Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

Dupa o lunga asteptare .. Incepe ziua! Nu este gasit nimeni mort..

Jucatori ramasi in viata:

daddyyankee

superstar

equi

dark_

wanksta

thor.

crazykid

narcisa

blk

darkness03

memmo

2pac

falloutgirl

komisaru

nathaniel

Conditie de linsare: daca un jucator a strans la sfarsitul zilei 7 voturi impotriva sa.

Posted

Bun, asa pot sa vin si eu sa zic ca stiu dintr-o sursa sigura ce esti tu, 2pac, dar fara sa zic ceva de o investigatie nu prea e credibil. Sa zicem ca se mai poate adauga si ce zice Dark_.

:| Mi se pare logic.. De unde alt undeva as fi putut sti? Doar nu am ghicit in cafea ;)

votez blk , iar pentru maine propun Nathaniel. De Narcisa stie cineva ceva sigur sau va bazati doar pe banuieli?

Posted

Persoanele investigate de mine :

Liquid - Curat

Equi - Curat

Narcisa - Curat

Irnk - Murdar

Blk - Curat

(Nu sunt asezate in ordine)

Nu stiu daca sunt politist competent si cat de exacte sunt rezultatele dar m-am gandit sa va ajut cum pot.Daca Blk e nas,narcisa nu are cum sa fie mafioata pentru ca Nasul e singuru care iese curat.Parerea mea.

Posted

De ce?

just because .. mi-e lene sa caut cu cateva pagini in urma cand nu vota mafiotul si apoi a zis ca era plecata la munca . sa o investigheze cineva diseara macar

Posted

just because .. mi-e lene sa caut cu cateva pagini in urma cand nu vota mafiotul si apoi a zis ca era plecata la munca . sa o investigheze cineva diseara macar

A spsu memmo ca a investigat-o el..

Posted

De ce?

Pentru ca la inceputul jocului l-ai avut pe Rapture murdar.Nu stiu ce sa cred...

Din punctu meu de vedere principalii suspecti sunt :

Nathaniel

Daddyyankee

Superstar

Nu stiu pe cine sa investighez la noapte...Dar din punctu meu de vedere ,Nathaniel e mafiot.

Restu e CanCan...

Posted

Pentru ca la inceputul jocului l-ai avut pe Rapture murdar.Nu stiu ce sa cred...

Din punctu meu de vedere principalii suspecti sunt :

Nathaniel

Daddyyankee

Superstar

Nu stiu pe cine sa investighez la noapte...Dar din punctu meu de vedere ,Nathaniel e mafiot.

Restu e CanCan...

Pe Nathaniel l`am investigat eu si e murdar!! Eu zic sa hotaram cine sa il investigheze pe Daddy si cine pe Superstar, asa o sa stim sigur ca nu investigam amandoi aceeasi persoana si pierdem noaptea degeaba.. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...