Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Fall, cu toate ca o sa mori in seara asta, sa incerci sa mai investighezi pe cineva.
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 sa stii ca nu toate rolurile au activitate , precum ai tu,mafioata mica :tiphat: te hotarasti? Sunt psiho sau mafiot? Mai incearca ... Pai ce sa zic/ fac? Sa ma bag asa aiurea in mijlocul discutiei? si vrei sa te invit eu? @dark_ : degeaba investighez ca oricum nu mai aflati ce am descoperit...
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 te hotarasti? Sunt psiho sau mafiot? Mai incearca ... ambele sunt roluri negative...asa ca
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 te hotarasti? Sunt psiho sau mafiot? Mai incearca ... si vrei sa te invit eu? @dark_ : degeaba investighez ca oricum nu mai aflati ce am descoperit... Totusi, incearca. :P
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Totusi, incearca. :P ori mor de mafie.. ori de psihopat asa ca slabe sanse... but ill try xD
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Totusi, incearca. :P Asta suna ca o sifonare in afara jocului...
Razvan Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Mai are rost sa las pana la 11 sau inchidem acum si trimitem tintele mai repede ?:)
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mai are rost sa las pana la 11 sau inchidem acum si trimitem tintele mai repede ?:) Acum . . .
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu zic sa inchizi acum , daca e southboy e mafie, sugerez insistent sa-l lasam pe blk in pace si maine sa votam irnk sau narcisa
i sin Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mai are rost sa las pana la 11 sau inchidem acum si trimitem tintele mai repede ?:) Inchidem acum, si asa sunt destule voturi
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu zic sa inchizi acum , daca e southboy e mafie, sugerez insistent sa-l lasam pe blk in pace si maine sa votam irnk sau narcisa dar ce repede rezolvi tu problema,este?simplu sa arunci cu noroi ,ca asa iti vine tie pff @ legat de ziua... daca nu e toata lumea on,eu zic ca nu prea se merita...apoi ii derutam :)
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 dar ce repede rezolvi tu problema,este?simplu sa arunci cu noroi ,ca asa iti vine tie pff votez in functie de ce moare asta-seara si de cum se reactioneaza maine , e ok ?
i sin Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 dar ce repede rezolvi tu problema,este?simplu sa arunci cu noroi ,ca asa iti vine tie pff @ legat de ziua... daca nu e toata lumea on,eu zic ca nu prea se merita...apoi ii derutam :) Incerci cumva sa iti salvezi amicul mafiot?:) plus ca sunt destule voturi , nu inteleg de ce sa mai pierdem timpul
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu zic sa inchizi acum , daca e southboy e mafie, sugerez insistent sa-l lasam pe blk in pace si maine sa votam irnk sau narcisa CEEEEEE? Daca eu mor diseara iar blk va scapa va dau foc la forum -_- este nas oamenilor ... trust me .. in legatura cu rapture am avut dreptate, o sa vedeti ca si in legatura cu lucyo -_-
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 votez in functie de ce moare asta-seara si de cum se reactioneaza maine , e ok ? si asa s-ar putea sa mor la noapte din cauza ca unii vorbesc aiurea. np Incerci cumva sa iti salvezi amicul mafiot?:) plus ca sunt destule voturi , nu inteleg de ce sa mai pierdem timpul ti se pare ca salvez pe cineva?s-a mai intamplat sa se mai inchida jocul inainte de ora la care trebuia..si useri respectivi ..s-au suparat,vai,orice as zicea,CLAR ESTI MAFIEEEEEEEEEE,doamne ce conceptii.
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 CEEEEEE? Daca eu mor diseara iar blk va scapa va dau foc la forum -_- este nas oamenilor ... trust me .. in legatura cu rapture am avut dreptate, o sa vedeti ca si in legatura cu lucyo -_- n-o sa mori ba,n-o sa mori,ca n-o sa fie atat de idioti sa te omoare dupa ce i-ai acuzat pe toti 3 ( sau 4 )
i sin Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 si asa s-ar putea sa mor la noapte din cauza ca unii vorbesc aiurea. np ti se pare ca salvez pe cineva?s-a mai intamplat sa se mai inchida jocul inainte de ora la care trebuia..si useri respectivi ..s-au suparat,vai,orice as zicea,CLAR ESTI MAFIEEEEEEEEEE,doamne ce conceptii. nu vad vreun motiv pentru care sa isi schimbe votul cei care l-au votat pe lucyo (?) btw ati uitat de : Politist Incepator • Uneori rezultatele anchetelor sale sunt gresite, dupa o regula pe care o decide moderatorul. @deci nu imi mai sariti in cap aiurea.
Razvan Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Hai sa o terminam , deja sunt vreo 10 -12 voturi impotriva lui . Moare Southboy Lucyo -mafiot Trimiteti tintele :)
Razvan Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Incepe ziua! Nu este gasit nimeni mort.. *revin cu edit Jucatori ramasi in viata: daddyyankee superstar equi dark_ wanksta thor. irnk crazykid narcisa blk darkness03 memmo 2pac falloutgirl komisaru nathaniel Conditie de linsare: daca un jucator a strans la sfarsitul zilei 8 voturi impotriva sa. Unul dintre personaje pleaca dimineata de la hotel, Auzindu-se motorul masinii sale, toti ceilalti soldati se trezesc, si in mare graba incearca sa il prinda din drum. Intr-un final ajung cu totii intr-o pestera.. undeva pe un munte strabatut de o multitudine de paduri de conifere.. Oare au ajuns cu totii acolo unde isi dorea acest personaj misterios sa-i aduca? ..
Motanul Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Deci printre mafioti este si un Sechestrator/Bataus . . . :-?
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Deci printre mafioti este si un Sechestrator/Bataus . . . :-? Sau cineva a fost protejat de medic(desi nu cred).Sau cineva a folosit morfina/vesta.
Motanul Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Sau cineva a fost protejat de medic(desi nu cred).Sau cineva a folosit morfina/vesta. Huh ? Eu ma refeream al faptul ca am fost capturat si nu am putut sa imi folosesc abilitatea nocturna. :P
Memmorex Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Huh ? Eu ma refeream al faptul ca am fost capturat si nu am putut sa imi folosesc abilitatea nocturna. :P Aa...scuze.Credeam ca te referi la faptul ca nu a murit nimeni in noaptea asta.
afroMAN Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 votez irnk aveti incredere in mine, stiu dintr`o sursa sigura ca nu e dintre cei buni! :)