Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

andy92

Folosire MuGuard

Recommended Posts

Guest mousesportsAnaKin
Posted

odata ce dai bani pentru ceva severul nu mai devine free ci privat , in acest mod apar acele drepturi , dai un ban dar ai pretenti , si ca sa nu prezinti pretenti nu e nevoie sa platesti nimic , si mananci tot pt ca nu ai de ales :)

cu asta a aparut si regula moderatorul are ultimul cuvant , face ce il taie capul si tu nu poti sa faci nimic in privinta asta . daca vrea sa iti dea 99 ca asa vrea ochiul lui de sticla , 99 ai si nu poti sa faci nimic , dar odata ce ai dat bani treburile se schimba :D

Posted

O mare parte din cei care vor citii postul asta, nu vor intelege nimic. Mesajul e simplu : MU Guard nu va rezolva absolut nimic. Dupa cum am scris mai sus, problemele sunt playerii, adminii si regulamentul. Playerii nu se vor schimba, ca doar suntem o natie de tot cacatul. Trebuie schimbat si imbunatatit regulamentul cu reguli complete si concrete, cu pedepse mai drastice si, nu in ultimul rand, trebuie adminii inteligenti, impartiali si corecti care sa-l aplice. :tiphat:

+ 1 :tiphat:

tu esti natia "de cacat eu sunt Roman !

si inca ceva nu le plangeti voi de mila celor de la link., citeste aici "Omul de afaceri Zoltan Teszari, 38 de ani, detine controlul operatorului telecom RCS&RDS printr-un pachet de 43,01% din actiuni, titlurile fiind detinute in mod direct si prin alte doua companii (RCS Management si Cable Communications Systems N.V.).

Informatiile apar pentru prima oara public in prospectul realizat anul trecut de RCS&RDS pentru listarea la Bursa din Londra, operatiune care a fost anulata la finele lunii noiembrie a anului trecut din cauza conditiilor nefavorabile de pe pietele financiare internationale.

Operatorul intentiona sa obtina 500 mil. $ (354 mil. euro) din vanzarea unui pachet de actiuni reprezentand 15% din capital, situatie in care operatorul ar fi fost evaluat la 2,5 mld. euro.

Ps ce zici sti sa numeri pana la suma de:

Posted

Daca s-ar dori cu adevarat ar putea fi gasita o solutie anti hack.... dar nu se doreste acest lucru. :whistle:

Nu cred ca se va introduce vreun serviciu contra cost....daca s-ar realiza acest lucru am putea ridica pretentii...plangeri rezolvate in timp util, admini si moderatori on mereu (recompensati binenteles) etc.......deci NU

Posted

din ce am vazut in folder cu game e un mu guard?ala a fost platit sau ce? :))

suntem romani..luati si voi mu guard schimbati cva pe la el puneti marca link si aia e.. :-j

Posted

mu guard e un rahat care nu te lasa sa faci mai nimic pe langa fereastra de mu si sunt destule hack-uri care trec de el,asa ca e doar o bataie de cap

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...