Komisaru Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bine ma,hai sa fie ca voi. devotez blk si votez superstar
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 1.Blk 2.La noapte il investighez eu pe Nathaniel ca sa fim siguri. 3.Mai investigati si voi.Thor/Comisaru si restu din lista. ok, hmm mi-a venit si mie rezultalul de la investigatia lui nathaniel si a iesit curat, dar avand in vedere ca sunt la inceput se poate sa fie invers, deci mai bine il investighezi si tu ca sa fim siguri.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Blk next si pe urma nathaniel sau? Maine puteti (voi .. ca eu nu mai scap :P) sa scapati de blk ... insa nu mafia e problema acum. Cineva are rol de PSY (si btw nu inseamna psiho), este un rol neutru, care poate ataca noaptea!!! Scopul lui/ei este sa castige :P .. si sa scape de concurenta. Aveti grija cu personajul asta .. eu habar n-am cine este .. dar nu va bateti capul cu darkness, komisaru, daddy sau thor .. eu cred ca sunt curati .. si 2pac cred :D. Dar faceti cum vreti acum.. eu nu stiu sigur nimic despre ei .. is just a feeling :P
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Maine puteti (voi .. ca eu nu mai scap :P) sa scapati de blk ... insa nu mafia e problema acum. Cineva are rol de PSY (si btw nu inseamna psiho), este un rol neutru, care poate ataca noaptea!!! Scopul lui/ei este sa castige :P .. si sa scape de concurenta. Aveti grija cu personajul asta .. eu habar n-am cine este .. dar nu va bateti capul cu darkness, komisaru, daddy sau thor .. eu cred ca sunt curati .. si 2pac cred :D. Dar faceti cum vreti acum.. eu nu stiu sigur nimic despre ei .. is just a feeling :P Vrei sa spui ca ,chiar daca omoram toti mafiotii,nu castigam?
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Maine puteti (voi .. ca eu nu mai scap :P) sa scapati de blk ... insa nu mafia e problema acum. Cineva are rol de PSY (si btw nu inseamna psiho), este un rol neutru, care poate ataca noaptea!!! Scopul lui/ei este sa castige :P .. si sa scape de concurenta. Aveti grija cu personajul asta .. eu habar n-am cine este .. dar nu va bateti capul cu darkness, komisaru, daddy sau thor .. eu cred ca sunt curati .. si 2pac cred :D. Dar faceti cum vreti acum.. eu nu stiu sigur nimic despre ei .. is just a feeling :P Eu l-am intrebat pe SilenR si a spus ca psy = psihopat.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu l-am intrebat pe SilenR si a spus ca psy = psihopat. eu am vorbit cu andix si nu este asa... daca scapam de mafie tot n-am castigat :D Incepe ziua! -moare personajul principal, liquidlove, psy. Acuma altcineva are obiectul.. ce ati inteles din asta?? ca altcineva devine psy?? eu asa am inteles :D
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ce ati inteles din asta?? ca altcineva devine psy?? eu asa am inteles :D psy = psihopat altcineva are obiectul adica masina aia a timpului
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Altcineva devine psy(psihopat) pentru ca psihopatul era personajul principal.Si nu prea exista poveste fara personaj principal.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Altcineva devine psy(psihopat) pentru ca psihopatul era personajul principal.Si nu prea exista poveste fara personaj principal. aaaa.. deci pana la urma PSY = PSIHOPAT .. INSAAA este personaj principal .. si neutru.. si tre killarit :D! Aha, acum se leaga ce a zis andix xD!!!! Dar tot trebuie scapat de el.. nu putem castiga daca nu-l omoram.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sa facem o scurta analiza. daddyyankee - Nu stim nimic. Curat superstar - Nu stim nimic.. MAFIE equi - Curat Esti sigur? dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic. wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti. thor. - Nimic. Curat crazykid - Probabil politist competent Esti sigur? Memmo -Probabil politist competent (Pentru ca nu am cum sa stiu sigur daca sunt competent sau nu) Sigur? narcisa - Curat Esti sigur? blk - NAS darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou...Curat 2pac - Probabil politist lenes. Curat falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. Curat komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". Curat nathaniel - Mafiot Esti sigur? Esti sigur in legatura cu politistii? Si de nathaniel tot sigur esti? Si de narci de unde stii ca e curata? Cu cei despre care nu stim nimic vedeti ce faceti :D De restu eu zic ca sunt curati... asa ca nu-i investigati degeaba sry de 2xpost
Narcisa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tentativa de a va arata ca sunt curata: daddy, tu ti-ai folosit abilitatile nocturne pe blk azi noapte. corect?
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tentativa de a va arata ca sunt curata: daddy, tu ti-ai folosit abilitatile nocturne pe blk azi noapte. corect? Din " @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara)" si eu mi-am putut da seama ca daddy si-a folosit abilitatile pe blk! Mai incearca xD
DaddyYankee Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tentativa de a va arata ca sunt curata: daddy, tu ti-ai folosit abilitatile nocturne pe blk azi noapte. corect? Wrong.. mi-am folosit abilitatea nocturna pe blk in noaptea dintre 17 si 18 Martie, iar noi suntem in 19.
Narcisa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 din " @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara)" si eu mi-am putut da seama ca daddy si-a folosit abilitatile pe blk! Mai incearca xD tu nu ti-ai folosit abilitatile pe blk pana acum Wrong.. mi-am folosit abilitatea nocturna pe blk in noaptea dintre 17 si 18 Martie, iar noi suntem in 19. ma rog... mai se incurca lumea
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tu nu ti-ai folosit abilitatile pe blk pana acum WRONG AGAIN!!!
Narcisa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 WRONG AGAIN!!! ai facut-o aseara atunci. nu mi-am mai folosit abilitatea pe el
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Esti sigur in legatura cu politistii? Si de nathaniel tot sigur esti? Si de narci de unde stii ca e curata? Cu cei despre care nu stim nimic vedeti ce faceti :D De restu eu zic ca sunt curati... asa ca nu-i investigati degeaba sry de 2xpost Nu sunt in legatura cu nimeni.Unde am zis ca sunt "Curati",inseamna ca i-am avut curati in investigatii.Daca rezultatele sunt corecte sau nu...Nu stiu...
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ai facut-o aseara atunci. nu mi-am mai folosit abilitatea pe el tu te dai drept detectiv sau ce?
Narcisa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 tu te dai drept detectiv sau ce? am dreptate sau nu?
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 am dreptate sau nu? nu-mi raspunde cu o intrebare :D si oricum... WRONG x 3 (n-am folosit nimic pe blk aseara )
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Voi nu intelegeti ca l`am investigat eu pe Nathaniel si e MURDAR? Irositi o noapte si investigati`l din nou sau aveti incredere in mine, e alegerea voastra. devotez blk / votez superstar
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Voi nu intelegeti ca l`am investigat eu pe Nathaniel si e MURDAR? Irositi o noapte si investigati`l din nou sau aveti incredere in mine, e alegerea voastra. devotez blk / votez superstar Atunci pe cine investigam?