Life Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 se pare ca azi nu e nimic concret, mai ales din cauza lui silenr -_- votez Lancelot, tre sa plec si nu ma mai intorc pana .. maine banuiesc
Memmorex Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Votez Lance. Maine presupun ca urmeaza falloutgirl?
liquidlove Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Nu stiu de ce am impresia ca o dam in bara, in fine. Votez Lancelot
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Nu stiu de ce am impresia ca o dam in bara, in fine. Votez Lancelot Ai o impresie buna, veti vedea... Nu inteleg de ce ma ascultati...cu komisaru ati vazut ca am avut intuitie buna... In fine, efectul de turma rulzz :)
LuckyShot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ma da eu am zis ca il suspectez pe lancelot nu ca sigur e mafiot..
Lucian Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ma da eu am zis ca il suspectez pe lancelot nu ca sigur e mafiot.. te votam pe tine apoi! :-l
Lancelot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Mergeti pe principiul oilor?) DACA eram mafiot ma mai sesizam contra lui Fallout sau formistului? Wtf ) dar nu pe bune ati ajuns la editia 13 si ati jucat degeaba celalte 12 editii nu? PS votez Lucky Shot pentur ca mi se pare ca vorbeste prea mult si nu spune nimic :) Puteti sa ma linsati dar va pierdeti un vot si veti mai peirde probabil un politist. Cica e prea rezervat..poate nu la fel de activ pe forum Oo.
Lucian Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 pai zi-ne ce esti, ca si asa e instanta si nu se mai poate face nimic
liquidlove Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Daca esti politist, si tot te-ai dus spune-ne si noua ce investigatii ai facut, sau un politist cand moare nu zice nimic? Apropo, nu mai baga celelalte editii, probabil sti tu cel mai bine. E roleplay game, play it!
Lancelot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 :) nu am zis ca stiu dar intalnind aberatii de genul asta ..ca nu posteaza prea mult Oo ASTA ti se pare tie ROLE PLAY sau POST PLAY?) in fine. Am fost doar un amarat de mason. gg lucky shot. u did solve the mistery. Ori mafiot ori politist incompetent :)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Thor. o acuza pe fallout. Amadoi sunt suspecti. Voi il votati pe Lance pe baza unei aberatii. Lucky Shot incepe sa devina si ea dubioasa prin faptul ca v-a instigat. Lance moare degeaba. R-Superstar pare prea rezervat....posibil sa ma fi inselat in privinta lui sa il acuz...posibil....
Random Hero Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Oi fi eu rezervat, dar sunt altii si mai linistiti decat mine, din ce vad. Eu mai scot capul de prin padurea prin care umblu si mai socializez. Nu te baza doar pe intuitie cand faci o acuzatie, nu e garantat ca va merge intotdeauna
Random Hero Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Desi ea a fost vazuta la locul crimei lui blk, de ce nu o acuza nimeni? Oare era o coincidenta intamplarea si criminalul a pus lanterna pe ea sau un civil a pus lanterna pe ea, criminala?
Razvan Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 mai aveti 10 minute sa va ganditi/razganditi..
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Devotez R_SUPERSTAR VOTEZ FALLOUT GIRL
Random Hero Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 V-ati pripit si acum e cam tarziu sa se mai intoarca roata, data viitoare ar trebui sa fim mai atenti inainte sa incepem sa votam pe cineva.
Memmorex Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 k...Whatever... Votez Falloutgirl... Dar am impresia ca era instanta...