Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

hopp3ru

inadmisibil asa ceva

Recommended Posts

Posted

Deci toate ca toate azi la ora 5 dimineata au venit aia si au spart serverul baza de date ce au spart. Au dat admini la toate caracterele . Apoi mergeau prin orase si ziceau comenzile de admini, de creare iteme . Majoritatea playerilor ce erau on la ora aia ( aproximativ 100) au folosit ceva comanda . Deci nu se poate ca sa dai 99 unui caracter care l-ai crescut pierdand nopti si zile . Nu suntem noi de vina ( playerii ) ci voi sunteti (cei din staff ) pt ca au spart serverul. Deci nu trebuia sa ne blocati conturile pt ca nu suntem cu nimic de vina .

Posted

Nu v-a obligat nimeni sa folositi acele comenzi si mai ales sa va creati iteme, sa dati disconnect si mai stiu eu ce prostii. Stiati foarte bine ca este o problema dar ati profitat si ati abuzat, acum suportati consecintele.

Posted

Deci toate ca toate azi la ora 5 dimineata au venit aia si au spart serverul baza de date ce au spart. Au dat admini la toate caracterele . Apoi mergeau prin orase si ziceau comenzile de admini, de creare iteme . Majoritatea playerilor ce erau on la ora aia ( aproximativ 100) au folosit ceva comanda . Deci nu se poate ca sa dai 99 unui caracter care l-ai crescut pierdand nopti si zile . Nu suntem noi de vina ( playerii ) ci voi sunteti (cei din staff ) pt ca au spart serverul. Deci nu trebuia sa ne blocati conturile pt ca nu suntem cu nimic de vina .

Poi daca nu au cum sa rezolve aceasta problema o sa inceapa sa imparta niste 99 in stanga si`n dreapta si asa se v`a rez acesta problema..chiar dak x,y nu au avut nici o legatura cu cei ce au spart sv.platesc pentru ca erau on la ora 5 dim...Deci mai bine erati afk ca nu luati 99 21.gif.

Posted

Nu v-a obligat nimeni sa folositi acele comenzi si mai ales sa va creati iteme, sa dati disconnect si mai stiu eu ce prostii. Stiati foarte bine ca este o problema dar ati profitat si ati abuzat, acum suportati consecintele.

Touche ! :D

Posted

=)))))))))

_Phono_ 99 13-Mar-2011 14:51 20-Jun-2011 15:51 Bug exploit

deci asta e un bug exploit .. :))) ca vine unu si zice vDragos sunt beat si gata dam rr la server :))))))

si ii face pe toti admini :))))) apoi aia platesc pt ca.. ??? ca erau si ei admini ?

doamneee cat fortzati omenia :))

Stiti ce o sa creada toti ?? daca voi dati ss asa? ca in loc de rr la DB ati bagat un admin sa faca chestia asta intentionat ca sa da ti ss ..!!! aia o sa se creada ... :cool2:

Posted

Nu este normal sa ia SS jucatorii pentru ce s-a intamplat azi dimineata. Ar trebui trasi la raspundere cei care au cauzat asta!!!

Crezi ca daca dati ss la cativa playeri care doar s-au trezit cu acele abilitati de admin au vreo vina?

Succes

Posted

deci noi luam 99 pt ca am fost admini ? sau pt ca nu ati fost in stare sa tineti serverul asta? sau pt ca l-au spart aia ? sau akm dati 99 ca sa nu avem motive sa fie rr db pt ca na ... o sa ia ss cateva caractere full

Posted

Cei care au cauzat asta au primit 99. (primele 3 caractere din pagina cu suspenduri).

Daca vor fi trasi si altii la raspundere inca nu stim :) daca e ceva anuntam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...