Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

Fallout, sigur tu nu esti personajul principal si acel dispozitiv te ajuta sa vezi ce roluri avem ? Daca erai vanzatoare nu aveai cum sa ai numar limitat de "vanzari".

Neah, glumesc. Vedem maine ce facem. Totusi, sa pregatesti ficatelul.

ba da.. am avut doar 2 vanzari :P. Cum era sa aflu in fiecare noapte cate un rol? Pai era cam imba ..

Posted

ba n-ai dreptate , thor psihopatul , intuitia mea striga in mine

ps;

si inafara de blk nas ce ai mai aflat? :D superstar mafiot nu ?

Posted

ba n-ai dreptate , thor psihopatul , intuitia mea striga in mine

Da foarte bine .. esti liber sa votezi pe cine vrei :P .. daca aduci si niste argumente esti cel mai tare

Posted

Da foarte bine .. esti liber sa votezi pe cine vrei :P .. daca aduci si niste argumente esti cel mai tare

defapt eu aflam sigur cine e psihopat maine,daca lasam komisar , dar .....

Posted

defapt eu aflam sigur cine e psihopat maine,daca lasam komisar , dar .....

eu ma bag la somn si maine ma intorc pe la 6 (da oricum mor :)) ) .. si darkness, daca esti sigur de ceva fa cum vrei tu .. eu v-am zis ce CRED , doar atat, nu stiu nimic sigur .. asa ca daca aveti dovezi concrete votati cum vreti!!

Eu am scris aici de ce votez wanksta (aicisha :))) ... si-mi mentin votul!!! Ne vedem maine... probabil xD

Posted

deci ma amuzati extrem.. fallout, cum nu l-a acuzat nimeni pe komisarul ? inainte zicea CRAZY kid, politist de komisaru si nathaniel, si aucma ma bagi pe mine

daca nu am rol important, ce ai vrea sa fac fata? esti tembela?

auzi la ea, am votat ultimul .. da ma, ca eu stau taota ziua in fata calculatorului sa-ti votez prima oara, atacul tau asupra mea e total nefondat :)

am castigat la loterie "armura", si inca o mai am, pt ca am ghicit ca voi fii rol pozitiv, total nesimnificativ, va fac print la pm-uri daca s-ar putea

o da-ti in bara, succes mare :)

sa mai completez, ai zis ca nu am investigat nimic, ca n-am ajutat cu nimic decat cu votul meu pt mafioti ( 2 dintre voturi daca imi aduc aminte au fost date pe la final intradevar, si de fiecare data am SPECIFICAT CA NU AM FOST ACASA )si ce vroiai sa fac? sa ma dau cu curu de pamant si sa-ti scot investigati daca eu nu am niciun rol important ?:)

Posted

Moare Wanksta - Psihopat

Cetatenii castiga ,felicitari :)

le : aseara nu am inchis , am vrut sa vad ce veti face + ca la ora aceia ii lipsea un vot lui komisar ca sa fie ucis ...si nu avea rost sa inchei ziua fara sa va decideti...acum vad ca sa decis lumea :P

Psihopatule , bine jucat...ti-am zis unde ai gresit :P

good citizens , felicitari :tiphat:

Posted

deci ma amuzati extrem.. fallout, cum nu l-a acuzat nimeni pe komisarul ? inainte zicea CRAZY kid, politist de komisaru si nathaniel, si aucma ma bagi pe mine

auzi la ea, am votat ultimul .. da ma, ca eu stau taota ziua in fata calculatorului sa-ti votez prima oara, atacul tau asupra mea e total nefondat :)

am castigat la loterie "armura", si inca o mai am, pt ca am ghicit ca voi fii rol pozitiv, total nesimnificativ, va fac print la pm-uri daca s-ar putea

sa mai completez, ai zis ca nu am investigat nimic, ca n-am ajutat cu nimic decat cu votul meu pt mafioti ( 2 dintre voturi daca imi aduc aminte au fost date pe la final intradevar, si de fiecare data am SPECIFICAT CA NU AM FOST ACASA )si ce vroiai sa fac? sa ma dau cu curu de pamant si sa-ti scot investigati daca eu nu am niciun rol important ?:)

hahahahaha ce om

bv falloutgirl :tiphat:

Posted

esti in perioada aia a lunii? ce suferi atata pentru un joc? uite de-aia nu joc eu ca dau de oameni ca tine. suferintelor.

sper ca nu se supara nimeni c-am postat chiar daca nu joc/n-am jucat, dar s-a terminat jocul. :D

Posted

da wanksta merci pentru ultimul post .. -__-

ps: ai fost singurul care a retinut faptul ca nu mai am abilitati, chestia asta te-a dat de gol .. in afara de asta ai jucat foarte bine, nu te-am suspectat nici o secunda pana ieri.

