Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ba tu cu cine tii ma? nu stii ca fall e dusmanca noastra,ce naiba faci? pentru asta mori la noapte ... "cel putin asa cred " :rofl1: acum imi pare rau sa-mi bag un crac ... trebuia sa-l mai lasam pe wanksta o noapte, sa te killareasca dusmanca? ce ai mah? Da tu ce rol ai avut minunatule?
i sin Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ba tu cu cine tii ma? nu stii ca fall e dusmanca noastra,ce naiba faci? pentru asta mori la noapte ... "cel putin asa cred " :rofl1: ma manipuleaza cu super puterile ei.. uite :( si te mai miri de ce moare lumea la noapte ..........
Edy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 acum imi pare rau sa-mi bag un crac ... trebuia sa-l mai lasam pe wanksta o noapte, sa te killareasca pe mine nu avea cum sa ma omoare ca aveam rol imun :>
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 pe mine nu avea cum sa ma omoare ca aveam rol imun :> daca nu ziceaaaam eu de tine ca esti curat nu mai apucai ziua de azi ))
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 strategie ftw urmatoarea mea strategie este sa fac pe politistul nebun ) cea mai tare chestie .. toti te cred inutil si nimeni nu te ataca noaptea ))
luk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 strategie ftw falloutgirl ftw :D @2pacwest , n-ai jucat nimic , ti-am urmarit jocul de la inceput pana la sfarsit si ai fost cam 0 , parerea mea
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 falloutgirl ftw :D @2pacwest , n-ai jucat nimic , ti-am urmarit jocul de la inceput pana la sfarsit si ai fost cam 0 , parerea mea pai daca a primit rezultate numai aiurea .. n-ai vazut ca rapture a iesit murdar
luk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 pai daca a primit rezultate numai aiurea .. n-ai vazut ca rapture a iesit murdar si de ce incerca in continuare sa influenteze cu investigatiile lui? :(
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 si de ce incerca in continuare sa influenteze cu investigatiile lui? :( pai nu avea de unde sa stie ca nu e competent!!! Bai 2pac .. apara-te
luk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 pai nu avea de unde sa stie ca nu e competent!!! Bai 2pac .. apara-te darrrrrrrrrrrrrr , lasa , hai ca nu mai zic nimic , congrats all again :D
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 darrrrrrrrrrrrrr , lasa , hai ca nu mai zic nimic , congrats all again :D me more ;x
Gandalf Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ce roluri aveati? cei care au mai ramas? eu detectiv particular, destul de folositor
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 ce roluri aveati? cei care au mai ramas? eu detectiv particular, destul de folositor STIAM EU eu am fost vanzator. aflam rolurile a 2 persoane
luk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eu am catalin radu tanase ps; reporter de razboi si te-ai ascuns in fiecare seara in sediul presei? :lol:
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eu dark_ habar n-am ce este. Stiam ca e curat dupa cum juca.. insa ce rol a avut .. no ideea
Gandalf Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eu credeam ca esti gabor fall am aflat si de narcisa gabor care a fost pe la darkness pe la fall - superstar si equilibrum care a aparat`o in rest pe la fall ma uitam pe geam in fiecare noapte :X dar nu prea s-a intamplat nimic :crybaby:
Edy Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 si te-ai ascuns in fiecare seara in sediul presei? :lol: da oricum toti aveau activitate,asa ca nu avea rost sa ies de acolo
Puffz Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eu credeam ca esti gabor fall am aflat si de narcisa gabor care a fost pe la darkness pe la fall - superstar si equilibrum care a aparat`o in rest pe la fall ma uitam pe geam in fiecare noapte :X dar nu prea s-a intamplat nimic :crybaby: daaa? THX equi :wub: (stiam eu ca ma apara cineva .. medic sau bodyguard .. si am avut si o vesta) pai nu m-a vizitat psihopatul .. ca a zis ca nu am abilitati si ca n-are de ce ...
luk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 eu credeam ca esti gabor fall am aflat si de narcisa gabor care a fost pe la darkness pe la fall - superstar si equilibrum care a aparat`o in rest pe la fall ma uitam pe geam in fiecare noapte :X dar nu prea s-a intamplat nimic :crybaby: superstar a aparat-o sau a atacat-o?