Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 la noapte mor si eu . sper sa mearga chestia FIX TU nu mori ... Si da.. votez wanksta .. dintre toti cei ramasi el este cel mai dubios! Si daca komisaru este nevinovat astept sa va dati cate 3 palme -_- .. daca nu, ma sinucid
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 am facut o diversiune acum , maine o sa stiu sigur cine e psy , daca nu e komisaru
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 :rofl2: funny nu este funny :( .. linsam un nevinovat si lasam psihopatul sa ne omoare la noapte Komisaru a postat pentru ca am tot intrebat pe unde e .. plus ca daca este inactiv primeste warn, whatever. Daca omu nu vroia sa iasa in evidenta nu sarea sa voteze primul .. pentru ca sansele ca cineva sa-i sara in cap erau foarte mari! In orice caz ..imediat cum a postat komisaru .. wanksta a sarit in capul lui si l-a votat .. desi nimeni nu a zis vreodata ca este murdar sau ceva .. dupa care toti ati votat komisaru!!! Wanksta a fost mereu pe faza.. de vreo 2 ori tot ce a facut a fost sa dea ultimul vot, astfel nu a parut disperat sa omoare mafiotii.. ba din contra, el ne ajuta cu cate un vot. Tot el a fost singurul care a TINUT MINTE ca am numar limitat de abilitati... toti ceilalti ziceau "hai sa vedem ce zice fall" .. de ce a tinut omu minte asta? Pentru ca il interesa .. pentru ca a decis sa atace doar persoanele periculoase pentru el .. iar cum eu nu mai aveam abilitati .. eram total useless!!! El mereu a pozat in "the good guy" dar niciodata n-a adus nicio investigatie sau orice altceva .. el nu propunea nimic .. doar vota ... pentru ca asta ii era scopul .. sa nu iasa in evidenta si sa crape toti din jur!!! Pariez cu un ficat... cum am mai pariat de vreo 3 ori jocul asta .. ca wanksta este PSIHO!!! Voi faceti cum vreti .. asta e doar umila mea parere -_-
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 da, dar posibilitate ca cineva sa-l atace pe wanksta este de asemenea foarte mare , de ce nu a murit ? -> WANKSTA PRESEDINTE THOR PSIHOPAT aleeee aleeee
i sin Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ok pentru mine e de ajuns :) devotez komisaru votez wanksta ................................. iara trece ziua
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 da, dar posibilitate ca cineva sa-l atace pe wanksta este de asemenea foarte mare , de ce nu a murit ? -> WANKSTA PRESEDINTE THOR PSIHOPAT aleeee aleeee presedintele se foloseste cand sunt 2 clanuri ................................. iara trece ziua nu cred ca se duce ziua in noaptea asta
Motanul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Devotez Komisaru. Votez Wanksta. Fallout, sper ca ai dreptate. :-?
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Fallout, sper ca ai dreptate. :-? Si ce daca nu am? Teoria mea pare logica .. si este mult mai mult decat aveti voi impotriva komisarului .. asa ca daca eu n-am nimerit .. nici voi nu erati departe deoarece ati votat la plesneala! La 4 voturi se linseaza .. haideti ca nu mai avem mult.. cine mai da un vot?
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ahaha,am pierdut ziua , ca sunt 3 -> komisaru si 3 -> wanksta
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ahaha,am pierdut ziua , ca sunt 3 -> komisaru si 3 -> wanksta baga aici votez wanksta sa vezi cum se fac 4
Motanul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 haide andix,incheie ziua :D Presimt ca o sa avem "noroc" : //Caractere Unii dintre voi s-ar putea sa aveti "caractere" de care nu sunteti instiintati de catre mine.. Lista caracterelor: Idiot - voteaza aiurea, aleator. Actor - nu poate vota decat daca arunca votul decisiv Milostiv - nu poate sa arunce votul decisiv.
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 haide andix,incheie ziua :D sunt 4 voturi la 4 .. cred @dark_ .. sa inteleg ca darkness este milostiv pentru ca nu-si poate schimba votul.. si sa fie votul final pentru wanksta? Urat -_-
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 @dark , mi-am dat seama de mai demult ca wanksta este actor , adica cel putin asa cred :P edit : aaa ziceai de mine ca sunt milostiv ) daca as fi,as sti nu?
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 @dark , mi-am dat seama de mai demult ca wanksta este actor , adica cel putin asa cred :P edit : aaa ziceai de mine ca sunt milostiv ) daca as fi,as sti nu? cica nu.. dar hai sa incercam .. scrie votez wanksta cu bold ) si vedem daca merge
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 votez wanksta sa stii ca n-am vrut asta,dar am votat ca sa vad ... nu stiu ce sa vad )
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 votez wanksta sa stii ca n-am vrut asta,dar am votat ca sa vad ... nu stiu ce sa vad ) In sfarsit .. game over .. daca n-am avut dreptate sa stiti ca oricine altcineva este de vina ) edit: poate nu o sa-ti ia votul in considerare -_-
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ba lol , eu nici nu cred ca wanksta este psihopat si dau votul decisiv ? wtf , manipulanta mai esti fall <_< l-as taia votul , dar lasaaa ... :-<
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ba lol , eu nici nu cred ca wanksta este psihopat si dau votul decisiv ? wtf , manipulanta mai esti fall <_< l-as taia votul , dar lasaaa ... :-< si daca votai komisaru care era diferenta? nici de wanksta si nici de komisar nu stim nimic .. oricare ar putea fii psiho .. insa wanksta a tinut minte ca n-am abilitati iar asta l-a demascat rau de tot
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 eu am votat komisaru dinainte,cu o pagina - doua inainte
Motanul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Fallout, sigur tu nu esti personajul principal si acel dispozitiv te ajuta sa vezi ce roluri avem ? Daca erai vanzatoare nu aveai cum sa ai numar limitat de "vanzari". Neah, glumesc. Vedem maine ce facem. Totusi, sa pregatesti ficatelul.