia si chiar se imprietenesc.Erau 2 baieti de treaba .Vazand ca este si el un tip de treaba, acestia il invita la niste probe in grove.FlaviusCR7 stia despre ce este vorba in acest gang,aflase de prestigiul acestui gang si fara sa ezite accepta.Era un pas mare pentru FlaviusCR7 si el era constient de acesta.

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?4-5 ore poate si mai mult.ideea e ca sunt activ cam toata ziua pe server.

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Pentru ca este cel mai bun gang,cel mai bine organizat si pentru ca am cativa prieteni in acest gang chiar si pe fratele meu.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Eu sunt o persoana cu respect fata de toti.Si sunt un om de onoare.

• Upvote 2
Posted

• Nickname: .Pinkkyy.

• Level: 9

• Factiuni precedente: Da Nang Boy`s

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2

• Nickname-uri precedente: Mr.Black , RazvaNeL

• Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/wwcec4/7

• Link catre cererea de demisie:

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Ma numesc .Pinkkyy. si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza a trebuit sa ne mutam in San Fiero. Cei din Ballas ne-au urmarit fara sa stim. Intr-o zi cand ma intorceam de la scoala mi-am privit parintii intr-o balta de sange, de atunci am jurat razbunarea parintilor mei. Ne avand cine sa ma educe, m-am educat eu, traind pe strazi si intalnind copii ca mine, cu aceleasi probleme. Odata cu varsta am ales sa-mi razbun parinti pentru ce li s-a intamplat.intr-o zi mergand pe strada gandindu-ma la vremurile bune cand existau parinti mei. Cand de o data privesc un om din Ballas si in acelas timp un tip din Groove Street omorandu-l fara nici un gand. Cand am vazut am ramas surprins si m-au pus pe ganduri. Si din a cea clipa am inceput sa-l caut pe acel tip si sa vorbesc cu el, sperand ca o sa ma accepte printre ei...Ramane de vazut...

• Nume: Razvan

• Varsta: 16

• Orasul in care locuiti : Bacau

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-8 ore Dimineata si Seara

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca este respectata si are membrii exceptionali si este foare organizata

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

• Nickname: ShaKaLoo

• Level: 13

• Factiuni precedente: Mafia F.B.I.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 3 F.B.I.

• Poza cu /stats: http://img28.imageshack.us/img28/4573/samp297e.png

• Biografie (minim 100 de cuvinte): ShaKaLoo s-a nascut in Los Santos . Acesta facea parte dintr-o familie foarte saraca . Banii lor proveneau din droguri si alte afaceri ilegale . El avea 5 frati . De fiecare data cand se intalneau , se luau la bataie , deoarece ei crescusera in cartiere diferite si nu se suportau unul pe altul . Cel mai mic , era bun cu mine si imi explica ca eu nu trebuie sa fac asa ceva. El crescuse in Las Ventura , departe de fratii sai . Incetul cu incetul ShaKaLoo a inceput sa inteleaga cum sta treaba cu afacerile ilegale . Fratele sau cel mic a fost ucis de o banda numita BaLLas . ShaKaLoo vrea sa se razbune , stiind ca Grove Street sunt dusmani cu BaLLas de cand lumea si pamantul . Acum este unica sansa a lui ShaKaLoo si totul depinde numai si numai de The_Game.

• Nume: Raul

• Sexul: Mascuiln

• Orasul in care locuiti: Cluj-Napoca

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? +5

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? : Imi place foarte mult.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Glumet :D

Guest Azi NU baa!
Posted

• Nickname:Andr3i

• Factiuni precedente:...

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:...

• Nickname-uri precedente:....

• Poza cu /stats:click

• Link catre cererea de demisie:...

• Biografie :Andr3i s-a nascut la maternitatea din San Fierro .Acesta traia impreuna cu parintii lui intr'o casa de oameni simpli in San Fierro, in partea de est.De mic a vrut sa fie un mafiot asa ca si'a depus CV'ul la gang'ul Killers si a fost acceptat.Acolo a stat foarte putin pentru ca sa desfintat.Dupa ceva timp a aflat ca parintii lui plecasera spre Los Santos. Oras condus de temuta gasca Grove Street care se ocupa cu trafic de arme .Intr-o zi parinti lui Andr3i au fost ucisi de cei din gasca Ballas din acea zi Andr3i a jurat razbunare acelora.Acesta sia depus CV-ul la cei din Grove Street sperand sa il ajute

• Sexul:Mascultin

• Orasul in care locuiti:Hunedoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?Depinde

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Preteni si membri organizati :)

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu:)

Posted

• Nickname: .Pinkkyy.

