Jump to content
Razvan

Mafia 14 - "Die Glocke"

Recommended Posts

Guest ForumistuMascat
Posted

Moare rApTure - Politist

Incepe noaptea . Trimiteti tintele pe contul lui SilenR pana maine pe la 12 -1 :)

Posted

Incepe ziua, moare lukl - medic britanic. Se pare ca noaptea, in timp ce isi fuma obisnuita tigara, a fost capturat de nemti, torturat si mai apoi omorat..

Revin cu edit, raspuns la pmuri etc.

//imi cer scuze, abia acuma am venit de la facultate

K, noapte in principiu se incheie in jur de 23:00, sau cand o inchide Andix..

Jucatori ramasi in viata:

daddyyankee

superstar

equi

dark_

wanksta

thor.

irnk

crazykid

narcisa

blk

darkness03

memmo

southboy

2pac

falloutgirl

komisaru

nathaniel

linsare: 9 voturi stranse la sfarsitul zilei

Inca ramanem in acelasi hotel..

Posted

"blk curat lucyo murdar pa"

tineti minte cuvintele astea?

votez Lucyo

si luk este omorat dupa ce l-a acuzat pe lucyo..... Eu zic a lucrurile sunt clare.

votez soutb boy lucyo

Posted

Am facut si am spus mai sus ca a iesit rApture murdar :)

votez rApture

Sa nu uitati de 'investigatia" asta. Nu votez inca sa nu se termine ziua prea repede. As vrea sa vad daca s-au mai facut ceva investigatii.

Posted

Ce? southboy e mafiot, e clar. Ce rost are sa il votez si eu asa din prima secunda?

Vreau doar sa va zic sa nu uitati de "politistul" care l-a investigat pe rapture si i-a iesit murdar. Daca te incalzeste cu ceva votez southboy dar nu stiu ce rezolva chestia asta..

Posted

probabil el era incompetent sau nu e politist si a zis la vrajala.. votam 1 mafiot acuma, pica.. si avem grija la dimineata pe cine votam

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Iar instinctul de turma...va felicit, sunteti niste oi :)

App, referitor la rapture, daca eram mafiot probabil l-as fi votat sa scap si eu de el mai repede....in fine, nu uitati ca mai sunt putine personaje pozitive in joc.

In loc de salut va las un Beeeee.....

Posted

probabil el era incompetent sau nu e politist si a zis la vrajala.. votam 1 mafiot acuma, pica.. si avem grija la dimineata pe cine votam

Doar ziceam ca ar fi frumos sa asteptam sa mai intre si alti oameni, poate s-au facut si alte descoperiri in noaptea asta.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

bee bee dar ai sa mori nebune..

asa ati facut si cu rapture :) ....

ma obosesc degeaba, asta e ...mor....insa o sa va ofticati ...

Posted

Sau ati putea fi amandoi mafioti si acum riscati sa va fie compromise planurile.

Sa il investigheze cineva pe lukl?

Nu mai este nevoie draga Lucyo.

Posted

asa ati facut si cu rapture :) ....

ma obosesc degeaba, asta e ...mor....insa o sa va ofticati ...

Nu te inteleg.Un politist moare incercand sa te demaste,noi te votam si tu nici macar nu te chinui :) .

Votez Lucyo

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu te inteleg.Un politist moare incercand sa te demaste,noi te votam si tu nici macar nu te chinui :) .

Votez Lucyo

Sa ma obosesc cu 100 de posturi cum a facut rapture ?

Oricum o sa ma votati, notiunea de oitze va defineste, sunteti o turma compacta :)

Posted

Sa ma obosesc cu 100 de posturi cum a facut rapture ?

Oricum o sa ma votati, notiunea de oitze va defineste, sunteti o turma compacta :)

si tu ce propui? ca fiecare sa voteze cate o persoana diferita?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...