Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

1.Blk

2.La noapte il investighez eu pe Nathaniel ca sa fim siguri.

3.Mai investigati si voi.Thor/Comisaru si restu din lista.

ok, hmm mi-a venit si mie rezultalul de la investigatia lui nathaniel si a iesit curat, dar avand in vedere ca sunt la inceput se poate sa fie invers, deci mai bine il investighezi si tu ca sa fim siguri.

Posted

Blk next si pe urma nathaniel sau?

Maine puteti (voi .. ca eu nu mai scap :P) sa scapati de blk ... insa nu mafia e problema acum. Cineva are rol de PSY (si btw nu inseamna psiho), este un rol neutru, care poate ataca noaptea!!! Scopul lui/ei este sa castige :P .. si sa scape de concurenta. Aveti grija cu personajul asta .. eu habar n-am cine este .. dar nu va bateti capul cu darkness, komisaru, daddy sau thor .. eu cred ca sunt curati .. si 2pac cred :D. Dar faceti cum vreti acum.. eu nu stiu sigur nimic despre ei .. is just a feeling :P

Posted

Maine puteti (voi .. ca eu nu mai scap :P) sa scapati de blk ... insa nu mafia e problema acum. Cineva are rol de PSY (si btw nu inseamna psiho), este un rol neutru, care poate ataca noaptea!!! Scopul lui/ei este sa castige :P .. si sa scape de concurenta. Aveti grija cu personajul asta .. eu habar n-am cine este .. dar nu va bateti capul cu darkness, komisaru, daddy sau thor .. eu cred ca sunt curati .. si 2pac cred :D. Dar faceti cum vreti acum.. eu nu stiu sigur nimic despre ei .. is just a feeling :P

Vrei sa spui ca ,chiar daca omoram toti mafiotii,nu castigam?

Posted

Eu l-am intrebat pe SilenR si a spus ca psy = psihopat.

Posted

Eu l-am intrebat pe SilenR si a spus ca psy = psihopat.

eu am vorbit cu andix si nu este asa... daca scapam de mafie tot n-am castigat :D

Incepe ziua!

-moare personajul principal, liquidlove, psy. Acuma altcineva are obiectul..

ce ati inteles din asta?? ca altcineva devine psy?? eu asa am inteles :D

Posted

ce ati inteles din asta?? ca altcineva devine psy?? eu asa am inteles :D

psy = psihopat

altcineva are obiectul adica masina aia a timpului

Posted

Altcineva devine psy(psihopat) pentru ca psihopatul era personajul principal.Si nu prea exista poveste fara personaj principal.

aaaa.. deci pana la urma PSY = PSIHOPAT .. INSAAA este personaj principal .. si neutru.. si tre killarit :D! Aha, acum se leaga ce a zis andix xD!!!! Dar tot trebuie scapat de el.. nu putem castiga daca nu-l omoram.

Posted

Sa facem o scurta analiza.

daddyyankee - Nu stim nimic. Curat

superstar - Nu stim nimic.. MAFIE

equi - Curat Esti sigur?

dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic.

wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti.

thor. - Nimic. Curat

crazykid - Probabil politist competent Esti sigur?

Memmo -Probabil politist competent (Pentru ca nu am cum sa stiu sigur daca sunt competent sau nu) Sigur? :))

narcisa - Curat Esti sigur?

blk - NAS

darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou...Curat

2pac - Probabil politist lenes. Curat

falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. Curat

komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". Curat

nathaniel - Mafiot Esti sigur?

Esti sigur in legatura cu politistii? Si de nathaniel tot sigur esti? Si de narci de unde stii ca e curata? Cu cei despre care nu stim nimic vedeti ce faceti :D

De restu eu zic ca sunt curati... asa ca nu-i investigati degeaba

sry de 2xpost

Posted

tentativa de a va arata ca sunt curata: daddy, tu ti-ai folosit abilitatile nocturne pe blk azi noapte. corect?

Din " @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara)" si eu mi-am putut da seama ca daddy si-a folosit abilitatile pe blk! Mai incearca xD

Posted

tentativa de a va arata ca sunt curata: daddy, tu ti-ai folosit abilitatile nocturne pe blk azi noapte. corect?

Wrong.. mi-am folosit abilitatea nocturna pe blk in noaptea dintre 17 si 18 Martie, iar noi suntem in 19.

Posted

din " @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara)" si eu mi-am putut da seama ca daddy si-a folosit abilitatile pe blk! Mai incearca xD

tu nu ti-ai folosit abilitatile pe blk pana acum

Wrong.. mi-am folosit abilitatea nocturna pe blk in noaptea dintre 17 si 18 Martie, iar noi suntem in 19.

ma rog...

mai se incurca lumea

Posted

Esti sigur in legatura cu politistii? Si de nathaniel tot sigur esti? Si de narci de unde stii ca e curata? Cu cei despre care nu stim nimic vedeti ce faceti :D

De restu eu zic ca sunt curati... asa ca nu-i investigati degeaba

sry de 2xpost

Nu sunt in legatura cu nimeni.Unde am zis ca sunt "Curati",inseamna ca i-am avut curati in investigatii.Daca rezultatele sunt corecte sau nu...Nu stiu...

Posted

Voi nu intelegeti ca l`am investigat eu pe Nathaniel si e MURDAR? :|

Irositi o noapte si investigati`l din nou sau aveti incredere in mine, e alegerea voastra.

devotez blk / votez superstar

Posted

Voi nu intelegeti ca l`am investigat eu pe Nathaniel si e MURDAR? :|

Irositi o noapte si investigati`l din nou sau aveti incredere in mine, e alegerea voastra.

devotez blk / votez superstar

Atunci pe cine investigam?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...