Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Posted

Votez Lucyo

Pe cine ai mai investigat in afara de rapture care ti-a iesit murdar? Daca tot ai zis ca esti politist mai da-ne si noua ceva informatii.

Posted

Pe cine ai mai investigat in afara de rapture care ti-a iesit murdar? Daca tot ai zis ca esti politist mai da-ne si noua ceva informatii.

Pe lucyo :)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

2PAC si crazykid sunt mana in mana...well, macar sa va dea de gandit...

Votez 2PAC

Posted

2PAC si crazykid sunt mana in mana...well, macar sa va dea de gandit...

Votez 2PAC

=)) apreciez ca faci tot posibilul ca sa scapi, dar nu tine! :)) Daca posta altcineva inaintea lui 2pac ziceai de pers respectiva ca e mana in mana cu el, nu? :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

=)) apreciez ca faci tot posibilul ca sa scapi, dar nu tine! :)) Daca posta altcineva inaintea lui 2pac ziceai de pers respectiva ca e mana in mana cu el, nu? :))

Lumea va vedea dincolo de teatrul vostru :)

Posted

votez Lucyo

insa pierdem din vedere un mafiot si mai mare, posibil nas!!! Daca nu mor din cauza asta in noaptea asta .. o sa aflati mai multe maine

Posted

votez Lucyo

insa pierdem din vedere un mafiot si mai mare, posibil nas!!! Daca nu mor din cauza asta in noaptea asta .. o sa aflati mai multe maine

Cine crezi ca este nas ?

Posted

Au fost 3 nopti pana acum.

De ce nu ne zici pe cine ai investigat si rezultatul la fiecare?

1.Lucian -> curat

2. rApture-> murdar

3. lucyo -> murdar

@ altceva?

@@ oricum presimt ca o sa mor la noapte , dar macar stiu ca moare si un mafiot :)

Posted

1.Lucian -> curat

2. rApture-> murdar

3. lucyo -> murdar

@ altceva?

@@ oricum presimt ca o sa mor la noapte , dar macar stiu ca moare si un mafiot :)

Scuze bro dar rapture era curat. Tu minti putin aici.

Posted

1.Lucian -> curat

2. rApture-> murdar

3. lucyo -> murdar

@ altceva?

Cum de ti-a iesit rApture murdar ?

Posted

Cine crezi ca este nas ?

n-am cu cineee... o sa vb degeaba ca si ieri cu rapture si tot ca voi o sa faceti!! oricum de la faza cu rapture m-am sictirit de tot de joc -_- .. din partea mea sa crapati toti -_-

ps: nici lucyo nu e curat oricum.. dar e mai putin important

Posted

Lucyo, lumea va vedea dincolo de teatrul tau defapt! :)

2pac te cam incurci in minciuni.. macar ziceai si de Lucian ca ti`a iesit murdar si sa zicem ca te credeam ca esti politist paranoic, dar asa ce esti?

Posted

n-am cu cineee... o sa vb degeaba ca si ieri cu rapture si tot ca voi o sa faceti!! oricum de la faza cu rapture m-am sictirit de tot de joc -_- .. din partea mea sa crapati toti -_-

ps: nici lucyo nu e curat oricum.. dar e mai putin important

Daca tot ai pus subiectul asta pe masa macar spune ce ai de spus.

Posted

minciuni ? pacat ca nu pot pune poze sa vedeti rezultatul la investigatii :(

Bre tu ai zis:

1.Lucian -> curat

2. rApture-> murdar

3. lucyo -> murdar

In realitate era

1.Lucian -> curat

2. rApture-> curat

3. lucyo -> (cel mai probabil) murdar

Deci cum iti explici ca ai primit rezultatul corect la 66% din investigatii? Doar la rapture ai gresit?

Daca esti incompetent primesti pe dos, daca esti paranoic ies toti murdari. Ce zici tu aici nu e adevarat.

Posted

Lucyo, lumea va vedea dincolo de teatrul tau defapt! :)

2pac te cam incurci in minciuni.. macar ziceai si de Lucian ca ti`a iesit murdar si sa zicem ca te credeam ca esti politist paranoic, dar asa ce esti?

2pac e mafiot ( cum am zis eu la inceput , ah , intuitita asta ) sau e politist lenes ( primeste aiurea , ba corect , ba gresit )

oricum eu votez southboy_lucyo , poate mai rectific pana la final , dar tind sa cred ca si nathaniel e ciudat

si treaba cu 2pac e complicata

Posted

minciuni ? pacat ca nu pot pune poze sa vedeti rezultatul la investigatii

ideea e ca s-ar putea sa fii putin incompetent, din moment ce rapture ti-a iesit murdar...si in consecinta nu ne putem baza in totalitate nici pe afirmatia ta ca lucyo ar fi murdar

Posted

ideea e ca s-ar putea sa fii putin incompetent, din moment ce rapture ti-a iesit murdar...si in consecinta nu ne putem baza in totalitate nici pe afirmatia ta ca lucyo ar fi murdar

Omule, LUCYO ESTE MAFIOT. A fost invetigat de rApture ( politist competent ) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...