i sin Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Bre tu ai zis: 1.Lucian -> curat 2. rApture-> murdar 3. lucyo -> murdar In realitate era 1.Lucian -> curat 2. rApture-> curat 3. lucyo -> (cel mai probabil) murdar Deci cum iti explici ca ai primit rezultatul corect la 66% din investigatii? Doar la rapture ai gresit? Daca esti incompetent primesti pe dos, daca esti paranoic ies toti murdari. Ce zici tu aici nu e adevarat. Nene , eu am spus intotdeauna adevarul.. de la inceputul jocului incoace :) nu am ce demonstra, daca ma credeti bine , daca nu, tot bine
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Omule LUCYO ESTE MAFIOT. A fost invetigat de rApture care a fost politist competent. Ma rog, nici asta nu stim 100% sigur pana nu moare southboy deseara. Ar trebui investigat si 2pac sa vedem daca chiar e politist lenes sau mafiot. Tare am o banuiala..
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ideea e ca s-ar putea sa fii putin incompetent, din moment ce rapture ti-a iesit murdar...si in consecinta nu ne putem baza in totalitate nici pe afirmatia ta ca lucyo ar fi murdar Ideea este ca tu, incercand sa il aperi pe Lucyo, pentru mine esti la fel de suspect ca el! Esti singurul care il apara, iar el e 1000000% mafiot!
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 bn mestere....motiv? penibil Jobul unui mafiot ar fi si sa incerce sa scape de oameni nevinovati...ceea ce parca tu incerci pe aici ( acum fa o fata surprinsa precum ala din poza de la avatarul tau) ;) penibil there you go Un om acuzat de un presupus politist ca e murdar si votat de mai multi [rapture] il sustine pe un alt om [lukl] care acuza fara a avea vreo dovada solida. Ok....nice job with the team play ....faceti un cuplu bun, ca Bonnie si Clyde :) wait wait , ce dovezi sunt impotriva lui rapture? cam aceleasi care sunt si impotriva ta , poate chiar putin mai idioate , dupa cum am zis , cine e atat de idiot[2pacwqqe] incat sa-si dea rolul pe fata din a 2-a zi ? adica gen rapture? tu ce ai face cand ai fi votat de atatia oameni? :) el a dat de inteles de la inceput ce e si acum a zis clar Ok atunci am si eu o intrebare. Ca sunt curios care a fost logica in mutarea asta. Daca rapture m-a investigat pe mine si pe southboy pana acum, de ce la inceputul acestei zile a zis: Adica el a gasit un mafiot (si doar unul) si il voteaza pe darkness? De ce?
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ideea este ca tu, incercand sa il aperi pe Lucyo, pentru mine esti la fel de suspect ca el! Esti singurul care il apara, iar el e 1000000% mafiot! Detalii despre nas te rog. A scuze. Nu erai tu.
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sau ati putea fi amandoi mafioti si acum riscati sa va fie compromise planurile. Sa il investigheze cineva pe lukl? ori 2pac e mafiot ori e politist si e idiot si nu stie sa joace , nu iti dai rolul pe fata dupa 2 nopti de investigatii , intai trebuie sa iti dai seama daca esti competent sau nu :) si acum nu incepeti sa ziceti iar de rapture ca si el si-a dat rolul pe fata , dar uitati-va in ce circumstante . @blk , think a bit , nu are logica? noaptea 1 te investigheaza pe tine = curat , ziua darkness se comporta ciudat , rapture se ia de el , darkness se comporta mai ciudat si probabil dupa cum a gandit el , darkness = mafiot , a zis sa nu iroseasca o noapte de investigatii pe darkness ci pe altcineva , parerea mea , destul de probabil ca asa sa se fi intamplat . Ok si daca era asa suspect pe darkness din prima zi, de ce nu l-a investigat? A dat random in altu', a gasit un mafiot si continua sa il atace pe darkness? Ma scuzi dar nu prea are multa logica ceea ce ziceti voi :( Eu unul daca as fi politist nu as vota un om fara sa-l investighez but that's just me. Vedem ce crede majoritatea si ramane sa aflam cu siguranta mai devreme sau mai tarziu. Atitudine de rol pozitiv? bullshit Hai sa nu vorbim din vieti anterioare ca nu prea isi are rostul. Ideea este ca mafiotii sunt outnumbered. nu e rentabila faza sa iasa un mafiot in fata sa zica "sunt politist votati-l pe X" pentru ca apoi X sa fie un civil si a 2-a zi sa linseze lumea mafiotul. La ce s-a intamplat pana acum, nu pot sa va cred deoarece argumentele voastre sunt putin cam subrede. "il banuiam pe darkness dar am investigat random pe altu si chiar daca am gasit alt mafiot, l-am votat pe darkness pe o simpla banuiala riscand sa omor un civil si ca apoi lumea sa ma linseze" Daca intr-adevar e politist, pierde pe greselile lui. Atitudine de rol pozitiv? bullshit x2 Sa nu uitati de 'investigatia" asta. Nu votez inca sa nu se termine ziua prea repede. As vrea sa vad daca s-au mai facut ceva investigatii. Ce? southboy e mafiot, e clar. Ce rost are sa il votez si eu asa din prima secunda? Vreau doar sa va zic sa nu uitati de "politistul" care l-a investigat pe rapture si i-a iesit murdar. Daca te incalzeste cu ceva votez southboy dar nu stiu ce rezolva chestia asta.. Iar instinctul de turma...va felicit, sunteti niste oi :) App, referitor la rapture, daca eram mafiot probabil l-as fi votat sa scap si eu de el mai repede....in fine, nu uitati ca mai sunt putine personaje pozitive in joc. In loc de salut va las un Beeeee.....
