Guest ForumistuMascat Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Moare rApTure - Politist Incepe noaptea . Trimiteti tintele pe contul lui SilenR pana maine pe la 12 -1 :)
Razvan Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Incepe ziua, moare lukl - medic britanic. Se pare ca noaptea, in timp ce isi fuma obisnuita tigara, a fost capturat de nemti, torturat si mai apoi omorat.. Revin cu edit, raspuns la pmuri etc. //imi cer scuze, abia acuma am venit de la facultate K, noapte in principiu se incheie in jur de 23:00, sau cand o inchide Andix.. Jucatori ramasi in viata: daddyyankee superstar equi dark_ wanksta thor. irnk crazykid narcisa blk darkness03 memmo southboy 2pac falloutgirl komisaru nathaniel linsare: 9 voturi stranse la sfarsitul zilei Inca ramanem in acelasi hotel..
Life Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 "blk curat lucyo murdar pa" tineti minte cuvintele astea? votez Lucyo
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Votez southboylucyo. Wanksta si tu l-ai votat pe rApture.
Komisaru Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 "blk curat lucyo murdar pa" tineti minte cuvintele astea? votez Lucyo si luk este omorat dupa ce l-a acuzat pe lucyo..... Eu zic a lucrurile sunt clare. votez soutb boy lucyo
Life Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 no shit.. cine nu a votat pt rapture? cativa.. cineva a zis ca rapture e murdar.. se pare ca s-a inselat :)
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Am facut si am spus mai sus ca a iesit rApture murdar :) votez rApture
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Am facut si am spus mai sus ca a iesit rApture murdar :) votez rApture Sa nu uitati de 'investigatia" asta. Nu votez inca sa nu se termine ziua prea repede. As vrea sa vad daca s-au mai facut ceva investigatii.
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nu cred ca mai sunt multi politisti & doctori. Deja au murit un agent federal si un politist. + un doctor si o asistenta
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ce? southboy e mafiot, e clar. Ce rost are sa il votez si eu asa din prima secunda? Vreau doar sa va zic sa nu uitati de "politistul" care l-a investigat pe rapture si i-a iesit murdar. Daca te incalzeste cu ceva votez southboy dar nu stiu ce rezolva chestia asta..
Life Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 probabil el era incompetent sau nu e politist si a zis la vrajala.. votam 1 mafiot acuma, pica.. si avem grija la dimineata pe cine votam
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Iar instinctul de turma...va felicit, sunteti niste oi :) App, referitor la rapture, daca eram mafiot probabil l-as fi votat sa scap si eu de el mai repede....in fine, nu uitati ca mai sunt putine personaje pozitive in joc. In loc de salut va las un Beeeee.....
blk Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 probabil el era incompetent sau nu e politist si a zis la vrajala.. votam 1 mafiot acuma, pica.. si avem grija la dimineata pe cine votam Doar ziceam ca ar fi frumos sa asteptam sa mai intre si alti oameni, poate s-au facut si alte descoperiri in noaptea asta.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 bee bee dar ai sa mori nebune.. asa ati facut si cu rapture :) .... ma obosesc degeaba, asta e ...mor....insa o sa va ofticati ...
Motanul Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sau ati putea fi amandoi mafioti si acum riscati sa va fie compromise planurile. Sa il investigheze cineva pe lukl? Nu mai este nevoie draga Lucyo.
Memmorex Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 asa ati facut si cu rapture :) .... ma obosesc degeaba, asta e ...mor....insa o sa va ofticati ... Nu te inteleg.Un politist moare incercand sa te demaste,noi te votam si tu nici macar nu te chinui :) . Votez Lucyo
Equilibrium Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 @rapture... cred ca ai jucat rolul de politist cel mai prost posibil, dar gg pt incercare. @votez lucyo
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nu te inteleg.Un politist moare incercand sa te demaste,noi te votam si tu nici macar nu te chinui :) . Votez Lucyo Sa ma obosesc cu 100 de posturi cum a facut rapture ? Oricum o sa ma votati, notiunea de oitze va defineste, sunteti o turma compacta :)
Equilibrium Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sa ma obosesc cu 100 de posturi cum a facut rapture ? Oricum o sa ma votati, notiunea de oitze va defineste, sunteti o turma compacta :) si tu ce propui? ca fiecare sa voteze cate o persoana diferita?
afroMAN Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Lucyo, nu te mai obosi! Orice ati face sa nu faceti greseala sa il credeti :) Jos cu el! votez Lucyo