Puffz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 BLK E NAS de irnk NU STIU SIGUR!!! Dar daca voi ati investigat si ati aflat asta ,,, votez ca voi si poate maine il infundam si noi pe blk .. pe care apropo l-am verificat aseara sa fiu 100% sigura !!!! votez irnk LATER: tocmai am aflat ca am fost atacata aseara ... pe unde umblai irnk?
i sin Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 BLK E NAS de irnk NU STIU SIGUR!!! Dar daca voi ati investigat si ati aflat asta ,,, votez ca voi si poate maine il infundam si noi pe blk .. pe care apropo l-am verificat aseara sa fiu 100% sigura !!!! votez irnk LATER: tocmai am aflat ca am fost atacata aseara ... pe unde umblai irnk? In afara de irnk si blk mai suspectezi pe cineva?
Irina Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 BLK E NAS de irnk NU STIU SIGUR!!! Dar daca voi ati investigat si ati aflat asta ,,, votez ca voi si poate maine il infundam si noi pe blk .. pe care apropo l-am verificat aseara sa fiu 100% sigura !!!! votez irnk LATER: tocmai am aflat ca am fost atacata aseara ... pe unde umblai irnk? dormeam. @ vorba lui memorex,cata minte sa am,daca as fi mafiot...sa te atac tot eu ? leol.
DaddyYankee Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara).
afroMAN Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Fallout eu nu inteleg de unde sti de blk, daca e nas ar trebui sa apara curat.. Oricum si mie mi se pare suspect datorita comportamentului sau.. Iar faza cu Irnk e 100% sigura! Si Irina, nu are nici o legatura cu divergentele noastre anterioare, draga :) Edit: Recitit reguli, priceput.. Terminam azi cu Irnk si maine Blk, oricum jocul asta e ca si castigat :)
Komisaru Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Irinik cu ciocul mic,citez "noapte buna... ti-am pregatit un pat la noi in celula" :bananadance2:
Komisaru Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A incercat si mafioata forumului sa scoata ceva din tartacuta! :lol:
Puffz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 @FallOutGirl: Esti sigura de blk? blk nu a avut nicio tinta tot jocul (cel putin pana aseara). foarte sigura .. o sa vedeti la sfarsit
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Exista si alte roluri care identifica nasul.Era "detectivul"(sau nu stiu cum) care afla cine e psiho si vanzatorul(cred) care afla orice rol.You do the math... Maine urmeaza blk.Sunt sigur in privinta lui.Cel putin aproape sigur.In fiecare joc e un medic si eventual o asistenta.Nu stiu joc in care sa fie mai multi.Blk este curat in investigatii si ne da "apropo`uri" din prima zi ca e doctor.Dar doctorul,cat si asistenta au murit in primele zile.Deci dupa parerea mea Blk e Nas.
afroMAN Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A incercat si mafioata forumului sa scoata ceva din tartacuta! :lol: Awwww are nervi.. legati`o sa nu fuga!
Random Hero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Exista si alte roluri care identifica nasul.Era "detectivul"(sau nu stiu cum) care afla cine e psiho si vanzatorul(cred) care afla orice rol.You do the math... Maine urmeaza blk.Sunt sigur in privinta lui.Cel putin aproape sigur.In fiecare joc e un medic si eventual o asistenta.Nu stiu joc in care sa fie mai multi.Blk este curat in investigatii si ne da "apropo`uri" din prima zi ca e doctor.Dar doctorul,cat si asistenta au murit in primele zile.Deci dupa parerea mea Blk e Nas. Se poate sa mai fie un doctor in joc.
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Se poate sa mai fie un doctor in joc. Se poate dar e greu de crezut.Am avea un avantaj mult prea mare in fata lor de la inceput cu 2 doctori si o asistenta...
Random Hero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Se poate dar e greu de crezut.Am avea un avantaj mult prea mare in fata lor de la inceput cu 2 doctori si o asistenta... "Am avea" - cine fata de cine?
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 "Am avea" - cine fata de cine? Noi(cetatenii) in fata lor(mafia).
Random Hero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Si totusi, a adus cineva argumente pentru votarea IrnK-ai de astazi? Sau trebuie sa votez si eu ca o cartita?
i sin Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 votez irnk aveti incredere in mine, stiu dintr`o sursa sigura ca nu e dintre cei buni! :) votez irnk, am si eu dovezi .. posibil nas :) + ca am investigat-o eu azi noapte si nu a iesit curata :)
Motanul Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 + ca am investigat-o eu azi noapte si nu a iesit curata :) Investigatiile tale nu sunt tocmai cele mai bune argumente.
Random Hero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Bun, asa pot sa vin si eu sa zic ca stiu dintr-o sursa sigura ce esti tu, 2pac, dar fara sa zic ceva de o investigatie nu prea e credibil. Sa zicem ca se mai poate adauga si ce zice Dark_.
Motanul Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Bun, asa pot sa vin si eu sa zic ca stiu dintr-o sursa sigura ce esti tu, 2pac, dar fara sa zic ceva de o investigatie nu prea e credibil. Sa zicem ca se mai poate adauga si ce zice Dark_. Eu am incredere in intuitia lui fall. :)
Random Hero Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Eu am incredere in intuitia lui fall. :) Intuitia de a prezice vreo 3 sau 4 roluri e cam suspecta.
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Intuitia de a prezice vreo 3 sau 4 roluri e cam suspecta. Eu presupun ca are rolul de vanzator.Poate afla orice rol.Deci am incredere...
Puffz Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Intuitia de a prezice vreo 3 sau 4 roluri e cam suspecta. n-am prezis decat un singur rol cu siguranta (blk=nas) ... de ceilalti am zis ce parere am eu .. si nu am tinut neaparat sa gandeasca cineva fix ca mine ;) ps: daca maine nu ne vedem ... BLK E NAS >_<
Razvan Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Ziua se incheie . Moare Irnk - medic mafiot :) Incepe noaptea ,puteti trimite tintele .