Razvan Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Dupa o lunga asteptare .. Incepe ziua! Nu este gasit nimeni mort.. Jucatori ramasi in viata: daddyyankee superstar equi dark_ wanksta thor. crazykid narcisa blk darkness03 memmo 2pac falloutgirl komisaru nathaniel Conditie de linsare: daca un jucator a strans la sfarsitul zilei 7 voturi impotriva sa.
Narcisa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 votez blk ! @ narcisa maine nu esti pe treaba ta votez blk
Equilibrium Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 votez blk @sunt plecat voi posta mai spre seara. TY!
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Bun, asa pot sa vin si eu sa zic ca stiu dintr-o sursa sigura ce esti tu, 2pac, dar fara sa zic ceva de o investigatie nu prea e credibil. Sa zicem ca se mai poate adauga si ce zice Dark_. Mi se pare logic.. De unde alt undeva as fi putut sti? Doar nu am ghicit in cafea ;) votez blk , iar pentru maine propun Nathaniel. De Narcisa stie cineva ceva sigur sau va bazati doar pe banuieli?
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Eu nu stiu nimic de narcisa.. a investigat-o cineva?
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Persoanele investigate de mine : Liquid - Curat Equi - Curat Narcisa - Curat Irnk - Murdar Blk - Curat (Nu sunt asezate in ordine) Nu stiu daca sunt politist competent si cat de exacte sunt rezultatele dar m-am gandit sa va ajut cum pot.Daca Blk e nas,narcisa nu are cum sa fie mafioata pentru ca Nasul e singuru care iese curat.Parerea mea.
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 De ce? just because .. mi-e lene sa caut cu cateva pagini in urma cand nu vota mafiotul si apoi a zis ca era plecata la munca . sa o investigheze cineva diseara macar
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 just because .. mi-e lene sa caut cu cateva pagini in urma cand nu vota mafiotul si apoi a zis ca era plecata la munca . sa o investigheze cineva diseara macar A spsu memmo ca a investigat-o el..
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 ah scuze atunci , oricum pe langa nathaniel sigur mai e cineva
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cu siguranta :) eu l-am investigat aseara pe nathaniel si nu a iesit nimic, hmm?
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Cu siguranta :) eu l-am investigat aseara pe nathaniel si nu a iesit nimic, hmm? Rezultatele investigatiilor tale sunt inutile.
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Rezultatele investigatiilor tale sunt inutile. De ce?
Edy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 De ce? esti incepator/lenes , ti-a iesit rapture murdar si el nu era defapt , nu ne putem baza 100%
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 esti incepator/lenes , ti-a iesit rapture murdar si el nu era defapt , nu ne putem baza 100% Hmm , ok
Memmorex Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 De ce? Pentru ca la inceputul jocului l-ai avut pe Rapture murdar.Nu stiu ce sa cred... Din punctu meu de vedere principalii suspecti sunt : Nathaniel Daddyyankee Superstar Nu stiu pe cine sa investighez la noapte...Dar din punctu meu de vedere ,Nathaniel e mafiot. Restu e CanCan...
afroMAN Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pentru ca la inceputul jocului l-ai avut pe Rapture murdar.Nu stiu ce sa cred... Din punctu meu de vedere principalii suspecti sunt : Nathaniel Daddyyankee Superstar Nu stiu pe cine sa investighez la noapte...Dar din punctu meu de vedere ,Nathaniel e mafiot. Restu e CanCan... Pe Nathaniel l`am investigat eu si e murdar!! Eu zic sa hotaram cine sa il investigheze pe Daddy si cine pe Superstar, asa o sa stim sigur ca nu investigam amandoi aceeasi persoana si pierdem noaptea degeaba.. :)
Motanul Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mie imi da cu radical. Nu vi se pare ca sunt cam multi politisti ?
i sin Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Mie imi da cu radical. Nu vi se pare ca sunt cam multi politisti ? La asta ma gandeam si eu
DaddyYankee Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Votez blk. Am fost deja investigat de FallOutGirl si aveti intr-un post anterior de al meu "indicii" despre ce rol am.