• Level: 9

• Factiuni precedente: Da Nang Boy`s

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 2

• Nickname-uri precedente: Mr.Black , RazvaNeL

• Poza cu /stats: x51qbm.png

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Ma numesc .Pinkkyy. si m-am nascut in Los Santos.Parintii mei au fost niste oameni saraci,iar din aceasta cauza a trebuit sa ne mutam in San Fiero. Cei din Ballas ne-au urmarit fara sa stim. Intr-o zi cand ma intorceam de la scoala mi-am privit parintii intr-o balta de sange, de atunci am jurat razbunarea parintilor mei. Ne avand cine sa ma educe, m-am educat eu, traind pe strazi si intalnind copii ca mine, cu aceleasi probleme. Odata cu varsta am ales sa-mi razbun parinti pentru ce li s-a intamplat.intr-o zi mergand pe strada gandindu-ma la vremurile bune cand existau parinti mei. Cand de o data privesc un om din Ballas si in acelas timp un tip din Groove Street omorandu-l fara nici un gand. Cand am vazut am ramas surprins si m-au pus pe ganduri. Si din a cea clipa am inceput sa-l caut pe acel tip si sa vorbesc cu el, sperand ca o sa ma accepte printre ei...Ramane de vazut...

• Nume: Razvan

• Orasul in care locuiti : Bacau

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? 4-8 ore Dimineata si Seara

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca este respectata si are membrii exceptionali si este foare organizata

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

• Nickname:Nutzu

• Level:8

• Factiuni precedente:Smurd

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank:Smurd rank 3

• Nickname-uri precedente:-

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp020hp.png/

• Link catre cererea de demisie:-

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Nutzu s-a nascut in spitalul din San fiero, in anul 1997.Pe parinti lui ii chema: Florin Si Lucika.Si-a dorit de mult acest copil acum ii face viata cat mai frumoasa,munceste pentru el,intervine pentru el.Tatal sau era liderul unui gang pe nume Grove Street,iar mama lui era assistenta la spitalul Din Los Santos.Cand copilul a crescut mare,le-a spus parintilor lui:''Gata nu mai munciti pentru mn ati muncit destul acum o sa muncesc eu pentru voi.Tatal sau pentru vorbele auzite si pentru batranete a renuntat sa mai fie leader si i-a dat locul lui The_Game cel mai activ si sincer om.Iar mama lui a renuntat si ea la factiune.Nutzu s-a gandit sa aleaga dintre Membru Grove si Membru Medic.A ales Membru Grove pentru ca si tatal lui a fost in aceasta factiune mai precis lider si ii placea sa se impuste sa faca mats etc..Tatal sau i-a spus ca sa invete regulamentul si sa respecte leaderul daca ar vrea sa intre in factiune.Dupa 2 zile si 2 nopti a invatat regulamentul pe derost asa ca, a facut post pe forum si acum asteapta raspunsul liderului. Multumesc.

• Nume:Ionut

• Varsta:14

• Orasul in care locuiti:Plosca

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?joc dimineata pe la pranz si seara

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Este cel mai puternic si harnic gang

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:sunt activ sicer si ascultator

Posted

• Nickname: RaggaD

• Level: 6

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/546/sampd.jpg/

.- Biografie (minim 100 cuvinte) - : RaggaD s-a nascut in orasul Los Santos, in cartierul Ganton de langa Groove. In toata copilaria sa acesta a fost terorizat de membri Ballas. De la cei mai mici la cei mari. Pe la varsta de 14 ani, unul din vecinii sai, un timp invarsta si cam dubios, vazandu-l pe RaggaD cum este din nou batjocorit de cei din Ballas i-a sarit in ajutor tragand cateva focuri asupra celor din Ballas si lovindu-l pe unul dintre acestia in picior. Vecinul l-a luat in casa lui pe RaggaD ajutandul sa se curate si sa isi revina. Acesta i-a povestit lui RaggaD despre gang-ul Groove si cum acestia ii umilesc mereu pe cei din Ballas. De atunci el s-a hotarat sa se antreneze si sa reuseasca sa intre in gang-ul Groove pentru a ii distruge pe cei din Groove, iar acuma acesta si-a depus CV-ul la Groove.

• Nume: Trif Raul

• Varsta: 17

• Orasul in care locuiti : Hunedoara

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati? intre orele 11:00-00:00, ore exact nush dar undeva la 4-5 ore pe zi sigur

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Imi place foarte mult aceasta factiune

Daca doriti sa stiti mai multe despre mine. pagina mea de facebook si puteti afla: Trif Raul

Posted

• Nickname : LilJohn

• Level : 7

• Sex : Masculin

• Factiuni precedente : Nu..inainte de wipe nu am jucat.

