andy92 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 De ce nu se foloseste MU Guard pe clientul Linkmania?! Am jucat pe un server care avea MU Guard si am incercat orice hack posibil si ma deconecta automat inainte sa intru pe cont macar. Eu sunt de parere ca asta ar rezolva foarte multe din problemele serverului si dezechilibrul care s-a format. Daca nu se implementeaza acum, macar la urmatorul database (presupun ca va fi restart curand, deoarece au trecut aproape 2 ani). :tiphat:
oldGard Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 De ce nu se foloseste MU Guard pe clientul Linkmania?! Am jucat pe un server care avea MU Guard si am incercat orice hack posibil si ma deconecta automat inainte sa intru pe cont macar. Eu sunt de parere ca asta ar rezolva foarte multe din problemele serverului si dezechilibrul care s-a format. Daca nu se implementeaza acum, macar la urmatorul database (presupun ca va fi restart curand, deoarece au trecut aproape 2 ani). :tiphat: Sunt Hackuri si pt serveru de Global... mama lui de MU ;)) Singura modalitate ar fi sa nu iti dea voie sa intri in joc daca mai ai alt program deschis. insa atunci sunt curios cati ar mai juca :P ca 90% mai fac si alceva pe langa jocul de mu... un alt joc.. un program.( la servici) etc.
andy92 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Tot vor mai fi cateva care vor merge, dar prea putine. Eu sunt sigur ca un MU Guard cu protectie full blocheaza 90% din hackuri. Tot e o diferenta imensa, decat sa intre care cum vrea... :)
Heinekener Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 eu zic sa se interzica winmode prin nuj ce feluri si gata jmekeria .
mau Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 eu zic sa se interzica winmode prin nuj ce feluri si gata jmekeria . si cine crezi k va mai juca?
Guest bogdan87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 De ce nu se foloseste MU Guard pe clientul Linkmania?! Am jucat pe un server care avea MU Guard si am incercat orice hack posibil si ma deconecta automat inainte sa intru pe cont macar. Eu sunt de parere ca asta ar rezolva foarte multe din problemele serverului si dezechilibrul care s-a format. Daca nu se implementeaza acum, macar la urmatorul database (presupun ca va fi restart curand, deoarece au trecut aproape 2 ani). :tiphat: eu zic ca este o idee foarte buna :tiphat:
GhemotoK Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ideea e buna,am vazut/auzit in alte parti e folosit cu succes(din cate stiu eu) din cate vad e contra cost deci... :)
SoulKing Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 hais a punem fiecare bani :) sau nu aveti 5 euro?
luk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 hais a punem fiecare bani :) sau nu aveti 5 euro? nu dai tu 100? ca tot te laudai ca esti full de bani
PETRUT998 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Linkmania a fost si va ramane FREE Pe serverele private se foloseste mu guard pentru ca acolo serverul si produce bani prin donatii vanzari de iteme etc...
andy92 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Se dau destui bani pe hosting si intretinere. Crezi ca nu s-ar putea face o mica investitie pentru siguranta serverului? E one time pay, nu se plateste lunar...
GhemotoK Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 -muguard -pc mai bun sa tina o versiune mai noua -bani de acasa daca se vrea toate cele #sa dai bani de la tine...sunt curios cati vor face asta ##nu cred ca prezita chiar asa mare interes mu linkmania pt cei de la rds
Parazitu' Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 is de acord insa buguri is si vor apare altele noi pe masura ce se rezolva cele vechi..
n4ughtyxxl Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Se dau destui bani pe hosting si intretinere. Crezi ca nu s-ar putea face o mica investitie pentru siguranta serverului? E one time pay, nu se plateste lunar... 1.Cine da bani pe mana unor oameni incapabili si neinteresati ? 2.Nu cred ca linkmania are voie sa primeasca bani din partea jucatorilor/userilor . 3.Prioritate e un PC mai performant pentru server si apoi securitatea .
