Komisaru Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Lukl si-a pus chilotii in cap si alearga in jurul focului ca un turbat
luk Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 @lukl Ia mai baga mana acolo in spate, poate mai gasesti si altceva. care spate?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Lukl si-a pus chilotii in cap si alearga in jurul focului ca un turbat s-a sters la fund cu urzici -_-
Puffz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 s-a sters la fund cu urzici -_- vaaai.. cu alea cu care am facut eu mancare? ewww
liquidlove Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 care spate? Posterior, fund ..sau cum s-o mai numii.
Edy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Posterior, fund ..sau cum s-o mai numii. ... anus clar,am gasit un pachet de tigari la bazele unei piramide,il vrei lukl?
luk Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ... anus clar,am gasit un pachet de tigari la bazele unei piramide,il vrei lukl? piramide? astea e piramidele alea de sunt in aliens vs predator cu serpi cu din alea a , tigari , da vreau :D:D:D:D::D:D:D foc care are?
Edy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 piramide? astea e piramidele alea de sunt in aliens vs predator cu serpi cu din alea a , tigari , da vreau :D:D:D:D::D:D:D foc care are? Hai ca ti le dau , daca imi dai din dulciurile tale . Rahat ai ? Sau hai ca vin in cortul cu FalloutGirl si o ardem intr-un threesome folosind sosete flausate
Puffz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 piramide? astea e piramidele alea de sunt in aliens vs predator cu serpi cu din alea a , tigari , da vreau :D:D:D:D::D:D:D foc care are? frecam 2 bete
Puffz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Care mananca urzici? alea cu care s-a sters mirificul LUCK la c*ur? toate ale lui
Gandalf Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 am prins un porc mistret :D , a vazut careva vreun rau, fantana sau masina de Pepsi? :love1:
Edy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 am prins un porc mistret :D , a vazut careva vreun rau, fantana sau masina de Pepsi? :love1: n-am vazut nimic dar pot sa fac o clisma daca vrei ..
Guest ForumistuMascat Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Ce-aveti ma cu Lukl ? Cumperi ba urzici ?
LuckyShot Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 no. no. nonononono. no. Eu vreau apa calda si internet si caldura. Deja ma ia raceala de la vremea asta. Totusi, asta e o ocazie fantastica de a popula viitoarea Romanie cu oameni de calitate. Lucky, imi zici cand esti gata. what also, mai mai palavragiti mult? ca ma obositi <_<
Random Hero Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 am prins un porc mistret :D , a vazut careva vreun rau, fantana sau masina de Pepsi? :love1: E un parau in padure, am baut niste apa de acolo.
Edy Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 what also, mai mai palavragiti mult? ca ma obositi <_< lucky pitica <_< ps. kiddin ma' "little" friend :*
Puffz Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 E un parau in padure, am baut niste apa de acolo. i just peed in that xD ok ok .. i didn't -__-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 E un parau in padure, am baut niste apa de acolo. Mai sus de locul unde ai baut tu se stergea lukl cu urzici...in apa....si mai jos crazy kid....cu bufnitza... eewwwwwwwwwww
Life Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 omg, sunt inconjurat de nebuni preistorici veniti din viitor care delireaza incontinuu, cu minte perversa .. die !