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank : -

• Nickname-uri precedente : -

• Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/191/samp006wx.png/

• Link catre cererea de demisie -

• Biografie (minim 100 de cuvinte) : L ilJohn s-a nascut intr-un mic si mizerabil cartier din Los Santos. La varsta de numai 14 ani acesta umbla cu renumiti gangsteri , pe care ii ajuta sa distribuie arme, droguri si prostituate. Intr-o seara cand acesta se intorcea din cartier, acesta si-a descoperit familia asasinata. Dupa lungi zile de cautari acesta a aflat ca familia ii fusese ucisa de un gang din orasul Los Santos, numit Ballas. LilJohn incearca sa se razbune , strangandu-si cativa prieteni si atacand o masina plina de membrii Ballas, insa prietenii acestuia mor si el este grav ranit. Dupa ce iese din spital acesta doreste sa se alature gangului Grove Street, pentru a se putea razbuna pe cei care i-au ucis familia.

• Nume : Coman Daniel

• Varsta :16

• Sexul : Masculin

• Orasul in care locuiti : Bucuresti

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati ? : in jur de 10 ore pe zi

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Pentru ca aceasta factiune (Grove Street) este printre cele mai respectate gang-uri de pe server,si sunt foarte foarte puternici si bine organizati.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Sunt genul de om care lucreaza in echipa,sunt matur in gandire,cu capul pe umeri si voi incerca sa ajut cu toata fiinta mea aceasta familie !

Am postat pentru prietenul meu Liljohn mi-a dat aplicatia ca nu ii merge nici un fel de browser.

Posted

• Level:7

• Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp011gl.png/

• Biografie (minim 100 de cuvinte):FlaviusCR7 s-a nascut in Los Santos.Avea o familie foarte saraca.De obicei primeau mancare de la vecini,deoarece tatal nu muncea iar mama avea un salariu mic din care trebuia sa plateasca rate,chiria pe casa si multe altele.In ciuda faptului ca nu aveau multi bani familia lui FlaviusCR7 ducea o viata linistita.La scoala FlaviusCR7 era un model deoarece invata bine si isi ajuta si colegii.Pe la 16 ani FlaviusCR7 vrea sa faca rost de bani sa isi intretina familia si se angajeaza .El avea niste prieteni intr-o factiune numita "Grove Street" care il sfatuiesc sa li se alature.Asa FlaviusCR7 ar fi facut rost si de bani si si-ar fi ajutat si prietenii in grelele batalii cu factiunile rivale care mai mereu sunt castigate de The Game si compania.Ar fi un pas mare pentru FlaviusCR7 care isi doreste acum mai mult ca niciodata sa intre in Grove Street.

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?cam 6 ore pe zi iar intervalul as putea spune 12:00-18:00

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune?Am cei mai multi prieteni aici.Si pentru ca este factiunea cea mai bine organizata • Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Eu sunt o persoana cu respect fata de toti,modest si cu onoare.

• Upvote 1
Posted

• Nickname: Calypso

• Level:8

• Sex: masculin

• Factiuni precedente: Triade, Grove

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele factiunii in care ati detinut acest rank: 4(Triade)

• Poza cu /stats: revin cu edit dupa ce se redeschide serverul.

• Biografie (minim 100 de cuvinte): Calypso s-a nascut in Los Santos la data de 12 martie 1996 avand o greutate de 3200 grame si inaltimea de 52 centimetrii. De cand era mic lui ii placea sa se joace cu pistolul. Pe la varsta de 6 ani, baiatul a tinut pentru prima data un deagle in mana.

Intr-o zi, in timp ce se juca cu tatal sau cu armele, o masina plina cu membrii Ballas a navalit asupra celor doi, si l-au impuscat pe tatal sau in piept. Medicii au incercat sa-l resusciteze insa au dat gres. De atunci Calypso nu ii va uita pe acei gangsteri care l-au lasat fara tatal sau. Acum este pregatit sa traga foarte bine ca sa isi razbune tatal si asteapta raspunsul lideului.

• Nume: Bogdan

• Varsta: 15

• Orasul in care locuiti: urziceni

• Cate ore pe zi dedicati jocului si in ce interval orar jucati?: 7-8

• De ce doriti sa faceti parte din aceasta factiune? Deoarece este cel mai puternic gang.

• Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: nu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...