Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

sugerez sa votam pe cineva,oricine ar fi , nu putem sa castigam daca nu linsam oameni , mai ales ca psihopatul iese curat la investigatii . Deci,ce votam ?

Posted

Tu pe cine propui?

@off : L-ai ajutat pe ChuckBass cu 1 :>

:> ti-am zis ca te respect pentru asta :))

on : komisaru/narcisa/thor ? alegeti-va unul repede ca pierdem ziua degeaba

Posted

fall vi-a spus CA ARE NR LIMITAT, nu mai poate afla..

votez komisaru

deci de aia n-am murit eu aseara ... stiai ca nu mai pot investiga deci nu's un pericol!!! Eu te-as vota pe tine ... dar mai sunt zile si maine :D

Asta zicea Memorex, politist competent:

daddyyankee - Nu stim nimic. CURAT

superstar - Nu stim nimic.. MAFIE

equi - Curat

dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic.CURAT

wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti.

thor. - Nimic. CURAT

crazykid - Probabil politist competent CURAT

Memmo -Probabil politist competent CURAT

narcisa - Curat

blk - NAS

darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic. CURAT

2pac - Probabil politist lenes. CURAT

falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. CURAT

komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun".

nathaniel - Mafiot

poate sunt 2 psiho .. pentru ca au fost o gramadaaa de politisti .. dar eu as merge pe intuitia lui memo.. si nu l-as vota azi pe komisaru .. ci pe wanksta, care nu a facut altceva decat sa-i linseze pe toti! Acum nu stiu .. facem cum vreti voi!

ps: Imi arata si mie cineva unde scrie ca Komisaru este murdar? Un quote ceva.. o investigatie.. orice :|

Posted

stiam ca daca zic asa am sa devin suspect, te inseli amarnic :) cum zici de mine, asa poate fii oricare, gandeste-te

dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic.CURAT

thor. - Nimic. CURAT

darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic. CURAT

daddyyankee - Nu stim nimic. CURAT

narcisa - Curat

sa mai continui ?

ce vina am eu ca nu am fost investigat, jesus.. de ce ma alegi pe mine si nu pe ei ?:)

Posted

hai ma fall , acuma tot ce zice careva devine dovada ? pe bune, nu cred ca e wanksta psiho , daca nu este komisaru , eu zic sa mergem maine pe varianta thor :)

Posted

darkness e baiatul cel rau!!!!!!!!!!!!!! j/k. eu zic sa vedem astazi ce se intampla cu komisaru .. daca ne tot invartim atata nu rezolvam nimic :\

Posted

hai ma fall , acuma tot ce zice careva devine dovada ? pe bune, nu cred ca e wanksta psiho , daca nu este komisaru , eu zic sa mergem maine pe varianta thor :)

THOR? de unde pana unde?

Asa si daca nu e nici komisaru.. si nici thor ..mergem la nimereala la infinit .. pana crapam toti! Buna strategie

Posted

votez komisaru

narcisa clean

Esti federal sau cum ti-a dat seama ca , komisaru este psy ? Sau este mafiot normal ? :-?

pai asa a zis fall in paginile anterioare nu?

Posted

ce vina am eu ca nu am fost investigat, jesus.. de ce ma alegi pe mine si nu pe ei ?:)

poate ai fost si ai iesit curat si de aia n-ai iesit niciodata in evidenta -_-

@ DARK_ thor a zis ca voteaza komisaru pentru ca asa am zis eu ..

dar sigur n-am zis de el ca este murdar... pur si simplu am intrebat pe unde umbla

Posted

trebuie sa ne luam dupa comportament/intuitie mai ales ca nu mai avem vanzatori/federali

eu cred ca de data asta intuitia voastra e varza .. si la noapte cred ca mor pentru ca l-am adus in prim plan pe wanksta!!! In caz ca asta se intampla ... poate maine stiti ce sa faceti! Eu tot cred ca komisaru este curat ...iar wanksta psi

Mah da astia 2 unde au plecat? Ce ma enerveaza ca se dau toti la fund cand sunt atacati -_-

Posted

mama ba,dar m-ai prostit cu "la noapte mor" , exista asta in orice reply al tau

=)))) pai zic asa ca sa nu ma omoare astia :)) shhh :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...