Posted

fallout ai uitat sa zici ca eu ti-am zis ca wanksta e psihopat

stiam ca e psy,dar n-am vrut sa zic

am uitat sa zic ca m-ai scos din sarite .. tu erai contra fara motiv -_- ..

da bine ca nu inspiri incredere si nu s-a luat nimeni dupa tine :))

ps: eu ma mir ca nu m-a suspectat nimeni =))

Posted

eram contra ca ai zis tu , si normal ca nu am inspirat incredere

daca apare o tipa care spune ghicitori si are un avatar naspa toata lumea se ia dupa ea <_<

Posted

nu incepeam sa zic nimic daca tu nu ziceai chesti aiurea, fara logica, chiar daca e un joc :) .. te-ai legat de ceva total irelevant.. pare rau daca te-ai simtit jignita, dar n-am nici o remuscare pt ce-am zis, caci e adevarat.. nu pot nega faptul asta, nu ai avut nici o dovata contra mea, nimic ce sa ma poate acuza, si te-ai legat de chestii care n-au legatura cu jocul.. punct :)

Posted

nu incepeam sa zic nimic daca tu nu ziceai chesti aiurea, fara logica, chiar daca e un joc :) .. te-ai legat de ceva total irelevant.. pare rau daca te-ai simtit jignita, dar n-am nici o remuscare pt ce-am zis, caci e adevarat.. nu pot nega faptul asta, nu ai avut nici o dovata contra mea, nimic ce sa ma poate acuza, si te-ai legat de chestii care n-au legatura cu jocul.. punct :)

m-am simtit jignita? try again... ce ai zis tu s-a dus fix la c*r ..

si pana la urma daca ai impresia ca ai jucat atat de bine, de minunat, de mirific, de exceptional.. de ahhh si ahaha :)) ... de ce rahat esti mort? EXAAAACT .. de tare ce esti :))

@darkness: avatarul tau e plagiat ... lucian idolul tau? :>

Posted

m-am simtit jignita? try again... ce ai zis tu s-a dus fix in c*r ..

si pana la urma daca ai impresia ca ai jucat atat de bine, de minunat, de mirific, de exceptional.. de ahhh si ahaha :)) ... de ce rahat esti mort? EXAAAACT .. de tare ce esti :))

@darkness: avatarul tau e plagiat ... lucian idolul tau? :>

da,mai ales acum ca a luat moderator,mi-am facut o statuie cu el in baie . si nu e plagiat , el are cu un urs ( e fioros si rau ca unul ) si al meu e urs polar ( pufos ca mine )

ps;

naspa care esti tu !

Posted

hai bravo fall :hug: frumos joc :D

darkness...... oricum mori la noapte , so

merci 2pac .. si daaaa, vreau sa multumumesc parintiloooor si prietenilooooor :))

nu am zis ca am jucat bine, nu vad unde m-am referit la asta.. mai citeste ce-am zis

ai zis ca n-am avut absolut nicio dovada .. asta inseamna ca tu a jucat impecabil si n-ai dat de inteles niciodata ca esti murdar! Ba ai dat .. fix la sfarsit :P

da,mai ales acum ca a luat moderator,mi-am facut o statuie cu el in baie . si nu e plagiat , el are cu un urs ( e fioros si rau ca unul ) si al meu e urs polar ( pufos ca mine )

ps;

naspa care esti tu !

idolul fumeilor ce esti

Posted

hai bravo fall :hug: frumos joc :D

ba tu cu cine tii ma? nu stii ca fall e dusmanca noastra,ce naiba faci?

pentru asta mori la noapte ... "cel putin asa cred " :rofl1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...