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ideea este ca tu, incercand sa il aperi pe Lucyo, pentru mine esti la fel de suspect ca el! Esti singurul care il apara, iar el e 1000000% mafiot! ) asta am zis si eu mai devreme , daca southboy e mafiot si este , nathaniel merge dupa el . oricum,eu sunt curios de ce nu voteaza narcisa pe lucyo avand in vedere ca e foarte clar ca e mafiot ?
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Doar ziceam ca ar fi frumos sa asteptam sa mai intre si alti oameni, poate s-au facut si alte descoperiri in noaptea asta. asa ati facut si cu rapture :) .... ma obosesc degeaba, asta e ...mor....insa o sa va ofticati ... Sa ma obosesc cu 100 de posturi cum a facut rapture ? Oricum o sa ma votati, notiunea de oitze va defineste, sunteti o turma compacta :) Pe cine ai mai investigat in afara de rapture care ti-a iesit murdar? Daca tot ai zis ca esti politist mai da-ne si noua ceva informatii. Scuze bro dar rapture era curat. Tu minti putin aici. blk curat lucyo murdar pa e posibil sa existe 2 psiho? rip lucica :( hai sa ne punem pe treaba ...ca mafiotii isi cam fac de cap.politistilor,ati investigat si voi ceva?ajutati-ne cumva.. ai dat-o in bara aici si eu votez rapture ca a avut o atitudine cam ciudata si aici ai votat fix pentru linsare cu un motiv CLAR idiot lucyo - mafiot, blk - nas , irina-psiho/mafie a si 2pacwestwhateva ai jucat cel mai prost de pe aici daca din tot ce-am postat nu v-ati prins... NU MAI E PROBLEMA MEAAAA .. eu v-am dat totul pe tava, la noapte mor, asta e clar .. acum faceti ce vreti Kill lucyo azi ca oricum e mafie .. maine kill blk ca e nas.. si vedeti ce faceti cu irnk ca e psiho sau mafie!! bafta, im so dead
Narcisa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ) asta am zis si eu mai devreme , daca southboy e mafiot si este , nathaniel merge dupa el . oricum,eu sunt curios de ce nu voteaza narcisa pe lucyo avand in vedere ca e foarte clar ca e mafiot ? ma gandeam sa te votez pe tine :-?
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 lucyo - mafiot, blk - nas , irina-psiho/mafie a si 2pacwestwhateva ai jucat cel mai prost de pe aici blk e curat , rapture a zis ca e curat,el fiind politist competent ps. aaaa lol-lol , blk e nas si iese nevinovat la investigatii,e logic aaa,si ai uitat-o pe narcisa , lucyo,blk si irina + narcisa care se fereste sa voteze pe southboy edit: si acum ma ataca,e destul de clar :-?
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ma gandeam sa te votez pe tine :-? darkness este curat .. insa tu ieri te-ai apucat sa-l votezi pe rapture fara sa zici niciun motiv!!! Ce CRED eu este ca faci parte dintr-un clan mafiot si ei te-au pus sa votezi .. pentru a nu iesi ei in evidenta ca au votat pentru linsarea unui politist!!!! Esti micul lor pion.. pe care-l baga in fata sa le faca treburile murdare!!!!
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Eu nu vad niciun motiv decat niste quoteuri? Ma rog, fie cum ziceti voi, n-au murit destui oameni buni pana acum ^_^
Nathaniel Essex Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ideea este ca tu, incercand sa il aperi pe Lucyo, pentru mine esti la fel de suspect ca el! Esti singurul care il apara, iar el e 1000000% mafiot! nu vazusem ca l-a investigat si rapture <_<, iar doar pe declaratiile lui 2pac nu ne putem baza, avand in vedere ca nu-i ies mereu investigatiile corect.
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 daca din tot ce-am postat nu v-ati prins... NU MAI E PROBLEMA MEAAAA .. eu v-am dat totul pe tava, la noapte mor, asta e clar .. acum faceti ce vreti Kill lucyo azi ca oricum e mafie .. maine kill blk ca e nas.. si vedeti ce faceti cu irnk ca e psiho sau mafie!! bafta, im so dead E cam logic ce zici tu.. Si cred ca 2pac este politist fricos, primeste raspunsuri aleatorii..
