fankerboi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Lady Gaga ajuta victimele din Japonia Data: 17 martie 2011 Autor: Elena Bagescu Lady Gaga nu a ramas indiferenta in urma dezastrului din Japonia. Cantareata a creat o bratara pentru a ajuta victimele cutremurului si ale tsunami-ului din Tara Soarelui Rasare. "We pray for Japan" este mesajul inscriptionat pe bratara, in engleza si japoneza. Bratara costa 5 dolari si poate fi comandata pe www.ladygaga.com. Fondurile vor fi donate victimelor din Japonia. Sursa: OneMagazine
Guest *Juan* Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Foarte bine face ca ajuta, are o bila alba. Vezi ca nu ai pus sursa si link-ul catre sursa :P
HighVoltage Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 si iron maiden si nu se lauda atata pai si reclama cum isi mai face ?
Guest Advanced12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 E frumos din partea ei ! Face si ea ceva pentru faima
Random Hero Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 E frumos din partea ei Face si ea ceva pentru faima Asta e un paradox.
Puffz Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 La cate milioane are .. nu stiu de ce se complica cu bratari si rahaturi!!! Putea foarte frumos sa doneze xyz mii de dolari si gata. Dar nuuu, a ales sa faca bratari, sa faca public "actul ei de caritate". Fals si ipocrit!!!! btw .. ce dinti galbeni si hidosi are in poza aia oO
Claux Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mai bine ar face ca Justin Bieber si ar dona direct, nu cu tot felul de obiecte de ....... Bieber a donat 1 mil de dolari ^^
Maryus Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Frumos din partea ei dar mai bine dona niste bani . Nu cred ca ies asa multi bani din bratarile alea.
Dumnezeu Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Lady Gaga ajuta,e bine ca ajuta si isi face si reclama. @de unde sa doneze mil de $ ,pai la cate catastrofe sunt pe tera de unde ar avea atatia $ sa doneze?
ChoWdeR Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 hopa hopa, cum de nu o injurati si va bateti .... de ea ? Ea ajuta cu cat poate dar voi nu ajutati cu cat puteti, oare de ce ? Foarte fain daca face gestul asta. A da, nu credeti ca face pentru faima, ca de parca nu`i destul de faimoasa si asa ...
The Wizard Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ajuta pe dracu. ajuta cu banii altora. deci sa ne lase.
HighVoltage Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 hopa hopa, cum de nu o injurati si va bateti .... de ea ? Ea ajuta cu cat poate dar voi nu ajutati cu cat puteti, oare de ce ? Foarte fain daca face gestul asta. A da, nu credeti ca face pentru faima, ca de parca nu`i destul de faimoasa si asa ... mereu e loc de mai mult
slvr Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mai bine ar face ca Justin Bieber si ar dona direct, nu cu tot felul de obiecte de ....... Bieber a donat 1 mil de dolari ^^ Stai calm ca nici Justin Biberon nu e mai presus. Ba mai mult , dupa ce ca s-a laudat atat , a facut si o melodie pe chestia asta... Si da , are niste dinti vai de mama lor in poza , ies si in evidenta cu imbracamintea alba si buzele rosii.
UNprapadit Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ajuta pe dracu. ajuta cu banii altora. deci sa ne lase. Adevarat. Felicitari!
Guest SherkaN Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 La cate milioane are .. nu stiu de ce se complica cu bratari si rahaturi!!! Putea foarte frumos sa doneze xyz mii de dolari si gata. Dar nuuu, a ales sa faca bratari, sa faca public "actul ei de caritate". Fals si ipocrit!!!! btw .. ce dinti galbeni si hidosi are in poza aia oO Corect si perfect de acord (in afara de partea cu dintii). Mai castiga si ea ceva popularitate cu chestia asta, nu avea destula. Era greu sa fi trimis ceva banuti acolo.... n-o fi avut la ea.
Denzel_Lsd Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma totusi doneaza asa ca de ce atata critica ?? Daca esti bogat nu inseamna ca esti obligat sa faci acte de caritate.
Guest SherkaN Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma totusi doneaza asa ca de ce atata critica ?? Daca esti bogat nu inseamna ca esti obligat sa faci acte de caritate. N-a zis nimeni asta, am zis doar ca daca tot le face ... sa le faca cum trebuie. Oricum sunt PRO ce a facut ea, nu consider ceva gresit , din contra .. doar modalitatea cum a facut-o o contest.
Denzel_Lsd Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 N-a zis nimeni asta, am zis doar ca daca tot le face ... sa le faca cum trebuie. Oricum sunt PRO ce a facut ea, nu consider ceva gresit , din contra .. doar modalitatea cum a facut-o o contest. Daca dona un milion de euro dona un milion si atat. Pe o perioada de timp ar putea face mai multi bani din bratari la cati fani are tianand cont ca e destul de populara Lady Gaga, bratarile vor fi cumparate si de cei ce vor sa faca o simpla donatie ..e o idee buna si gandita si pentru cei ajutati si pentru donator.
2dor Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Voi credeti ca Lady Gaga a dat mass pe mess facand reclama la bratari ? Din oameni ca voi (nu ma refer la un anume user , ci la modul de mentalitate) care considera ca daca cineva care are o talie importanta si se scrie un articol despre are vreo legatura directa cu acel articol se face revista. Articolele de genul sunt scrise sa faca si redactia un ban , alimentand flamanzi mondeni.
Mihnea Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Isi face mai multa reclama ei , stim ca toti vor asta
Guest Advanced12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma intreb la poza ce are pe fata oare e cea ce cred eu :>
Guest SherkaN Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma intreb la poza ce are pe fata oare e cea ce cred eu :> Pai si ce crezi tu ca e ?
Puffz Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma intreb la poza ce are pe fata oare e cea ce cred eu :> ce anume? componenta principala din noul ei parfum? xD
slvr Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Ma intreb la poza ce are pe fata oare e cea ce cred eu :> Nu prietene , nu are sperma pe fata ci niste margele (daca observi modelul de la gatul ei).