Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

Asta nu ii impiedica sa vorbeasca pe mess. Daca eu am contul Mafia1 si tu Mafia10, din moment ce vorbim pe MESS avem aceleasi ID-uri de MESS. Daca eu intru pe mess si iti zic tie.. sunt "Mafia 1" care mai e farmecul? Se poate vorbi la fel de usor. Singura chestie e ca nu sti fiecare persoana cine e si nu ti cont de editile trecute, nu sti cine si ce experienta are etc.

PS: Felicitari tuturor.

pai ce zic aici? se schimba parolele mereu. la fiecare mafie, primesti un cont si o parola. voi puteti sa av adaugati pe mess daca vreti pe toti, asta nu inseamna ca stiti cine e fiecare.

Posted (edited)

suna ok,dar macar sa vorbim toti la fel,cu acelasi font etc. ca uite eu imi dau seama ca esti tu dupa felul in care scrii

Pai de exemplu.. conturile respective sa fie facute de un mod/ organizator .. parolele sa fie schimbate dupa fiecare editie (ar fi bine sa fie facute de un moderator, preferabil cineva cu acces aici si acea persoana sa aibe conturile de yahoo pentru fiecare cont pe forum, iar cel care organizeaza mafia sa primeasca doar ID-urile si PW-urile contului pentru a le putea da participantilor). Mna.. odata ce participantii si-au primit conturile, sa fie "impuse" niste reguli gen: utilizarea contului doar in topicul de mafia, folosirea fontului normal (vorba ta..), sa nu aibe voie sa modifice avatar/ semnatura sau orice alte date ale contului iar daca cineva incalca acest "mini-regulament" sa fie descalificat din editia respectiva de joc si sa ii fie luat contul. Eventual la 3 abateri de genul asta sa i se interzica participarea la orice alta editie mafia sau na.. stiu eu.. :-??

Edited by DaddyYankee
Posted

daca pana acum spuneti ca s-a vorbit pe messenger, ce va face sa credeti ca nu se va intampla si de-acum incolo? si ce daca faceti usere mafia1...mafia30? le faceti degeaba, pe messenger amicii tot se vor intreba, "ce mafie esti ma?" si gata cu strategia voastra.

Posted

Da, dar uite.. de exemplu Sinister in editile trecute a fost printre primii atacati/ omorati pentru ca joaca bine.. Normal ca lui nu ii convine si el nu o sa fie unul dintre cei care zic pe mess "bai, uite eu sunt MafiaX" pentru ca dupa aia stie ca va fi linsat. Prietenii sunt 2-3-4, nu 30 cati se inscriu la mafia.. Deci tot e ceva..

Posted

eee si ce ma daca vorbesc unii pe mess? daca sunt nesimtiti,asta e ... oricum,nu cred ca spui pe mess cuiva ca esti mafia apoi sa stie ala sa te voteze ..

Posted

oricum, jumatate din cati postati aici va recunosc doar dupa scris.

M-am gandit eu la inca o chestie...Dar nu stiu cat de folositoare e.Sa ne inscriem pe privat.Lucky face topic cu inscrieri si noi ii trimitem PM-uri daca vrem sa ne inscriem.Si ea doar scrie pe topic."S-au mai inscris 10 azi".ASTA + conturi pentru fiecare jucator = Sanse ca nesimtitii sa nu vorbeasca...

Posted

cum credeti voi. eu cred ca nu e necesar, e totusi un joc, ar trebui sa fie fun, nu sa faceti politie printre randuri. dar e treaba voastra, mi-am dat si eu cu parerea doar. :P

daca se vrea, se poate, iar prin eliminare si prin putina experienta in a observa estetica unui reply, realizezi pana la urma si care e sinister.

Posted

cum credeti voi. eu cred ca nu e necesar, e totusi un joc, ar trebui sa fie fun, nu sa faceti politie printre randuri. dar e treaba voastra, mi-am dat si eu cu parerea doar. :P

daca se vrea, se poate, iar prin eliminare si prin putina experienta in a observa estetica unui reply, realizezi pana la urma si care e sinister.

pai nu zice nimeni sa nu fie fun. dar uite, pe mine m-au omorat din a doua noapte penrtu ca andrei s-a gandit sa scrie in fereastra mea ceea ce trebuia sa-i scrie lui blk. eu puteam in ziua aia sa zic sinister si blk sunt mafioti, sau sa le spun altora care mai ramasesera in joc chestia asta. dar n-am facut-o pentru ca ar fi fost aiurea. fun nu inseamna sa-i lasi pe toti cei care ies din joc sa le spuna celor care au mai ramas ce roluri au investigat si ce au mai aflat intre timp.

Posted

vrajeli , cine sunt?

cand ma refer la scris, ma refer la un text intreg. dar nu trebuie acum sa-ti modifici scrisul ca sa-mi demonstrezi ca nu e asa. :P plus, va veti pune si avatare, sau semnaturi, vor fi sugestive. la asta ma refer, daca cineva vrea sa va indentifice, o cam poate face usor.

cine esti, hmm. esti darkness.

Posted

pai nu zice nimeni sa nu fie fun. dar uite, pe mine m-au omorat din a doua noapte penrtu ca andrei s-a gandit sa scrie in fereastra mea ceea ce trebuia sa-i scrie lui blk. eu puteam in ziua aia sa zic sinister si blk sunt mafioti, sau sa le spun altora care mai ramasesera in joc chestia asta. dar n-am facut-o pentru ca ar fi fost aiurea. fun nu inseamna sa-i lasi pe toti cei care ies din joc sa le spuna celor care au mai ramas ce roluri au investigat si ce au mai aflat intre timp.

tu esti K.Catalina ?

Posted

cand ma refer la scris, ma refer la un text intreg. dar nu trebuie acum sa-ti modifici scrisul ca sa-mi demonstrezi ca nu e asa. :P plus, va veti pune si avatare, sau semnaturi, vor fi sugestive. la asta ma refer, daca cineva vrea sa va indentifice, o cam poate face usor.

cine esti, hmm. esti darkness.

am inteles ce ai vrut sa zici , nu sunt batut in cap

nu sunt darkness , sunt tot eu :( , vezi? ti-am zis ca nu te pricepi

Posted

am inteles ce ai vrut sa zici , nu sunt batut in cap

nu sunt darkness , sunt tot eu :( , vezi? ti-am zis ca nu te pricepi

eh, amandoi puneti spatiu inainte de virgula, de-asta credeam ca e el. xD greu n-ar fi sa-i iei prin eliminare dupa ce afli care din mafii sunt amicii tai. si oricum voi jucati maxim 12-15, din care 3-4 sunteti bisericute, si restul va dati seama pe parcurs care cine ar fi.

nu vreau sa va stric strategia, puteti incerca o editie asa, dar eu chiar n-as garanta ca pana la sfarsit nu va dati seama care cine e. sunteti cat de cat usor de citit. :P

Posted

ce wabbit perspicace , te doare capul , vede orice detaliu :)))

ps;

oricum ar merge o editie asa,sa vedem cum merge treaba

Posted

eh, amandoi puneti spatiu inainte de virgula, de-asta credeam ca e el. xD greu n-ar fi sa-i iei prin eliminare dupa ce afli care din mafii sunt amicii tai. si oricum voi jucati maxim 12-15, din care 3-4 sunteti bisericute, si restul va dati seama pe parcurs care cine ar fi.

nu vreau sa va stric strategia, puteti incerca o editie asa, dar eu chiar n-as garanta ca pana la sfarsit nu va dati seama care cine e. sunteti cat de cat usor de citit. :P

nu fac eu din astea , numai lucian face

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...