Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mie imi da cu radical. Nu vi se pare ca sunt cam multi politisti ? Mie nu mi se pare*. *Daca te uiti la editii trecute din mafia,o sa gasesti cam acelasi numar.
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 La asta ma gandeam si eu Pai care sunt asa multi? Ca din cate vad doar eu si Memmorex suntem competenti.. :-? eu: Lucian-curat Liquid-curat SouthBoy_Lucyo-murdar Irnk-murdar Nathaniel-murdar
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 +rApture + Catalina + fallout girl votez irnk, am si eu dovezi .. posibil nas :) Sa presupunem ca aveti dreptate. Votez blk.
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Fallout nu e politist, politistii nu pot vedea cine e nasul :) Deci si suntem 4 politisti.. / 4 mafioti + 1 psihopat.. @ Oare e posibil ca si Narcisa sa fie psihopat? :-?
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Fallout nu e politist, politistii nu pot vedea cine e nasul :) Deci si suntem 4 politisti.. / 4 mafioti + 1 psihopat.. @ Oare e posibil ca si Narcisa sa fie psihopat? :-? Mai mult ca sigur mai este un psihopat in viata.
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sa facem o scurta analiza. daddyyankee - Nu stim nimic. superstar - Nu stim nimic.Doar ca nu prea a votat la timp sau deloc cand era vorba de mafioti.Dar asta nu ne spune nimic. equi - Curat dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic. wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti. thor. - Nimic. crazykid - Probabil politist competent Memmo -Probabil politist competent (Pentru ca nu am cum sa stiu sigur daca sunt competent sau nu) narcisa - Curat blk - NAS darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou... 2pac - Probabil politist lenes. falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". nathaniel - Mafiot
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sa facem o scurta analiza. daddyyankee - Nu stim nimic. superstar - Nu stim nimic.Doar ca nu prea a votat la timp sau deloc cand era vorba de mafioti.Dar asta nu ne spune nimic. equi - Curat dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic. wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti. thor. - Nimic. crazykid - Probabil politist competent Memmo -Probabil politist competent (Pentru ca nu am cum sa stiu sigur daca sunt competent sau nu) narcisa - Curat blk - NAS darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou... 2pac - Probabil politist lenes. falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". nathaniel - Mafiot In mod surprinzator am fost unul dintre putinii care nu l-au votat pe rApture si printre primii care au votat mafioti.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 SUPERSTAR MAFIOT! Si totusi, a adus cineva argumente pentru votarea IrnK-ai de astazi? Sau trebuie sa votez si eu ca o cartita? Nu ca o cartita .. ca un mafiot ce esti ;) Bun, asa pot sa vin si eu sa zic ca stiu dintr-o sursa sigura ce esti tu, 2pac, dar fara sa zic ceva de o investigatie nu prea e credibil. Sa zicem ca se mai poate adauga si ce zice Dark_. O mai aperi mult? Stim ca e mafie.. chill Intuitia de a prezice vreo 3 sau 4 roluri e cam suspecta. Nu nu .. tu esti cam suspect cand ma suspectezi pe mine .. avand in vedere ca am avut dreptate in tot ce am zis ;) Pe langa astea.. i-ai blocat rolul lui Dark_ pentru ca ai avut impresia ca el e medic.. si m-ai atacat pe mine!!! Nashpa, inca sunt aici ;) Mafiotii erau astia: blk -- nas lucyo -- mafiot irnk -- medicul mafiei superstar -- mafiot (ala care blocheaza abilitatile altora)
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sa facem o scurta analiza. daddyyankee - Nu stim nimic. Cred ca a zis Fallout ca e curat.. superstar - Nu stim nimic.Doar ca nu prea a votat la timp sau deloc cand era vorba de mafioti.Dar asta nu ne spune nimic. Il investighez eu noaptea asta :) equi - Curat dark_ - In mod surprinzator,nu stim nimic. wanksta - Eu nu stiu nimic despre el,doar ca a votat intotdeauna cand a fost vorba de mafioti. thor. - Nimic. crazykid - Probabil politist competent Memmo -Probabil politist competent (Pentru ca nu am cum sa stiu sigur daca sunt competent sau nu) narcisa - Curat blk - NAS darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou... 2pac - Probabil politist lenes. falloutgirl - Probabil vanzator sau ceva. komisaru - Eu unu cred ca este psiho.Dar nu am nimic cu el pentru ca am impresia ca este un "Psiho-bun". nathaniel - Mafiot
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 In mod surprinzator am fost unul dintre putinii care nu l-au votat pe rApture si printre primii care au votat mafioti. Eu nu am spus ca esti mafiot sau ceva.Doar ca nu stim nimic despre tine.
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 darkness03 - In mod surprinzator,nu stim nimic.Din nou... fallout stie despre mine , daca e vanzator probabil ca imi stie rolul ..
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Deci e clar: Azi Blk si urmeaza Superstar si Nathaniel.. Busted! :D
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu zic sa-l lasat pe blk pentru maine si sa linsam mafiotul .. pe SuperStar votez SuperStar
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu pe cine investighez?Darkness/thor sau .... @Falloutgirl.Are deja voturi.De ce sa ne chinuim?
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ok avand in vedere ca ai avut dreptate pe totul parcursul jocului o sa imi schimb si eu votul. devotez blk votez superstar
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 pe mine , pe mine :DDDDD desi e fara rost ca m-a investigat si fallout , sau mi-a vandut ceva, nu conteaza
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu pe cine investighez?Darkness/thor sau .... @Falloutgirl.Are deja voturi.De ce sa ne chinuim? Ne chinuim deoarece rolul lui este mai periculos decat cel de nas. Poate sa blocheze o abilitate nocturna sau un vot.
Puffz Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu pe cine investighez?Darkness/thor sau .... @Falloutgirl.Are deja voturi.De ce sa ne chinuim? pai ziceti-mi si mie ca nu prea stiu .. nasul poate ataca noaptea? Mafiotul sigur poate.. de nas nu stiu sigur xD. Sper ca n-am zis vreo prostie xD
DaddyYankee Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ce va mai pot spune este ca daddy este curat ... va spun tot ca oricum mor diseara .. :P + @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara). => rolul meu. Asta pentru cei care inca nu si-au dat seama (gen Memmorex) Devotez blk. Votez SuperStar.
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ne chinuim deoarece rolul lui este mai periculos decat cel de nas. Poate sa blocheze o abilitate nocturna sau un vot. Da.Ai dreptate aici. Si nasul poate ataca dar si mafiotul.Dar SuperStar poate bloca si abilitati. Dezvotez Blk. Votez Superstar.
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Blk next si pe urma nathaniel sau? 1.Blk 2.La noapte il investighez eu pe Nathaniel ca sa fim siguri. 3.Mai investigati si voi.Thor/Comisaru si restu din lista.