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 E cam logic ce zici tu.. Si cred ca 2pac este politist fricos, primeste raspunsuri aleatorii.. ce va mai pot spune este ca daddy este curat ... va spun tot ca oricum mor diseara .. :P blk-nas narcisa-mafie irnk-mafie/psihopat lucyo-mafie Foarte probabil ca irnk sa fie psiho si sa fie altcineva mafiot... gen nathaniel ORICUM MAFIOTILOR ... SUNTETI BUSTED!!!!
Narcisa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 blk e curat , rapture a zis ca e curat,el fiind politist competent ps. aaaa lol-lol , blk e nas si iese nevinovat la investigatii,e logic aaa,si ai uitat-o pe narcisa , lucyo,blk si irina + narcisa care se fereste sa voteze pe southboy edit: si acum ma ataca,e destul de clar :-? darkness este curat .. insa tu ieri te-ai apucat sa-l votezi pe rapture fara sa zici niciun motiv!!! Ce CRED eu este ca faci parte dintr-un clan mafiot si ei te-au pus sa votezi .. pentru a nu iesi ei in evidenta ca au votat pentru linsarea unui politist!!!! Esti micul lor pion.. pe care-l baga in fata sa le faca treburile murdare!!!! te inseli Votez Lucyo
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 pot sa fac pariu ca narcisa o sa-l voteze pe southboy cand o sa aiba instant ca asa fac mafioti mereu , ca sa iasa ea , dar practic se invinuieste :lol: narcisa,o explicatie pentru care nu votezi acum southboy? )) ai votat cand ai vazut ca m-am luat de tine edit : crazy_kid , 2pac poate ca e lenes pentru daca ar fi fricos,ar primi exact pe invers , adica cand primeste murdar -> curat si cand primeste curat -> mafiot
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ce va mai pot spune este ca daddy este curat ... va spun tot ca oricum mor diseara .. :P Ar fi culmea, daca mai sunt doctori sper ca nu au de gand sa se apere pe ei! @ Nathaniel, nici eu nu vazusem al doilea post al tau :)
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Eu nu vad niciun motiv decat niste quoteuri? Ma rog, fie cum ziceti voi, n-au murit destui oameni buni pana acum ^_^ logic ca tu nu-l vezi, speram sa-l vada ceilalti , i-ai luat apararea lui lucyo ziua trecuta si acum il aperi indirect (mare greseala ai facut ca nu l-ai votat de la inceput) ;)
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 logic ca tu nu-l vezi, speram sa-l vada ceilalti , i-ai luat apararea lui lucyo ziua trecuta si acum il aperi indirect (mare greseala ai facut ca nu l-ai votat de la inceput) ;) Ce? southboy e mafiot, e clar. Ce rost are sa il votez si eu asa din prima secunda? Vreau doar sa va zic sa nu uitati de "politistul" care l-a investigat pe rapture si i-a iesit murdar. Daca te incalzeste cu ceva votez southboy dar nu stiu ce rezolva chestia asta.. salut. imi pare rau ca nu am pus bold.
Narcisa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 pot sa fac pariu ca narcisa o sa-l voteze pe southboy cand o sa aiba instant ca asa fac mafioti mereu , ca sa iasa ea , dar practic se invinuieste :lol: narcisa,o explicatie pentru care nu votezi acum southboy? )) ai votat cand ai vazut ca m-am luat de tine edit : crazy_kid , 2pac poate ca e lenes pentru daca ar fi fricos,ar primi exact pe invers , adica cand primeste murdar -> curat si cand primeste curat -> mafiot daca am fost la munca si n-am avut cand sa votez sau doar din simplul fapt ca-s cam nesigura nu cred ca e de ajuns sa ma acuzati asa. mai ganditi-va...
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 salut. imi pare rau ca nu am pus bold. Ce rezolva chestia asta? Pai in primul rand ne scapa de un mafiot.
Edy Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 daca am fost la munca si n-am avut cand sa votez sau doar din simplul fapt ca-s cam nesigura nu cred ca e de ajuns sa ma acuzati asa. mai ganditi-va... eu n-am dat cu bata , am zis si eu ca fapt divers, e o simpla banuiala sau o constatare ( poate proasta ), nu e o certitudine , cel putin nu te-am votat ca nu sunt asa de sigur :P
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 salut. imi pare rau ca nu am pus bold. Avea rost sa il votezi, ca sa`l omoram. Asa ce rost are ca noi toti sa votam Lucyo si tu singur sa stai sa te gandesti?
Puffz Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ce rezolva chestia asta? Pai in primul rand ne scapa de un mafiot. Nu rezolva nimic .. se c*ca pe el si acum da in mine .. faze gen "sry ca n-am pus bold ca altfel nu te prinzi".. Eu sa fiu sanatoasa.. el moare. ori azi, ori maine ;)