Richer44 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Eu va inteleg ca vreti sa faceti numar mare de posturi sa arate useru` de forum bine, dar nu tre nici sa aberati in timp ce faceti asta. Si acum sa va explic : De ce nu se foloseste MU Guard pe clientul Linkmania?! Am jucat pe un server care avea MU Guard si am incercat orice hack posibil si ma deconecta automat inainte sa intru pe cont macar. Eu sunt de parere ca asta ar rezolva foarte multe din problemele serverului si dezechilibrul care s-a format. Daca nu se implementeaza acum, macar la urmatorul database (presupun ca va fi restart curand, deoarece au trecut aproape 2 ani). :tiphat: O sa incep cu sfarsitul : nu, nu va fi rr db curand, sunt 90% sigur ca nu va fi anul asta decat daca se intampla cine stie ce atac terorist asupra sediului Linkmania. Problemele serverului sunt exact in ordinea asta : playerii, adminii si regulamentul, nicidecum hack-urile. Cu MU Guard vei bloca Elite si unele variante de speed, atat. Alte variante de speed vor merge in continuare, programul de afk la fel, auto-q la fel, auto-combo la fel, toate bug-exploit-urile la fel. Sa va explic si de ce : MU Guard nu poate bloca decat programele care se injecteaza in joc (Elite, player.bmd) si programele care afecteaza traficul de biti intre tine si server (unele variante de speed). Restul sunt programe simple care dau comenzi calculatorului si NU pot fi detectate. Auto-q da comanda apasarii butonului "Q" iar jocul nu poate face diferenta intre program si o persoana care apasa tasta "Q". Auto-combo la fel, programul de afk la fel dar putin mai complex. Iar cu speed-ul exista unele variante care nu maresc viteza de transfer de date intre client si server, ci folosesc mai putini biti pentru fiecare comanda data de player, cu alte cuvinte (pe intelesul oricui) ai speed dar ai si lag in acelasi timp, cantitatea de informatii trimisa catre server fiind aceeasi dar continand mult mai multe cifre de 101010101110001 per bit, ceea ce automat duce la pierderea unor informatii transmise, efectul numindu-se LOSS aka. o varianta a lag-ului. Sunt Hackuri si pt serveru de Global... mama lui de MU ;)) Singura modalitate ar fi sa nu iti dea voie sa intri in joc daca mai ai alt program deschis. insa atunci sunt curios cati ar mai juca :P ca 90% mai fac si alceva pe langa jocul de mu... un alt joc.. un program.( la servici) etc. Fara suparare dar ce zici tu aici e o idiotenie. Ia da-i tu un Ctrl+Alt+Del si vezi cate programe (fisiere .exe adica fisiere system) are windows-ul deschise ? Vrei sa ne jucam MU cu windows-ul oprit ? O mare parte din cei care vor citii postul asta, nu vor intelege nimic. Mesajul e simplu : MU Guard nu va rezolva absolut nimic. Dupa cum am scris mai sus, problemele sunt playerii, adminii si regulamentul. Playerii nu se vor schimba, ca doar suntem o natie de tot cacatul. Trebuie schimbat si imbunatatit regulamentul cu reguli complete si concrete, cu pedepse mai drastice si, nu in ultimul rand, trebuie adminii inteligenti, impartiali si corecti care sa-l aplice. :tiphat:
Rusu.George Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ca bine zici. parca zici ca s-au indobitocit rau de tot. mai era un mod pe la diverse care tot tipa 'SUNTEM SI NOI OAMEEEENI!' dar suna gen "LEAVE BRITNEY ALONE!" ce dracu ba nene, invi a fost o specie pe disparitie?
c0ldf1r3 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 O mare parte din cei care vor citii postul asta, nu vor intelege nimic. Mesajul e simplu : MU Guard nu va rezolva absolut nimic. Dupa cum am scris mai sus, problemele sunt playerii, adminii si regulamentul. Playerii nu se vor schimba, ca doar suntem o natie de tot cacatul. Trebuie schimbat si imbunatatit regulamentul cu reguli complete si concrete, cu pedepse mai drastice si, nu in ultimul rand, trebuie adminii inteligenti, impartiali si corecti care sa-l aplice. :tiphat: + 1 :tiphat:
bunny Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ce dracu ba nene, invi a fost o specie pe disparitie? Cum ziceam: [...] si veti veni peste 2-3 ani zicand...."ba ce bine era pe vremea cand modera x-ulescu". +1 richer, ma bucur ca mai sunt si oameni ca tine pe-aici. fara niciun fel de ironie.
14ALEX14 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Se dau destui bani pe hosting si intretinere. Crezi ca nu s-ar putea face o mica investitie pentru siguranta serverului? E one time pay, nu se plateste lunar... 1.Cine da bani pe mana unor oameni incapabili si neinteresati ? 2.Nu cred ca linkmania are voie sa primeasca bani din partea jucatorilor/userilor . 3.Prioritate e un PC mai performant pentru server si apoi securitatea . Plata pe LinkMania nu se va face niciodata si nici nu se vor accepta bani,deoarece LinkMania este un produs 100% RDS,care in ultima vreme nu s-au mai interesat de soarta LinkManiei,dar se pare ca isi vor da din nou interesul pentru LinkMania LinkMania face parte dintr-un proiect de business,de a atrage clientii in retelele RCS&RDS Poate va mai trece timp sau poate nu va mai trece,pana cand LinkMania o sa isi revina cum era acum cativa ani
Guest relife Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 LinkMania face parte dintr-un proiect de business,de a atrage clientii in retelele RCS&RDS eu la inceput aveam net de cartier, acum am de la rds am zis sa intru in rand cu lumea si drept multumire mi se da 99 pe nedrept.
[Neo] Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 orice joc oricat de bun /sigur e o sa apara unu mai al dracu care o sa scoata un "hack" si mai al dracu... care e stresu..
Poneyyy Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Richer ce spui tu acolo ca nu interzice mult e total aiurea. Eu am intrat pe AddictedMU si am incercat speed auto-combo auto-q si tot felul si doar auto-q merge la restul nu se intampla nicio eroare sau sa te scoata din joc, pur si simplu nu merg