Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

votez irnk, am si eu dovezi .. posibil nas :)

Nu cred, nasul iese curat la investigatii.. Si nici psihopat nu e pt ca din cate stiu e la fel cum e cu nasul, ar trebui sa apara "curata"

Posted

Nu inteleg o treaba.Cum stiti ca e "posibil" nas?Din cate stiam ,nasul nu se gaseste noaptea.

Oricum... Votez Irnk

Nu e nas.. e doar mafioata, bagaboanta :))

Posted

efectul de turma se avanta din nou.Ce surse sigure ai crazy_kid?

ps:lasa glumele mai usor.

Tu vorbesti de spiritul de turma?Tocmai tu care esti adepta acestui stil de a te ghida ? :whistle: Jocurile trecute sunt dovezi clare

votez irnk

Posted

Tu vorbesti de spiritul de turma?Tocmai tu care esti adepta acestui stil de a te ghida ? :whistle: Jocurile trecute sunt dovezi clare

votez irnk

ai face bine sa mai citesti regulamentul ala , NU SE VORBESTE DE JOCURILE ANTERIOARE.sal pa pa.

Posted

ai face bine sa mai citesti regulamentul ala , NU SE VORBESTE DE JOCURILE ANTERIOARE.sal pa pa.

Nu-mi spune mie pa pa. Singura care va fi pa pa in scurt timp esti TU! :tiphat:

Posted

Nu fi atat de respingatoare, nu iti convin glumele? Np, putem fi si formali cu tine, daca asta doresti.

Posted

Nu fi atat de respingatoare, nu iti convin glumele? Np, putem fi si formali cu tine, daca asta doresti.

Atata timp cat stiu ce conflicte am avut cu respectiva,nu vad de ce i-as permite sa faca glume cu mine.Si hai sa nu mai fim OFFTOPIC.

Posted

Atata timp cat stiu ce conflicte am avut cu respectiva,nu vad de ce i-as permite sa faca glume cu mine.Si hai sa nu mai fim OFFTOPIC.

Dar eu ma refeream la personaj, nu la tine personal :))

Conflictele din viata personala le lasam pt alte sectiuni si topicuri.

Ai ceva sa spui, constructiv, in apararea ta?

Posted

Dar eu ma refeream la personaj, nu la tine personal :))

Conflictele din viata personala le lasam pt alte sectiuni si topicuri.

Ai ceva sa spui, constructiv, in apararea ta?

asta poate ca aplici tu pt tine...nu cred ca e cazul sa ma inveti ce atitudine sa am si invers.merci oricum apreciez ;)

iar legat de apararea mea da,ca faceti o mare greseala.mare minune de nu unele din "personaje" si-au divulgat rolurile :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...