Life Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 nu a zis soto.. a ramas fara targets oricum.. so pe cine votam ?
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 sugerez sa votam pe cineva,oricine ar fi , nu putem sa castigam daca nu linsam oameni , mai ales ca psihopatul iese curat la investigatii . Deci,ce votam ?
i sin Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tu pe cine propui? @off : L-ai ajutat pe ChuckBass cu 1 :>
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tu pe cine propui? @off : L-ai ajutat pe ChuckBass cu 1 :> :> ti-am zis ca te respect pentru asta on : komisaru/narcisa/thor ? alegeti-va unul repede ca pierdem ziua degeaba
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Votez komisaru, sper ca ai nimerit :-? sper sa fi nimerit thor ) sau fall , care a zis :D
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 fall vi-a spus CA ARE NR LIMITAT, nu mai poate afla.. votez komisaru deci de aia n-am murit eu aseara ... stiai ca nu mai pot investiga deci nu's un pericol!!! Eu te-as vota pe tine ... dar mai sunt zile si maine :D Asta zicea Memorex, politist competent: daddyyankee - Nu stim nimic. CURAT superstar - Nu stim nimic.. MAFIE equi - Curat dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic.CURAT wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti. thor. - Nimic. CURAT crazykid - Probabil politist competent CURAT Memmo -Probabil politist competent CURAT narcisa - Curat blk - NAS darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic. CURAT 2pac - Probabil politist lenes. CURAT falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. CURAT komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". nathaniel - Mafiot poate sunt 2 psiho .. pentru ca au fost o gramadaaa de politisti .. dar eu as merge pe intuitia lui memo.. si nu l-as vota azi pe komisaru .. ci pe wanksta, care nu a facut altceva decat sa-i linseze pe toti! Acum nu stiu .. facem cum vreti voi! ps: Imi arata si mie cineva unde scrie ca Komisaru este murdar? Un quote ceva.. o investigatie.. orice
Life Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 stiam ca daca zic asa am sa devin suspect, te inseli amarnic :) cum zici de mine, asa poate fii oricare, gandeste-te dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic.CURAT thor. - Nimic. CURAT darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic. CURAT daddyyankee - Nu stim nimic. CURAT narcisa - Curat sa mai continui ? ce vina am eu ca nu am fost investigat, jesus.. de ce ma alegi pe mine si nu pe ei ?:)
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hai ma fall , acuma tot ce zice careva devine dovada ? pe bune, nu cred ca e wanksta psiho , daca nu este komisaru , eu zic sa mergem maine pe varianta thor :)
i sin Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 darkness e baiatul cel rau!!!!!!!!!!!!!! j/k. eu zic sa vedem astazi ce se intampla cu komisaru .. daca ne tot invartim atata nu rezolvam nimic :\
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hai ma fall , acuma tot ce zice careva devine dovada ? pe bune, nu cred ca e wanksta psiho , daca nu este komisaru , eu zic sa mergem maine pe varianta thor :) THOR? de unde pana unde? Asa si daca nu e nici komisaru.. si nici thor ..mergem la nimereala la infinit .. pana crapam toti! Buna strategie
Motanul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 THOR? de unde pana unde? Deoarece komisaru a fost propus de catre Thor. :-?
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Deoarece komisaru a fost propus de catre Thor. :-? n-ai si tu un quote?
Motanul Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 votez komisaru narcisa clean Esti federal sau cum ti-a dat seama ca , komisaru este psy ? Sau este mafiot normal ? :-? pai asa a zis fall in paginile anterioare nu?
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ce vina am eu ca nu am fost investigat, jesus.. de ce ma alegi pe mine si nu pe ei ?:) poate ai fost si ai iesit curat si de aia n-ai iesit niciodata in evidenta -_- @ DARK_ thor a zis ca voteaza komisaru pentru ca asa am zis eu .. dar sigur n-am zis de el ca este murdar... pur si simplu am intrebat pe unde umbla
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 trebuie sa ne luam dupa comportament/intuitie mai ales ca nu mai avem vanzatori/federali
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 trebuie sa ne luam dupa comportament/intuitie mai ales ca nu mai avem vanzatori/federali eu cred ca de data asta intuitia voastra e varza .. si la noapte cred ca mor pentru ca l-am adus in prim plan pe wanksta!!! In caz ca asta se intampla ... poate maine stiti ce sa faceti! Eu tot cred ca komisaru este curat ...iar wanksta psi Mah da astia 2 unde au plecat? Ce ma enerveaza ca se dau toti la fund cand sunt atacati -_-
Edy Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mama ba,dar m-ai prostit cu "la noapte mor" , exista asta in orice reply al tau
Puffz Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 mama ba,dar m-ai prostit cu "la noapte mor" , exista asta in orice reply al tau )) pai zic asa ca sa nu ma omoare astia shhh :P