blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ce rezolva chestia asta? Pai in primul rand ne scapa de un mafiot. Nu vroiam linsare instanta. Pana una alta am aflat ca 2pac l-a investigat pe southboy, ca nu e politist incompetent (eventual las) si ca fallout a aflat ceva de un nas. Daca era instanta murea lucyo si incepea noaptea.
Equilibrium Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 n-am cu cineee... o sa vb degeaba ca si ieri cu rapture si tot ca voi o sa faceti!! oricum de la faza cu rapture m-am sictirit de tot de joc -_- .. din partea mea sa crapati toti -_- ps: nici lucyo nu e curat oricum.. dar e mai putin important Rapture a murit din cauza lui, a jucat ca ceapa rolu de politist. Punct. Ok... vedem ce iasa la ce ai zis tu, sa ai grija. :)
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nu vroiam linsare instanta. Pana una alta am aflat ca 2pac l-a investigat pe southboy, ca nu e politist incompetent (eventual las) si ca fallout a aflat ceva de un nas. Daca era instanta murea lucyo si incepea noaptea. Nu stiu daca ai observat dar in jocul asta nu exista linsare "instanta". <<Modificare cu linsarile: un caracter va fi linsat doar daca la sfarsitul zilei va acumula cel putin 50% din voturi.*
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu v-am zis clar si raspicat ... blk e nas, lucyo mafie!!! ce aveti de gand sa faceti? linsam pe lucyo azi si maine ne ocupam de blk? ce ziceti?????
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sunt destule voturi pentru lucyo deja, asteptam 11 noaptea. Cat despre linsarile instante, n-am citit ce a scris SilenR.
Equilibrium Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu v-am zis clar si raspicat ... blk e nas, lucyo mafie!!! ce aveti de gand sa faceti? linsam pe lucyo azi si maine ne ocupam de blk? ce ziceti????? eu zic da... macar e o tinta mai sigura decat restu.
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 era mai misto cu linsari instant , pai uita-te , cu totii stim ca lucyo este acasa si a citit pe forum ca a comentat mai devreme, ce rost are sa mai asteptam pana la 11 ?
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 era mai misto cu linsari instant , pai uita-te , cu totii stim ca lucyo este acasa si a citit pe forum ca a comentat mai devreme, ce rost are sa mai asteptam pana la 11 ? pai poate ii sare narcisa in ajutor .. sau ii sopteste blk ce sa mai spuna pana la 11.
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nici nu mai are rost sa dezbatem tema "E Lucyo mafiot sau nu" pentru ca e clar ca e Terminam azi cu Lucyo si maine vedem ce o sa mai fie, ce o sa se mai intample si in noaptea asta..
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sunt destule voturi pentru lucyo deja, asteptam 11 noaptea. Cat despre linsarile instante, n-am citit ce a scris SilenR. Mai adaugati unul de la mine.
Equilibrium Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Mai adaugati unul de la mine. Ce e asta? Ca il votezi pe lucyo? Voteaza dupa model ca asa nu se ia in considerare
Narcisa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 pai poate ii sare narcisa in ajutor .. sau ii sopteste blk ce sa mai spuna pana la 11. te inseli Votez Lucyo daca am fost la munca si n-am avut cand sa votez sau doar din simplul fapt ca-s cam nesigura nu cred ca e de ajuns sa ma acuzati asa. mai ganditi-va...
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ce e asta? Ca il votezi pe lucyo? Voteaza dupa model ca asa nu se ia in considerare Votez Southboy_Lucyo. :D
DaddyYankee Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Votez SouthBoy_Lucyo (nu stiu daca mai are importanta votul sau nu, dar doar acum am ajuns acasa deci nu puteam vota mai repede) era mai misto cu linsari instant , pai uita-te , cu totii stim ca lucyo este acasa si a citit pe forum ca a comentat mai devreme, ce rost are sa mai asteptam pana la 11 ? Mie mi se pare ok fara linsari instante, motiv: "*am decis asta pentru ca nu e corect ca cineva sa fie linsat la 40% din voturi sau sa fie linsat instant atunci cand nu e on" (luat din primul post).
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 narcisa , data viitoare cand esti la munca si n-ai cum sa votezi anunta-ne si pe noi dinainte , nu cand vezi ca esti acuzata ps. daddy, south boy daca ar fi linsat acum nu ar fi linsat cand nu e on deoarece e on,adica a vazut si el mai devreme ca e votat de mai multi
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Asta e...o sa mor... Narcisa...sa ai grija de copil, o sa creasca fara tata....multumesc doamnelor si domnilor :(
Memmorex Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Asta e...o sa mor... Narcisa...sa ai grija de copil, o sa creasca fara tata....multumesc doamnelor si domnilor :( Nu ne spui si noua ce rol ai?Ca oricum mori...
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ai dat-o in bara aici si aici ai votat fix pentru linsare cu un motiv CLAR idiot lucyo - mafiot, blk - nas , irina-psiho/mafie a si 2pacwestwhateva ai jucat cel mai prost de pe aici daca din tot ce-am postat nu v-ati prins... NU MAI E PROBLEMA MEAAAA .. eu v-am dat totul pe tava, la noapte mor, asta e clar .. acum faceti ce vreti Kill lucyo azi ca oricum e mafie .. maine kill blk ca e nas.. si vedeti ce faceti cu irnk ca e psiho sau mafie!! bafta, im so dead cat despre acest post,ce pot sa zic ,decat ca,eu cred ca tu esti psiho pt ca te agiti cam tare...si cam dintr-o data ...e cam dubios..
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cat despre acest post,ce pot sa zic ,decat ca,eu cred ca tu esti psiho pt ca te agiti cam tare...si cam dintr-o data ...e cam dubios.. cam dubios e faptul ca ai venit sa votezi si tu la final cand nu mai conteaza absolut deloc!!! felicitari.. ai adus al 13-lea vot... inutil si din disperare sa nu cazi in aceeasi oala cu lucyo (mafie adica ;) )
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cam dubios e faptul ca ai venit sa votezi si tu la final cand nu mai conteaza absolut deloc!!! felicitari.. ai adus al 13-lea vot... inutil si din disperare sa nu cazi in aceeasi oala cu lucyo (mafie adica ;) ) Si eu tot la final am venit sa votez, care-i problema? Macar sa fac ceva si sa nu zica lumea ca-s inactiv.
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cam dubios e faptul ca ai venit sa votezi si tu la final cand nu mai conteaza absolut deloc!!! felicitari.. ai adus al 13-lea vot... inutil si din disperare sa nu cazi in aceeasi oala cu lucyo (mafie adica ;) ) ma...daca acum am venit acasa,ce dracu voiai sa fac?nu dorm in fata calculatorului sa stii.Iar te agiti ca o fanta :(
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Si eu tot la final am venit sa votez, care-i problema? Macar sa fac ceva si sa nu zica lumea ca-s inactiv. eu tot inactiv te cred ... mai nimic n-ai zis/facut @irnk ... ma agit pentru ca ziua de ieri a fost de cacao .. si poate azi facem ceva bine ;)
Irina Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 sa stii ca nu toate rolurile au activitate , precum ai tu,mafioata mica :tiphat: LE : dar nu trebuie sa te iei de oricine nu are activitate ,clar ,ala e mafie :)
Random Hero Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 eu tot inactiv te cred ... mai nimic n-ai zis/facut Pai ce sa zic/ fac? Sa ma bag asa aiurea in mijlocul discutiei?